^

A vér szerinti táplálkozás: a támogató nézete

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A vércsoport étrendje nemcsak lázadó ellenfelek, hanem meggyőződve a támogatóknak is. Azt állítják, hogy a vércsoport étrendje nagyon hasznos - sőt vitatják érveiket. Lássuk közelebb nézőpontjukat.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Több "a" diéta a vércsoport számára

№1. A vércsoportok különböző módon érzékelik a termékeket

A vércsoport étrendjének támogatói azzal érvelnek, hogy a különböző vércsoportok különböző módokon érzékelik ugyanazokat a termékeket, és így az őket tartalmazó anyagokat. Ez nyilvánvaló az ember bizonyos ételeket érintő reakciójáról.

Az a tény, hogy maguk a vérsejtek (antigének) nem egyformán épülnek fel. Különböző felületük van. Amikor a vérrögök találhatók az idegen nagyok testében, akik eljutnak hozzánk az ételekből és italokból, elutasíthatják őket. Ezért az allergia és a rossz egészségi állapot.

Minden vércsoport, kivéve a negyedik, nem észlel más vércsoportokat és anyagokat, amelyek benne vannak. Ez az egyik oka annak, hogy az egyes vércsoportok esetében az élelmiszernek másnak kell lennie.

№2. Vér különböző korcsoportjai

A vércsoport "for" elmélete azt mondja, hogy egy bizonyos vércsoporttal rendelkező személynek pontosan olyan ételeket kell fogyasztania, amelyek bizonyos vércsoport megjelenése idején jellemzőek voltak.

Először jelent meg vezetők első vércsoport - húsevők, a második - az emberek, akik nőtt a kukorica és a vadászható - szerelmeseinek gabonafélék és fűfélék, a harmadik -, akik szelídített állatokat (ventilátorok tej és tejtermékek), a negyedik - a lakosság a város, amely A harmadik csoport képviselői vagy a második.

№3. A termékeknek szervesnek és elfogadhatónak kell lenniük

A vércsoportok elméletének támogatói azzal érvelnek, hogy a lektinek (az élelmiszerben lévő fehérje anyagok) reagálnak egy adott csoport vérével, és vagy elutasítják, vagy fordítva, "hurrával" fogadják el.

Ha az ebből a termékből származó lektinek az emberre szervetlenek, akkor elkezdenek negatív hatást gyakorolni a belső szervekre, és a vérben lévő anyagok megpróbálják megvédeni ezt a támadást. Ez nagymértékben aláássa az immunitást.

Ezért ne tartalmazzon a diéta jellegzetességeit a vércsoport-termékeket illetően, hogy ne költsön minden energiát az általuk okozott károk leküzdésére.

№4. A vércsoport étrendje segít a fogyásban

Ezzel nem lehet vitatkozni. Sokan, akik ezt a diétát használják , kényelmesen és hatékonyan dömpingelték a túlsúlyt. A könnyű használat miatt a vércsoport étrendje hosszú folyamat lehet, és még életmódgá is válhat.

Mindezek az érvek a vércsoport étrendjét támogatják. Akár megfelel neked, önnek kell döntenie. Nagyon fontos, hogy az étrend alkalmazása előtt konzultáljon az orvosával, és használja a fogyás folyamatának korrigálására. Akkor biztonságosan fogyni és jó érzés.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.