^

Egészség

Lábak, medence

Miért görbülnek fel a lábujjak és mit tegyek?

Ma talán nem létezik egyetlen személy sem, aki még egyszer az életében még nem tapasztalta meg, hogy milyen görcs. Jelenleg a görcsök nemcsak idősek és érett emberek, hanem fiatalok, serdülők és gyermekek esetében is jelentkeznek.

Fájdalom a térd mögött, combok, borjak: húzás, erős

A fájdalom a különböző betegségek egyik leginkább kellemetlen tünete. Ő az, aki megfosztja tőlünk a pihenést, rontja a munkaképességet, mindenütt festeni a sötét színeket.

Fájdalom a fogamzás után

A fogamzásgátlás után fellépő fájdalom figyelmezteti a nőket, különösen azokat, akik terhesek akarnak lenni és egészséges baba maradni. Mi a bizonyíték a fájdalomra, mi az oka és miért tűnik fel. Nézzük meg ezt, és hogyan kell megakadályozni a fájdalom kialakulását és hogyan kell kezelni.

Merevedési fájdalom

A merevedési fájdalom nemcsak kellemetlen érzés az együttélés során, hanem pszichológiai stressz és reproduktív egészségi zavarok is. Szégyen, hogy ezt különösen fiatal korban felismerjem.

Fájdalom a perineumban

A perineumban jelentkező fájdalom az emberekre jellemző, korától és szexuális jellemzőitől függetlenül, mivel természetük teljesen más lehet. Ezenkívül a fájdalom tüneteit a betegség egyéb jelei kísérhetik, például vizelési problémák.

Fájdalom a herezacskóban

Olyan probléma, mint a koponyás fájdalom, nem csak az érett férfiak, hanem a tizenévesek is. A bosszantó fájdalom súlyos betegségekre utalhat, amelyek impotencia és meddőség kialakulásához vezethetnek.

Fájdalom a medenceizmokban

A medenceizmok fájdalmai különböző okok miatt adódhatnak, ez a kismedencei régió összetett szerkezetének és változatosságának köszönhető. Néhány közülük közvetlenül a gerincből indulnak ki, és közvetlenül a medence csontjaihoz kapcsolódnak, így az izomszindrómok lehetnek mind csigolya, mind kismedencei.

Fájdalom a gluteus izomban

A gluteus izom fájdalma a leggyakrabban m. Gluteus maximus (nagy izom), de lokalizálható is m. Piriformis - körte alakú izom és a fenék egyéb szerkezeti összetevői.

Fájdalom a jobb petefészekben

A jobb petefészek fájdalma nem lehet hamis jel. Néha enyhe betegség okozza, amely maga is megszüntethető, és néha ez a "segítség" a test segítségére.

Menstruációs fájdalom

Egyes források azt állítják, hogy a nők 56% -a mérsékelten-közepesen súlyos menstruációs fájdalmat tapasztal, amely nem zavarja a mindennapi tevékenységüket. Ugyanakkor a nők mintegy 35% -a olyan súlyos menstruációs fájdalmakat tapasztal a kritikus napokban, hogy nem csak a testhőmérséklet változik, hanem a hidegrázás is megjelenik, de elveszti az eszméletét is.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.