^

Diet Valley

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Sok irigységgel és csodálattal rendelkező nő néz a híres Larissa Dolina énekesnőre. Hogy nem irigykedhet egy ilyen hölgy? Szép hangja, gyönyörű megjelenése és persze egy vékony alakja. Tapasztalata, hogyan érheti el ezeket az eredményeket, és állandó formában marad, az énekes örömmel osztozik. És már mindenki tudja, hogy a völgyi étkezés hatékony és nagyon népszerű. A legfontosabb dolog az, hogy pozitív hozzáállás lesz és hinni fog magadban.

Diet Valley: a lényeg és a termékek

Az étrend a kefir termék használatán alapszik, amely hasznos a test számára, amely hasznos baktériumokat és mikroelemeket, rudakat és élesztőt tartalmaz. A kefir részeként sok aminosav és vitamin van, és jól emeli vagy növeli az immunitást. Az intenzív diétás völgy lehetőséget ad arra, hogy körülbelül egy hétig körülbelül 7 kilogrammot veszítsen el.

1 opciót

E táplálék első napján az étrendnek három pohár kefirből és egy egyenletes, 5 darabos sütőben sült burgonyából kell állnia. A termékek terjesztése érdekében lehetséges, hogy milyen kényelmes.

A második nap a tejtermékek használata. Ez 200 grammos tejföl és 3 csésze kefir.

A harmadik nap, mint a második, 200 grammnyi túrót kell fogyasztania, és naponta 3 pohár kefiret kell itatni.

A negyedik napon, készítsen egy csirkét bőr nélkül (500 gramm), nem szabad sózni, és 500 milliliter kefir.

Az ötödik napon csak a zöldségeket és a gyümölcsöket lehet enni. Például, alma - kell fogyasztani nem több, mint egy kilogramm, szilva - 300 gramm, fél kiló sárgarépa és kefir - 3 pohár.

Diétás völgy, persze, nem a gyengékhez. A hatodik napon meg kell elégednie egy kefirrel, 6 pohárral kell inni egész nap.

A hetedik napon gáz nélkül csak egy ásványvizet kell itatni. Legalább egy literet kell inni. Diet Valley ebben a verzióban nagyon bonyolult. Nagyon óvatosan kell tartani a krónikus betegségben szenvedők számára. Ezért, mielőtt eldöntené, hogy a legmegfelelőbb étrend a diéta-völgy, akkor gondolj jól.

Az ilyen diéta eredménye elég gyors, és sokan szeretik. De lehetséges, hogy az étrend után a völgynek egészségügyi problémái lehetnek.

2. Lehetőség

A völgyi táplálkozás következő, megtakarítóbb verzióját mérsékelten intenzív kefir diétának nevezik. Számos pozitív visszajelzést gyűjtött össze azoktól, akik megpróbálták rá. Valley of the diéta ez a verzió nem bonyolult, és annak előnyeit abban rejlik, hogy egy hét elteltével diéta van szükség arra, hogy egy kis szünetet, és enni, hogyan szokott a testet, de kissé csökken a használatát lisztből készült termékek és édességek. Az ilyen diéta jó hatással van a testre.

A völgyi étkezés első napján 400 gramm sült burgonyát kell fogyasztania, sót nem szabad fogyasztania, és 500 milliliter kefir 0% zsírt.

A második napon - a túró 0% zsírt (400 gramm) és 500 milliliter kefir 1% zsírt.

A harmadik nap - minden gyümölcs 300 gramm és 500 milliliter 1% kefir mennyiségben.

A negyedik nap a fehérje: 400 gramm főtt csirke bőr nélkül és 500 milliliter kefir.

Az ötödik nap - 400 gramm gyümölcs, jobb alma és 500 milliliter kefir.

A hatodik napon inni kell ásványvizet, lehetőleg gáz nélkül.

Diet Valley az utolsó, hetedik napon azt ajánlja, hogy fogyasztanak 400 gramm gyümölcsöt, az alma a legjobb megoldás, és 500 milliliter 1% kefir. A táplálék első hetét követően 3-5 kg súlycsökkenés lehetséges, a második héten pedig 2-4 kilogramm.

A Diet Valley hatékonyabban fog működni, ha az étel szigorúan óránként megy végbe. Az étkezést legkésőbb reggel 8-án, aztán 10 órakor, majd 12, 14, 16 órakor és 18 órakor az utolsó befogadással kell kezdeni.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.