^

Mi a válasz Larisa Dolina étrendjére?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A völgyi diétára vonatkozó vélemények nagyon különbözőek. Azok, akik elvesztették súlyukat ezen az élelmiszer-rendszeren, vegyék figyelembe a túlsúly súlyának egyértelmű feltárását. De a völgyi diétának hátrányai vannak. Ez az, amit olvasóink mondanak róluk.

Nemkívánatos a has

Amikor először fogyni kezdtem a diétás völgyben, a gyomromban nem voltam nagyon kellemes érzés. Nem volt fájdalom, de valami hasonló kellemetlen érzés a bélben. Ez az érzés kísértett az étkezés egész ideje alatt.

Mi a válasz Larisa Dolina étrendjére?

Annak a ténynek köszönhetően, hogy lehetetlen volt enni a szokásos és kedvelt ételeket, sokat szenvedtem attól a ténytől, hogy mindig valami savanyú vagy sós enni akartam. És a só az étrendben van, és tilos. Sokat akartam közvetlenül egy csipet sót venni és nyalni a nyelvemmel - a szervezetnek szüksége volt a szokásos étrendjére és ízérzésére.

Igaz, úgy döntöttem, hogy meggyõzõen meggyõzöm magam, hogy ha túlélni fogok a végén, akkor vékony és gyönyörû leszek. Ez az elképzelés támogatta az egész étkezési időt.

A legnehezebb volt számomra a 4. Napon a diéta a völgyben fűszerek nélkül és sózva. De még mindig ellenálltam. A diéta 6. Napja fordulópont lett: még mindig lebontottam és ettem mindent, amit akartam. Ennek eredményeképpen 5 napig ültem ezen a diétán, 5 kg túlsúlyt sikerült elveszítenem, de a 6. Napon (amikor nem tudtam megállni a kivégzést) visszaadtam 1, 5 kg-ot vissza.

Egy kicsit később újra megpróbálom.

Olga, 35 éves

trusted-source[1], [2], [3]

Nehéz volt snack nélkül

Tavaly májusban megpróbáltam átmenni a diétás völgyben. Igen, nem egy, hanem barátnővel. Elcsábított minket az a tény, hogy egy hét alatt rövid idő alatt 6 kilogrammot fogyaszthat.

Először támogattuk egymást, megkérdeztük telefonon: "És elesett? Mit eszelt ma? Hogyan sikerült elhagyni a zsemléket? "És az első 3-4 napban viszonylag könnyű elviselni az étrendet.

A nehézség csak az volt, hogy sokat dolgozom egy számítógépen egy ingyenes ütemezéssel, így mindig lehetősége van felkelni és megragadni valamit. Nagyon nagy kísértés volt. Különösen azért, mert a kefir már annyira fáradt tőlem és barátnőmmel. Szerettem volna diverzifikálni a diéta valami finomabb.

Az alma és a körte, amelyek mindketten szeretünk, nagyon hasznosak voltak. Meg tudnánk enni, és nem zavart minket. Az esti éhség azonban nagyon kínzó volt. Nem szakítottam le és maradtam, de mindig álmodtam a süteményekről és süteményekről, ami most már nem volt elég.

Nagyon támogatta az a tény, hogy a Völgy étrendjén nagyon gyorsan kezdtünk fogyni. Én például, legfeljebb 4 napig képes volt lefogyni 5 kg, és barátja - a 3. Már hat hónap, és elmondhatom, hogy az én új súlyt tartani sokáig - tért vissza, csak 1 kg, de azt mondják, hogy a kilépés a diéta ez normális.

Ezen a télen azt tervezem, hogy ismét egy táplálék-völgybe megyek, hogy támogassa az űrlapot.

Maria, 28 éves

A cukor elhagyása sokkal könnyebb volt, mint a sóval

Nagyon gyorsan akartam fogyni - csak egy hét, és a völgyi diétára vonatkozó vélemények a legpozitívabbak voltak. És úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt az élelmiszert, főleg azért, mert nagyon szeretem a joghurtot és a túrót.

Szokatlan volt számomra, hogy megváltoztassam a diétát - enni egy kicsit, legalább napi 6-szor. De fokozatosan megszoktam és még ma is használom ezt az élelmiszerrendszert. Gyakran szoktam étkezni az órákon, elkészítem az ételeket, és papírra nyomtattam.

Otthon az étlap másolatát lógtam a hűtőszekrényen, és a munka mellett a számítógép mellett tartottam. Természetesen a kollégáim zavart kinézetét nyújtotta az egész héten.

Őszintén szólva: talán ez a táplálék jó azok számára, akik otthon fogynak. De az irodai dolgozók intenzív rezsimjével és bármikor képtelenek enni, nem javaslom ezt az étrendet.

A völgyi diéta számomra nem volt nehéz, kivéve a só visszautasítását. Imádom a sós ételeket! A cukor semmi - fokozatosan megszoktam a teát és a kávét cukor nélkül fogyasztani, főleg mivel korábban gyakoroltam. De só nélkül nagyon nehéz volt.

Egyszer már olyan sót akartam, hogy sültem burgonyát, és mégis megszórtam. Mert miután sokáig átkozta magát.

A legnehezebb számom volt az 5. Nap. Az adag annyira monoton, és olyan húst és édes tekercseket akartam, amelyek alig maradtak fenn az étkezés végéig. Igen, 6 nap alatt sikerült csaknem 6 kg-ot elveszítenem, de micsoda áron.

Végül úgy döntöttem, hogy másodszor ez a táplálkozás valószínűtlen, ha próbálkozni akar, bár az eredmény sokáig tart - néhány hónap.

Valeria, 42 éves

A völgyi diétára vonatkozó vélemények - ez nem ajánlás a mi oldalunkon vagy a fogyás oldalán. Célunk volt, hogy minél több objektív információt adhassunk Önnek, ami a Larisa Dolina súlycsökkentő rendszerére vonatkozik . És ez rajtad áll.

trusted-source[4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.