^

A népszerű étrend előnyei és hátrányai

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A hatékony fogyás teljes titka a különféle húsételek, tojás, sajt, hal és baromfi fehérje-lipid összetétele. Illessze be étrendjébe a szénhidrátokat, például a lisztet, az édeset, az alkoholt, a gabonaféléket, a gyümölcsöket - szigorúan tilos. Mindent pontosan megvizsgálva világosan meghatározhatja a diéta előnyeit és hátrányait.

trusted-source[1], [2]

A "Kreml" étrend előnyei és hátrányai

A "Kreml" étrend előnyei és hátrányai

A pluszokból ki lehet osztani

  1. Nagyszerű lehetőség arra, hogy felfrissüljön húsevőkkel. A marhahús szelet kiváló kontrasztnak, étrend után.
  2. Senki sem kényszerítené Önt arra, hogy kizárja a diétás ízesítőkből, savanyúságokból és marinadákból, egészségben enni. Még zsíros ételeket és mártásokat is kombinálhat.
  3. Az energia felszakadása és a kiváló egészségi állapot miatt a fehérjék nagy bevitele a szervezetben. Mindig érezni fogjátok, és nem érezheti magát korlátozottan az ételben.

Átmegyünk a "Kreml" étrend mínuszaiba

  1. Annak érdekében, hogy a táplálkozás eredményét megőrizzük, és az elveszett súlyt ne tegyük vissza, a javasolt étrend hosszú idejét be kell tartani. Amikor az étrend véget ér, nagyon simán és fokozatosan vissza kell adnia azokat az ételeket, amelyeket az étkezés előtt evett.
  2. Ha lisztet vagy gabonát eszel, ez nem az Ön étrendje. Az ilyen termékek tilosak, sőt, furcsa módon is tilos a burgonya.
  3. A táplálék fő részét képező élelmiszer fő része nagyon drága. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy rendszeresen enni mesterségesen főzött húst.
  4. Meg kell enni sok rostot, ami zöld zöldségekben van, és a zöld zöldségeket nem mindenki szereti.

Zöldség: spenót, káposzta, kapor, zeller, saláta, cukkini, koriander, petrezselyem.

A "japán" étrend előnyei és hátrányai

A japán diétát időnkben nagyon divatosnak tartják. Ez meglehetősen rövid. A japán diéta pontosan 13 napig tart, és egy ilyen diéta menüje jól elterjedt, és mindent meg kell használnia egy egyértelműen tervezett időpontban.

Az alapelvek ugyanazok, mint a "Kreml" diéta, de az ilyen étrend előnyei és hátrányai eltérnek egymástól. Többféle terméket is elfogyaszthat, és összekeverheti őket: a húst, sajtot, halat és tojást fel lehet tölteni a növényi olajokat tartalmazó saláták melletti ételekkel.

A tabut a lisztre, az édesekre, az alkoholra és a gabonára helyezzük. A gyümölcsöket csak a banán és a szőlő eltávolításával lehet megenni. Nagyon jól megtervezett étrend.

A japán étrend mínuszai közül néhány pontot is feljegyezhet. A reggeli túl kicsi lesz. Reggelire egy csésze kávét kell enni, és alkalmanként - egy ropogós rágcsálnivalót. Továbbá az étel, amelyet meg lehet enni, nagyon kis mennyiségben kell enni.

Ha nem követed ezeket a "trivia" étrendet - akkor nem lesz képes lefogyni, és még inkább érezni a diéta minden előnyét és hátrányát, és ez nagyon fontos.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.