^

Tatiana Tarasova étrendje: jellemzői

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Táplálék Tatiana Tarasova - alacsony kalóriatartalmú étrend fogyás és a test helyreállítása érdekében. Hogyan kell lefogyni, és mit tervezünk a menüben - meg fogjuk mondani ebben a kiadványban.

Milyen tulajdonságai vannak Tatiana Tarasova étrendjének?

A diéta lényege: a kalóriaszegés és az éhezés napja a kedvenc ételeken a hét folyamán

Fogyás: havonta 5-6 kg

Mennyi ideig tart Tarasova étrend: 5-6 hónap, a fogyás eredményétől függően

Ki fejlesztette ki a diétát?

A híres dietetikus Margarita Koroleva. Ismeretes, hogy a diétája sok csillagot elvesztett. Például Nikolai Baskov, Valeria, Lolita.

Mi a híres diétás Tatiana Tarasova?

7 hónapja Tatyana Tarasova, a jól ismert figura korcsolyázó edző, elvesztette súlyát 33 kilogramm miatt az alacsony kalóriatartalmú diéta Margarita Koroleva

Kötelező táplálkozási szabályok Tatyana Tarasova

Nem túlzás!

A dietetikus által meghatározott kalóriák számát szigorúan be kell tartani.

Mielõtt elfogyasz valamit, véleménye szerint hasznos termék, olvassa el a csomagoláson, hogy hány kalóriát tartalmaz. Az ilyen információ minden csomagolt terméken megtalálható. Szélsőséges esetekben gondosan tanulmányozza a termékek kalóriatábláját.

Vigyázz az élelmiszerek kalóriáira

Ne feledje, hogy az első pillantásra azonos, mazsolás csomagok lehetnek más termékek, amelyek egyenlőtlen kalóriaszámmal rendelkeznek. Mivel ez a termék kardinálisan eltérő feldolgozása.

Ez 200 g tömegű mazsolát tartalmaz, 206 Kcal, másik pedig 200 g, 340 Kcal. A különbség jelentős, nem? Tatiana Tarasova diétája szükségképpen figyelembe veszi.

Ellenőrizze az éhségérzetet

Margarita Koroleva szerint, aki a csillagok egyéni súlycsökkentő rendszerét fejleszti, csak egy olyan személy, aki nem mohó, képes fogyni, mert kissé éhes az asztalról.

Ez azt jelenti, hogy Tatiana Tarasova táplálék étrendjének szabályozásához az étvágyat befolyásolja.

Határértékek

Annak érdekében, hogy ne túl magas legyen, étkezésenként legfeljebb 200 g-os adagot kell bevenni. Akkor elégedett vagy, és a test nem túlterhelt.

Ne tegyen hosszabb szünetet az ételben

Margarita Korolyova azt állítja, hogy ha az étkezések közötti szünet több, mint 4 óra, akkor a test szenved étellel, majd túlságosan nagy mennyiségű ételből. Ezért a fogyás során étrend Tatiana Tarasova jobb enni legalább napi 5-ször.

Nincs késő vacsora!

A királynő szerint a diétán lévő csillagok pontosan azért fogynak le a súlyuk miatt, mert nem evettek 4 órával azelőtt, hogy lefekvés előtt. Ezenkívül még 4-5 órával az alvás előtt ne zavarja a gyomrot bőséges étellel, sajnálja a testet.

Az alvás, a zsíros ételek, a gabonafélék, az édes gyümölcsök előtt nem tudsz enni. De a friss zöldségek saláta a leghatékonyabb módja a fogyásnak. Az alacsony zsírtartalmú kefír és a túró megengedett.

Lassan itasson

Ha tényleg kimerítette az éhséget és tényleg snacket szeretne lefekvés előtt tartani, tartsa kefiret a hűtőben. Csak ne igyál egy röplabdával, ez nem pezsgő. Marguerite Queen nagyon tanácsolja, hogy egy teáskanál, és kis kortyokban lassan enni ezt a joghurtot.

Így megszabadulhat tőle a túlzás és az éhségérzet kielégítése.

Mit tehet és nem lehet a fogyás?

A megengedett termékek a diéta Tatiana Tarasova - zöldség, hal (alacsony zsírtartalmú fokozatok), sovány hús, bogyós gyümölcsök, gyümölcsök a szezonban.

De az édes sütés, a burgonya, főleg az olajban sütve, teljesen eltévesztheti az alakot, el kell hagyni őket. Ha persze fogyni szeretne, és nem javulhat.

Egyél a fehérjét

Egyes gyümölcsökön és zöldségeken néhány hónapig nem fogsz messzire menni. Éppen ezért Tatiana Tarasova étrendje minden étkezés során fehérjét tartalmaz az étrendben. És ők, emlékszel, csak 5. A fehérjét el kell fogyasztani apránként - energiát fog biztosítani és nem fogja túlterhelni az emésztőrendszert.

Ivás szükségszerűen!

Szeretne fogyni - inni. Természetesen nem alkohol, hanem gáz vagy zöld tea cukor nélkül tisztított vize. A napi 2 liter tisztított víz a Tatiana Tarasova étrendjének aranyszabálya.

A folyadék folyadék fél órával az étkezést megelőzően vagy fél órával azután következik be. A hatékony fogyás biztosítható Önnek.

Húzzon könnyedén és vidáman, gyönyörűbbé, karcsúbbá és fiatalabbá Tatiana Tarasova étrendjével, és kérdezze meg szeretteiteket.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.