^

Larissa Dolina Kefir diéta

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Amikor Larissa Dolina súlycsökkenést szenvedett a szuper diétáján, az ország összes női tagja lelkesedéssel követte. Természetesen az emberek is - csak egy bizonyos más célra. A Larissa Dolina étrend hatékony fogyás, melyet szeretnénk bemutatni.

Diet Valley - a lényeg

Napi 6 alkalommal vegye figyelembe az ételeket a megadott időpontban. A folyadékok nem fogyaszthatnak napi fél liternél többet (kivéve az étkezés 6. Napját). Cukor és só a táplálkozásban Völgy - tabu.

Időtartam: 7 nap

Az eredmény 3-8 kg / hét

trusted-source[1]

A Larissa Dolina étrendjének jellemzői

Az étrend hatékony volt, és könnyedén fogy, nem változtatja meg az ételt az étrendben. A kefirnek más ételek után részegnek kell lennie, akkor jobban megemésztik és felszívják.

Ha elhagyod a diétát, ne felejtsd el, hogy könnyű étkezés nélkül, sült és zsíros, legalább hetente szükség van, nehogy a test túlterhelt legyen nehéz étkezéssel.

trusted-source[2]

Menü a völgyi diétához

  • Az étkezés első napja

400 gramm burgonya sütve a sütőben

0,5 liter joghurt, legfeljebb 1% zsírtartalommal

  • 2. Nap a diéta

400 g zsírtartalmú túró 0%

0,5 liter joghurt, legfeljebb 1% zsírtartalommal

  • Az étkezés 3. Napja

400 g friss gyümölcs

0,5 liter joghurt, legfeljebb 1% zsírtartalommal

  • 4. Nap a diéta

400 g csirkehús (mell)

0,5 liter joghurt, legfeljebb 1% zsírtartalommal

  • 5. étkezés napja

400 g friss gyümölcs

0,5 liter joghurt, legfeljebb 1% zsírtartalommal

  • 6. Nap a diéta

0,5 liter ásványvíz gáz nélkül 0,5 liter kefir, amelynek zsírtartalma legfeljebb 1%

  • 7. Nap a diéta

400 g friss gyümölcs

0,5 liter joghurt, legfeljebb 1% zsírtartalommal

A Larissa Dolina étrendje - hiányosságok

A vélemények szerint a völgy étrend nagyon jó a testsúlycsökkenésért, de nehéz fenntartani. Ez az egyik fontos hátrány.

Az étrend másik hátránya a fogyásnak - a só elutasítása. Ez a termék olyan határozottan lépett életünkbe, hogy sok ember számára (különösen a nőknél) rendkívül nehéz kizárni az étrendből.

A diétás völgynek van egy másik hátránya - az étel napközben. Nem tudja megtörni ezt az ütemtervet. De nem minden ember szigorúan enni rendszeres időközönként, ha dolgozik, és nem otthon. Ezért a völgyi étrend elfogadhatatlan lehet az irodában dolgozók számára.

Kefir diétás völgy - egy élelmiszer-rendszer, amelyet csak a dieticianrel való konzultáció után lehet elvinni (mint valójában és bármilyen más étrend). Azok, akiknek a gyomor-bélrendszeri betegségeik vannak, meg kell érteniük, hogy ilyen táplálkozás során felléphetnek az exacerbációk. Ezért, ha az orvos azt javasolja, hogy hagyjon fel a kefir étrendről, akkor ezt meg kell tennie.

Vélemények a kefir diéta völgyéről

  • Oksana

Nagyon nehéz volt megtartani magam egy ilyen diéta miatt, mert 6 napig tart a kefiren ülni - sok akaraterőre van szükséged. Ugyanazok az ételek napról napra - ez még azok számára is nehéz, akik már nem próbáltak sok diétát.

Bár be kell vallanom, hogy az eredmény nem csalódott az étrendben - 4,5 kg-ot veszítettem.

  • Tatiana

Nehéz volt számomra kizárni a sót az étrendből a Larisa Dolina diéta során. Hozzászoktam ehhez a fűszerhez. És ha a második só nélküli étel még mindig lehet enni, akkor levesek és borscsok - lehetetlen.

A diéta negyedik napja különösen nehéz volt számomra, mivel ott ajánlott főtt csirkemell, amelyet semmi sem lehet lemosni. A szomjúság érzése rosszabbodott a húsevés után.

Az eredmény azonban megéri - 6 kg-ot veszítettek el egy hét alatt.

  • Bálint

Átnéztem a diétás völgy valamennyi nehézségét, és bizalommal mondhattam: nagyon súlyosan elvesztettem a súlyomat, csak egy hetet töltöttem 5 kg súlycsökkentéssel. Most sokkal karcsúbbnak tűnnek, és nem sajnálom az étrend által okozott kellemetlenségeket.

A Larisa Dolina tanácsadással és étellel könnyen fogyjon!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.