^

A második vércsoport étrendje: hogyan kell megfelelően fogyni?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A második vércsoport képviselőinek korlátozniuk kell az étrendjüket, a káros termékeket nem beleértve. És hogy megfeleljen néhány fontos ajánlásnak, ha könnyű fogyni és egészségesnek érezni magát. És segítünk ebben a hasznos információban.

trusted-source[1], [2]

A gazdálkodók típusa: inkább a zöldségeket

A vércsoportok eredetének alátámasztói azzal érvelnek, hogy a második vércsoportból származó emberek a tisztán hústól a zöldségig történő átmenet eredményeként jelentek meg. Amikor a vadászat helyett a földet termesztették, zöldséget, gabonát és zöldséget termesztettek.

A második vércsoport étrendje: hogyan kell megfelelően fogyni?

Éppen ezért a zöldségeket és a zöldeket annyira ökológiai értelemben érzékelik a második vércsoportba tartozó emberek gyomor-bélrendszerében. Könnyedén emészthetők és emészthetők, nem tárolódnak a zsírok oldalán és a derékban, és telítik a testet hasznos vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Laza a második vércsoportba tartozó emberek egészségében

Néha szenvednek attól a ténytől, hogy immunrendszerük túl nyitott mindenféle fertőzésre. Ezért az immunitást meg kell erősíteni azáltal, hogy megszünteti a nehéz húsételeket a menüből, hanem kívánatos, hogy folyamatosan készítsen italokat ginseng, galagonya, és igyon zöld teákat tisztító tulajdonságokkal.

A máj, az epe és a cukorbetegséggel járó anyagcserezavarok kizárása érdekében a második vércsoporttal rendelkezőknek helyesen és kompetensen kell fogyasztaniuk, a dietetikus által ajánlott termékekkel és a táplálkozás elveivel. Nevezetesen - inkább a vegetáriánus étkezéshez, mint a húshoz.

Ez segít a testsúlycsökkenésben és az egész szervezet egészségének javításában.

Sport és a második vércsoport

A megfelelően megválasztott sportok ösztönzik és erősítik az immunrendszert, segítenek a termékek előnyös anyagainak jobban felszívódni, tartani téged, és ön - éberséggel.

A második vércsoporttal rendelkező személy által kiválasztott sport nem feltétlenül agresszív és gyengeséges. Elég lesz könnyű betölteni, hogy az élelmiszer jól felszívódjon és emészthető legyen, és elérte a fő célját - az optimális súlyt.

Mit szabad megtagadni a testsúlycsökkenéstől?

Hús

Fűszeres ízesítők és szószok, köztük egy kedvenc majonéz

Sózott (különösen hering, savanyított uborka és káposzta)

Savas bogyók és gyümölcsök (áfonya, narancs, gránátalma, citrom és mások)

Mindenféle ízes bors

Mindenféle csokoládé és cukor

Ha nem hirtelen, és simán mozog egy új módja az evés, ami sokkal gyakoribb azoknál, a második csoportban a vér, amely leginkább a vegetáriánus, akkor hamarosan karcsú, egészséges és mentálisan erős, akárcsak egy nagy jelen ideges és az emésztőrendszer.

Húzzon könnyedén és boldogan éljen!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.