^

Borodina diéta

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

2011-ben volt egy étvágy, amely szinte mindent furcsa lett. Borodina diéta. A születés után, az étrendnek köszönhetően, Borodin sokkal vonzóbbnak és frissnek tűnt, mint a terhesség előtt.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Hogyan született meg a Borodina diéta

Xenia Borodina volt az egyik vezető TV-show "house-2". Mivel mindenki látóterében lenni, egyáltalán nem lett volna túlsúlyos. A születés után Xenia úgy döntött, hogy drámai módon megváltoztatja az alakját, mivel súlya jelentősen megnőtt, ami sokat aggasztott. Volt egy kis idő, hogy betartsák a legszigorúbb étrendet, de az eredmény nem sokáig jött. A Borodina étrend nagyon hatásos volt, így 12 kilogramm túlsúlyt tudott elveszteni.

Hogyan sikerült ilyen fantasztikus eredményt elérni? Mit csinált és milyen étrendet választott a súlycsökkenésért? Minden teljesen egyszerűen kiderült - egy uborka diéta segített búcsúzni a felesleges üledékektől. A diéta vált a legnépszerűbbé a karcsúsító téma ebben a szezonban.

Mi a titka a diéta?

Itt fogunk megvitatni a legfontosabb alapelvet, ami megakadályozza, hogy lélegzetet tartson, és észrevehető meglepetést érjen el az arcán. Hadd kezdjem az uborkával és egyediségével. A friss uborkák összsúlyuk 95-97% -át tartalmazzák.

Mindazonáltal a fennmaradó 3 százalék fontos mikroelemek, vitaminok, kálium, makronutriensek és karotin, amelyek annyira szükségesek a test egészének támogatásához. A Xenia Borodina diéta lehetőséget ad a fantasztikus siker elérésére.

Az internethasználók közül nagyon rövid idő alatt népszerű és tiszteletre méltó témává vált a vita.

Uborka, zöld, ízletes

Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy minden táplálékkal legfeljebb vizet kell fogyasztania, akkor az uborka diéta biztonságosan vezető szerepet tölthet be sok táplálkozási rendszerben. Ehhez hozzátesszük, hogy az uborkákat nagyon gyorsan felszívja a gyomrod és a szervezet általában. A kálium a szívünket sokkal tisztábbá és magabiztosabbá teszi, kezeli az összes létfontosságú, nem kedvező tényezőt.

A vesék jobban működnek. De a jód, amely mellesleg az uborka is jelen van, javítja az érrendszert és a pajzsmirigy funkciót. Ezt hiszem, csak egy zöldség jelentős hatása! A szál eltávolítja a felhalmozódott, zavaró "rossz" koleszterint, és stabilabbá teszi a bélműködést.

A konzervek sok hasznos és létfontosságú anyagot tartalmaznak, de van egy "de", az uborka összetételükben igen kevés vitaminnal rendelkezik. Azt javasoljuk, hogy a Borodina étrendjét követve vitaminokat is adjon tabletták formájában.

trusted-source[6]

Mi a Borodina sikere?

Mi a Borodina sikere?

Vannak különböző elképzelések arról, hogyan sikerül Xenia Borodina.

Az első az, hogy a Borodin valóban betartotta Xenia Sobchak elemi étrendjét. Xenia elvileg keveset ett, és 18:00 után gyakorlatilag nem ettek semmit. A Xenia ezenkívül hetente négyszer több órát vett igénybe az edzőteremben.

A második nézet - az uborka diéta annyira befolyásolta a Borodint. Azt mondhatjuk, hogy reggel kezdve Xenia Borodina étrendje nem volt olyan bonyolult. Reggel Xenia evett egy szelet rántott kenyeret és néhány uborkát. Ebédre szükségszerűen növényi leves és néhány uborkás saláta, növényi olajjal ízesítve. Este ugyanazt a salátát ettem, vagy csak néhány uborka elégedett.

Mit gondol a független közvélemény Borodin módszeréről?

Tegyük fel, hogy egy titkos, Xenia rendszeresen gyakorolta, és hála nekik, hogy annyit fogyott. Végtére is, a normális átlagember hetente körülbelül 1 kg-ra csökken, ha még a sportban sem tartja be az ütemtervet.

Masszázsokat és különféle kifogásokat, orvosi trükköket alkalmaztak a kívánt hatás eléréséhez. Általában nem igyekeznek hangosan beszélni róla. Aztán talán nem mondtuk ezt.

De ha olyan embereket hallgat, akik betartják a Borodina étrendjét, megértik, hogy hetente 5 kilogrammot veszítettek. Az egész titok az, hogy az uborka nagyon kevés kalóriát tartalmaz, mert a felesleges zsírt önmagában elégeti.

És végeredményben - szükség van gyakorlatokra

Ha nem csak a sebességet, hanem a fogyás minőségét is szeretné - sportoljon. Annak érdekében, hogy ne tegye vissza az extra és nem különösen kívánatos súlyát, zárja ki az édes, alkoholtartalmú és gyorsétel fogyasztását. Egyél csak a legjobbat, a jeleneteket. A Borodina étrendje nem fogja megbánni.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.