^

A 4. Vércsoport étrendje: hogyan kell megfelelően fogyni

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A 4. Vércsoport étrendje teljesen más, mint más csoportoknál. Ez a sajátossága. Hogyan fogyjon a 4. Vércsoport étrendje?

trusted-source[1], [2]

Étrendjellemzők

1. Szám. Mivel a 4. Vércsoport az összes közül a legfiatalabb, a vele együtt élők könnyebben és gyorsabban alkalmazkodnak az étrend változásához, mint más csoportok képviselői. Figyelembe kell venni, hogy a 4. Vércsoport képviselői hajlamosabbak a fertőzésekre, mert az immunrendszer nagyon gyorsan "elkapja" az éghajlat, az étrend és a testmozgás különböző változásait.

A 4. Vércsoport étrendje

Ezért a 4. Vércsoport menüjében további olyan termékeket kell bevonni, amelyek segítenek megerősíteni az immunrendszert, különösen a citrusféléket (a híres C-vitamin a kompozícióban)

2. Szám. A változásokkal szembeni túlérzékenység miatt a 4. Vércsoportba tartozó emberek nem mindig ételt fogyasztanak, ami az első vércsoporttal rendelkezők számára ajánlott. Például hús vagy kenyér, korpa. Az olyan termékek, amelyek merevebbek, rossz hatással lehetnek a gyomor-bélrendszeri állapotra, sőt irritálják a gyengéd falakat.

Ezért jobb, ha ezek az emberek ragaszkodni fognak egy kíméletes étkezéshez akut, sós, füstölt és kemény.

3. Szám. A 4. Vércsoport képviselői nagyobb valószínűséggel vannak szív- és érrendszeri megbetegedéseknél. Ezért a tápláléknak olyan termékeket kell tartalmaznia, amelyek támogatják a szívizom munkáját. A mazsola és a szárított sárgabarack.

Ahhoz, hogy ne váljanak áldozatává a rák, ami szintén hajlamosak képviselői ebben a kaszt, a diéta kell venni zöld squash, amelyek hozzájárulnak a következtetésre radionuklidok a szervezetből, és a paradicsom - egy nagy segítője a rákos megbetegedések megelőzésére.

A funkció száma 4. A 4. Vércsoport képviselői főként olyanok, akik gyomorsav gyenge savasságával rendelkeznek. Ezért testüket nehéz megemészteni a húst, különösen a vörös vagy zsíros fajtákat.

Amint azt Önök is tudják, a rosszul emésztett terméket később később zsíros lerakódások formájában elhalasztják. És miért van szüksége extra fontra? Jobb az orvosok ajánlásait követni, és kizárni a diétából származó húst, kivéve a birka, a nyúl és a pulyka kivételével, amelyek viszonylag könnyen emészthetők.

A szolgáltatás száma 5. A 4. Vércsoportba tartozó durva húsú emberek hiánya teljes mértékben kompenzálhatja a halakat és a tenger gyümölcseit - mindaddig megengedettek, amennyit csak akar. Ez az élelmiszer, amelyet a táplálkozási szakemberek nagyon ajánlottak az étrendbe bevonni, hogy fokozzák az anyagcserét és gazdagítják a véráramot.

a 4. Vércsoporttal rendelkezők

Ebben a nemes ügyben is segítenek a zöld saláták, hínár, tej és tejtermékek, valamint a gyümölcsök. Ők segítenek az ízletes és elegendő táplálkozásnak, hogy karcsúbbá és fiatalosabbá váljanak.

6. Szám. A 4. Vércsoport képviselői számára vannak olyan élelmiszerek, amelyek lassítják az inzulin termelését a vérben és gátolják az anyagcserét. Így hozzájárulnak a zsíros lerakódások növekedéséhez.

Ez a hajdina, kukorica, bab, búza és termékei és babja. Ha a második vércsoportba tartozó emberek megtehetik ezeket az ételeket, és fogynak, akkor a 4. Vagy a hajdina diéta vércsoportjának képviselői ellenkezőleg, kezdenek visszaállni. Ezeket a termékeket jobban helyettesíthetik, könnyebben asszimilálhatók.

trusted-source[3]

Ajánlott menü a 4. Vércsoport számára

Távolítsa el a diétás kolbászokat (főleg füstölt), a szalonnát, a sonkát, a magokat, a kukoricát és az abból készült termékeket, a hajdina és a borsot, ha nem akarsz jobbá válni.

Nagyon jó a test táplálékkiegészítők formájában ginseng gyökér, valerian, galagonya gyümölcs, C-vitamin mind a citrusfélék és az egyedi vitaminok formájában. Ön is támogathatja a testet cinkkel és szelénnel, melyeket a sörélesztő tartalmaz (a tablettákat a gyógyszertárban adják el, és olcsóak).

A testhez nem szükséges a hústermékekhez szükséges anyagokat, győződjön meg róla, hogy a menüben a tofu (elegendő szójafehérjét is tartalmaz) és a friss zöldségeket az Ön kedvéért tartalmazza.

Húzzon könnyedén tanácsunkkal! Fontolja meg vérmintáját, de mindenképpen hallgassa meg testét. A tapasztalt táplálkozási szakember kívánságai és ajánlásai segítenek a fogyás és a helyreállítás optimális étrendjének kialakításában.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.