^

Xenia Borodina étrendje

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Kezdjük a diétával a név alatt: "Borodina étrendje", és hátrafelé az előtagoktól.

Menetrendi étrend Borodina - hatékony munka magadon

Xenia Borodina étrendje

Reggeli

Reggel, mielőtt reggelit kezdene, igyon egy gramm hideg vizet, akkor a tested energiát fog felhasználni, hogy felmelegítse. Így egy bizonyos mennyiségű kalóriát égetnek meg, ez fontos. Ezután enni egy szelet kenyeret és néhány uborka.

Ebéd

Amikor elkezdi a vacsorát, akkor több választéka van a termékeknek. Mi válik változatosabbá. Készíts magadnak egy zöld salátát vagy uborka salátát,. Ha van hangulat, készítsen magának egy zöldségleveset.

A levesben bármilyen zöldség lehet, kivéve a burgonyát. A burgonya a legmagasabb kalóriatartalmú zöldség (103 kcal 100 gramm burgonyából). Hetente egyszer egy csirkét felforralhatsz, és salátával megenned.

Vacsora

A vacsora nem különbözik a reggelitől. Kizárólag 2 vagy 3 uborka és saláta. Ne terhelje túl a testet éjszaka, használhatatlan.

A Borodino diéta jellemzői

Napközben legalább 2 liter vizet inni, és legalább 5 uborka eszik, de ne fogyasszon túl. Fontos, hogy tartsd be az étrendet nem túl hosszú - csak két hétig. Kogyusha Borodina ezzel az étvénnyal 12 kilogrammon keresztül sikerült lefogynia.

Az étrend minden adata az interneten van, hiszen a Borodino étrendje hatalmas népszerűséget ért el. És örülni fogunk, ha túléled magadat és erõsítesz, felemeljük a testet és szellemet a tanácsunk segítségével.

Súlyt fogyasszon az uborkákon vitaminokkal

Figyelembe véve a Xenia Borodina étrendjét, mindenképpen igyon sok vizet, két literből kiindulva. Azt javasoljuk, hogy vitaminokat vegyen be, de nem extra ételekben, de ajánlatos vitaminokat vásárolni a gyógyszertárakban.

A súlycsökkentés módszereinek diverzifikálása - mindennapos beöntés.

Uborka az üvegházból vagy közvetlenül a kertből?

Az üvegházból készült uborka kevésbé hasznos, mint az ágyakból, és összetételükben kevésbé hasznos tápanyagokat, kevesebb kalóriát és kevesebb káliumot tartalmaz, aminek következtében diuretikus hatás fordul elő.

Az ágyból készült uborka sokkal több rostot tartalmaz, és az üvegházhatású gázok többnyire vizesek. Igen, és az őrölt uborkák finomabbak, de kedveltnek érezzük magunkat, különösen az étkezés során. Válassza ki a leginkább kedvelteket, és a megfelelő választást teszi.

Csak egy kivétel. Azt ajánljuk, hogy ne esznek az első uborkasertésből, ők leginkább telítettek vegyi anyagokkal és nitrátokkal.

Dióda Borodina: hallgassa meg magát és testét

A Xenia Borodina étrendje nem haladhatja meg a két hetet. Ellenkező esetben a szervezet egyszerűen megszokja az alacsony kalóriát és megállítja a zsírokat. Ha tetszik ez a diéta, indítsa újra két hét múlva.

Szigorú intézkedések - határozott eredmény

Ha befejezte az étrendet, ne esze zsíros, lisztes és édes, vagy legalábbis minimalizálja az ilyen élelmiszerek használatát. Egyáltalán ne igyon alkoholt (ha korábban használta), száraz borig. Javasoljuk, hogy semmi sem adjon 19:00 után, ez az anyagcsere meghibásodásához vezethet.

A Borodina étrendje kétségtelenül a súlycsökkenés szigorú mérgezésének tulajdonítható. Ez a módszer leginkább a sürgős fogyás bizonyos időpontig alkalmazható. De ha úgy érzed, akkor ez az Ön választása - menj előre! Minden csak a jobbra változik!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.