^

A legtöbb étrend

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Mennyi étrendet adtak ki, a fejem fonva. Sok probléma súlyú ember nem tudja, mit kezdjen el, hol kezdjen és milyen étrendet válasszon? Hogyan lehet dönteni ebben a komoly ciklusban a csábító korlátozások és pontosan válassza az "egy" módja a diéta? Nem fogunk szenvedni a választáson, de egyszerűen csak hívjuk - a legelterjedtebb étrendet, és elég.

Mi az - a legtöbb étrend?

a legtöbb diétát

Nagyon széles választékot kínál a fogyókúra miatt a túlsúlyos embereknél. Természetesen a legoptimálisabb és nem túl monoton étrendet szeretném kiválasztani. Szeretnék diverzifikálni az életemet, és az étrend még vékony is.

Vannak olyan diéták, amelyek más, különböző hosszúságú termékek listájával rendelkeznek: hosszú, rövid, nagyon hosszú - még egy elhúzódó is.

Táplálkozás: rövid és tiszta

A rövid diéták teljes cukora gyorsan és hatékonyan elveszíti az extra fontokat. Sajnálatos módon, a gyors súlyvesztés után a szervezet ismét elkezdi helyreállítani az elveszett tömeget, és hamarosan azon a fontos dátumon, amely után megpróbálták elérni a kívánt hatást, akkor ismét felépül.

A rövid étrend nagyon szigorú, és nem szabad megbocsátani a szabálysértéseket. De szeretnéd viselni a kedvenc ruháidat (vagy nadrágodat)? Egy ilyen eredmény kedvéért egy rövid étkezés étrendjének monotónia elviselhető egy ideig.

trusted-source[1], [2], [3]

Táplálkozás: mind a fentiek, mind pedig a magasabbak és magasabbak!

Azok számára, akik még a súlycsökkenés ügyében sem állnak meg ott, hosszabb ideig tartanak - a legtöbb diétát. A futamidő hónapról hónapra terjed ki, de sokkal nagyobb súlyt veszítenek. Ezek a veszteségek akár tíz kilogrammban is becsülhetők.

Egyébként a test nem keményen próbálja meg helyreállítani a korábbi súlyt, és az eredmény nagyrészt megmarad. Az ilyen étrend leginkább negatív tényezője, hogy a hosszú korlátozások és a kedvenc finomságok visszautasítása után az ember elkezd söpörni mindent az úton, és újra fellendülhet. Aztán az elveszett font ismét mondani fogja neked: "hello".

trusted-source[4], [5], [6], [7], [8], [9]

Fogyjon? Változunk? Igen!

Vannak olyan étrendetek is, amelyek radikálisan megváltoztathatják életét, amelyek nem rendelkeznek lejárati dátummal, és maguk részévé válnak. Nemcsak a test csípőjén, hasán és más részein fosztja meg túlzottan súlyos embert, hanem a szervezet minden rendszert is tonifikálja, erősíti őket.

Detoxified, és sokkal jobban érzed magad, mint valaha. A toxinoktól mentheti a Kreml étrendjét, és még a vércsoport étrendjét is. Próbáljon ki néhány különböző diétát, és válassza ki a legtöbb étrendet. Az összehasonlítás után valóban megismerheti az ilyen hosszú távú táplálkozási korlátozások értékét. Vagy csak kivétel a bizonyos termékek étrendjében - megéri.

A Kreml étrend. Egyél, amit akarsz

Jelenleg a Kreml étrend hatékonysága nem tagadható meg, a táplálkozás tekintetében 100% -ban működik. Ennek a táplálkozásnak a fő előnye, hogy egyértelmű terméktáblázat az egységek vagy a százalékos arány tekintetében.

És megfigyelve a megfelelő mennyiségű ételt, egy személy enni lehet, ahogy szereti, anélkül, hogy megsértené olyan szabályokat, amelyeket meg akarsz szakítani más étrendekben. És a termékek kiválasztása nagyon érdekes és változatos.

Ez az étrend lehetővé teszi a hosszú távú betartását a diéta és a feloldódása kilogramm, elemi, kivéve a szokásos szénhidrát formájában cukor, sütés és egyéb. Ez a leginkább a legtöbb diéta, amelyben egy személy nagyszámú fehérjét használ, ami a szervezet számára szükséges.

A Kreml étrend nem tiltja, hogy finom halat vagy illatos, lédús húst, tojást, sajtot eszeljen. Lehetővé teszi, hogy kellemes étrendet készítsen anélkül, hogy valami különleges enni akar, és nem okoz abszolút éhséget és frusztrációt.

"A vértípus a hüvelyen ..."

Ha a vércsoport étrendéről beszél , akkor vannak döntő pillanatok, amikor az embereket négy kategóriára osztják, a vércsoportjuktól függően. Pontosan az étrendet kínálja, amely lehetővé teszi, hogy olyan ételeket fogyasszon el, amelyek ideálisan a vércsoportjával kombinálódnak.

El kell kerülni azokat a termékeket, amelyekre szükség van egy másik vércsoport képviselői számára. A fentiek mellett ez a diéta kézzelfogható előnyökkel jár: eredményeinek támogatására és stabilizálására, minimális veszteséggel a súlygyarapodás formájában.

Te is megtanulsz fizikai gyakorlatokat, a tested tónusosodik és szigorodik.

trusted-source[10], [11], [12], [13], [14]

Táplálkozás: a japánok elrejtése

Azok számára, akik nem különösebben szenvedélyesek a cukorról vagy a sóról, japán étrendet kínálunk. Ó, igen, japán! Nem értettél félre. Ez a diéta szerepel a legelegánsabb étrendben. Rendkívül kiegyensúlyozatlan és alacsony a kalória.

A japán étrend leginkább a sót, a cukrot, az alkoholt, a cukrot és a lisztet nem fogyasztja 13 napig. Bármilyen mennyiségben igyon ásványvizet, vagy egyszerűen forralja a szokásos vizet.

A táplálkozási szakemberek azt javasolják, hogy mindent alkalmazzanak szélsőséges pontossággal, mert ilyen típusú ételeket könnyedén fogyaszthat. Ebben a módban van olyan anyagcsere, amely nem fog megtörténni, ha megengedi az étrend megsértését. Egyél gondosan.

trusted-source[15], [16], [17]

Szeresd magad és a nagyon-nagyon étrendedet

Figyelj magadra, imádd magad! Számos olyan étrend van, amely nem illik testéhez és elvéhez, ezért válasszon magának egy diétát. Csak a legjobbakat szeretnénk. Van egy kedves étvágya a leginkább a diétával!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.