^

Fehérje étrend

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Egyedülálló a fajta, a fehérje étrend méltó a tisztelet. Valóban segíthet a fogyásban? Lesz könnyebb és bájosabb? Nézzük meg a lehetőségeket a fogyás elvére.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9]

A protein diéta lehetővé teszi, hogy enni szinte mindent, ami fehérjét tartalmaz

A fehérje étrend nagyon népszerűvé és keresletgé vált, mert gyakorlatilag nem korlátozza Önt a fehérjéket tartalmazó termékek felhasználásában.

Örömmel enni az alacsony zsírtartalmú húst, túrót, bármilyen eredetű tojást, túrót (minimális mennyiségű zsírt).

Minimálisra csökkentse a szénhidrátok bevitelét, ne egyen lisztet, ne igyon alkoholt stb. A gyümölcsök csak enni minimum. A legfontosabb, hogy a szénhidrátok bevitele nem egyenlő mennyiségben kerül a fehérjékhez.

A fehérje étrend fejlődéséről

A fehérje étrend öröme az, hogy ha kedveled a húst, akkor ez jó. Korábban úgy gondolták, hogy a fehérje étrend monoton és nagyon korlátozott, ezért nem volt elég energia értéke, nem elég tápláló.

Apfelbaum professzor azt tanácsolta betegeinek, hogy a menübe is hozzáadják a tojásalbumint. Mostanában ez a táplálkozás nem tekinthető mono-diétának, hiszen figyelemre méltó fejlődést és változatosságot mutatott a termékek kiválasztásában.

Kövesse az étrendet megfelelően

A kívánt eredmény eléréséhez elegendő egyszerűen kizárni a zsír- és szénhidrátokat az étrendből. A lisztből, édességekből, gabonakészítményekből, alkoholból, sült, főzött burgonyából, és bármilyen más olajból és tésztafélékből kizárva magát.

Ha erőfeszítéseket tesz a szépség és a bizalom érdekében - akkor két hét alatt 8 kg-ra fogy. By the way, a szénhidrátok táplálja a testünket és energiával tölt fel, mert a szénhidrátok glükózt tartalmaznak. És a glükózt kétféle módon is megkaphatja: a zsír felhalmozódása (égése) és az, amit minden nap fogyasztanak.

Ha szénhidrátokat nem szállítanak a szervezetbe terméken, akkor azt jelenti, hogy a zsírlerakódásokat automatikusan használják, és természetesen fogyni. Tudatosan elindítjuk az ilyen folyamatot a szervezetünkben - a fehérje túl sok, szénhidrát lesz, az ember vékony.

trusted-source[10], [11], [12], [13]

A diéta népszerűségének megerősítése és még néhány szó

Arra gondolsz, ki találta ki az ilyen hatékony étrendet a gyors fogyás, és nagy léptékben? A diéta tényleg működik, és híres emberei magukra próbálták, majd tanácsot adtak neked.

Az étrend szerzője Dr. Robert Atkins, aki körében és széles tömegeiben híres. Az olyan népszerű emberek, mint Brad Pitt, Jerry Halliwell és az átfuthatatlan Jennifer Aniston megpróbálták testükön az Atkins módszerét.

trusted-source[14], [15], [16], [17], [18], [19], [20]

Hús, hal, tojás - viszlát, másik rabszolga

Minden alapja az, hogy nem tagadhatja meg magától a hústerméket és a halat. A gyümölcsöket meg lehet enni, de csak fanatizmus nélkül. A gyümölcsök nem arányos mennyiségű fehérjét tartalmaznak szénhidrátokkal, több fehérje van.

Lehet, hogy reggelizni, öntsön magának egy illatos húst tojással, és ne gondoljon a következményekre. És ne próbálkozz a szendvicseket zabpehelyekkel, akkor minden erőfeszítés hiábavaló lesz.

A fehérje étrendet a lusta emberek számára a tápláléknak nevezhetjük, mivel nem kell szigorúan korlátozni az étkezést. Mivel a protein fehérje telített, a szervezet úgy érzi, hogy még mindig éhes, majd a szénhidrátok nem járnak. Aztán, a szorgalmasan felhalmozott zsírállományokból, ő és a test mindkettő kompenzálja értékes szénhidrátjainkat.

akik olyan hatékony étrendet hoztak létre

A 3-8 kg-os karcsúsítás garantált Önnek, ezért mondja meg a módszer bhaktáit.

És még ...

A táplálkozás során a szervezet aktívan kivonja a vizet, így az alak sokkal karcsúbb lesz, mint az étkezés előtt, a szokásos életmóddal.

Ezután az izomtömeg belsejében található proteinből származó glükóz szintézise. A fehérjék nagy számának köszönhetően az izmokból származó fehérjék nem mennek el nagy mennyiségben, és csodálatos testetek alakulnak ki.

trusted-source[21], [22], [23], [24], [25], [26]

Retreat alkalmazása az alkalmazás előtt

A fehérje étrend nélkül, mint minden diétát kivétel nélkül, sok hiba van. Ezért ez a táplálék kell, ha feltétlenül minden kritikus, és készen állsz éhínségre, egészségi problémákra vagy hangulati zavarokra, mert csak a húsnak nincs jó hatása az egészségre.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.