^

Tatyana Tarasova étrendje: alkalmazás

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Diet Tarasova, híres sportoló, bajnoki, műkorcsolya edző, alapul egy másik elv (az előző cikkben már szerepel az étrendben Tatiana Tarasova: jellemzők ). Ez az elv ez: le akarsz fogyni - kevesebbet kell enni, mint amennyit csak akarsz. Vagyis kelj fel egy kis éhségérzetet az asztalról

Tatiana Tarasova étrendje: miért maradsz kicsit éhes?

Ha a szervezet több energiát fogyaszt, mint amit az élelmiszernek ad, akkor szükségképpen fogyni. Az energiát, amelyet az étkezés után alakítottak ki, kilojoulokban mérik. Ezek egyenértékűek a kalóriákkal.

Kilojoules (számuk) mindig megtalálható a csomagoláson bármely termék közvetlenül ellentétes információ a számát a kalóriák. Így néz ki: A túró sajttalan. Az energiatartalom (kalóriatartalom) 100 g túróban 75 Kcal (313,8 KJ). Ezután következik a termék összetétele. Ne hagyja ezt az információt a csomagoláson, ha egyszerre szeretne egészséges és fogyni.

Tarasova étrend: hogyan készíts el egyéni menüt magának?

Készítsen egy dokumentumot, amelyben felsorolja mindazt, amit folyamatosan eszel. Ez lesz 1 bar a termékekkel. Ellentétben mindegyikük olyan terméket ír le, amely természetesbb. Például, a túró tömegével ellentétben, írja be a süti előtt a természetes cukrot margarinnal - cukrozatlan süteményekkel a stevia és így tovább.

A cél - kizárni étrendjéből káros vegyi anyagokat. Győződjön meg róla! Nagyon köszönöm a testet, különösen a májat és a vesét. Mérgezést kapunk helyettesítőkkel és édesítőszerekkel, és akkor meglepődünk a rossz egészségi állapot és az arca gyenge színe miatt.

Reggeli

Kása, főtt a vízen. Hozzáadhat 2-3 csepp olíva- vagy kukoricaolajat a zsírtartalomhoz. Szélsőséges esetben napraforgó. Neki az alma felét eszünk. Vagy egy másik gyümölcs, a szőlő kivételével - nagyon magas a kalóriákban.

A kasha alternatívája egy szendvics rozskenyérből vagy korpa kenyérből és egy pár vékony, kemény sajtból álló, alacsony zsírtartalmú szeletből.

trusted-source[1], [2]

Reggeli №2

Joghurt hozzáadott cukor és keményítő nélkül és friss gyümölcs.

Ebéd

Válasszon húst, vízben párolt vagy fűszer nélkül főzve. Egyél párolt zöldségekkel. A hús úgy dönt, hogy tetszik, csak nem kolbászt.

Délutáni snack

Menüje fogyás - 250 gramm kefir vagy joghurt és kenyér (ezúttal édes).

Vacsora

Alacsony zsírtartalmú túró zöldségekkel. A zöldségeket ki lehet dobni - így jobb lesz ez a napszak

A Tarasova étrend egyedi kiválasztásának eredménye

Könnyen fogyás havonta 5 kg-val és még sok más, ha nem tér el a fogyás elvétől a fogyásig. Több kilogrammot havonta nem szabad eldobni - ez a testet lefojtja.

Lazítson velünk könnyedén és örömmel! Egy jó szám az Ön számára és egy ízletes étkezés Tatiana Tarasova étrendjével.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.