^

A kutyák betegségei

Sajnos a kutyák betegségei meglehetősen sokak. A kutyáknak olyan gyakorlati betegségei vannak, mint a középfül gyulladása, orrfolyás és köhögés, szívritmuszavar, gasztritisz, allergiák, fogszuvasodás. A kutya agresszív lehet az idegrendszeri betegség miatt, letargikus - anyagcserezavarok miatt. Ezen kívül a kutyák betegségei magukban foglalják a parazita patológiák (opisthorchiasis, dioktofimoz, demodekoz stb.) Nagy számát.

Hasznos a négykarú ember tulajdonosa számára, hogy tudja megkülönböztetni a kutya betegség tüneteit, és mikor kérjen segítséget az állatorvosoktól.  

A parazita gyulladása a kutyákban

A kutyák anatómiailag úgy vannak elrendezve, hogy az anus mindkét oldalán szimmetrikusan elrendezett két szukkulátum, amelyekben a szekréció szintetizálódik. Betegmirigyek.

A kutyák demodekálása

Hogyan állapítható meg a betegség időben? Milyen modern módszerek segítenek gyorsabban megbirkózni a patológiával?

Venerealis sarcoma kutyáknál

Fertőző nemi szarkóma, amely kering csak a kutya (Canis familiaris) és a globális elterjedése minden kontinensen, különböző szokatlan patogenézisében, amely komolyan tanulmányozták az elmúlt 130 évben.

Giardiasis kutyákban

Az emberektől eltérően a giardiasisos kutyák hajlamosabbak a betegség akut és krónikus formáira. Az állat különböző belső szervei a vereség alá eshetnek.

Fogak kutyákban

A fogak ásványi lerakódása nagy problémát jelent a háziállatok számára. Ezenkívül a tartár jelenléte más súlyos komplikációkat is kiválthat.

Epilepszia kutyáknál

Epilepszia a kutyák egy eredménye neurológiai rendellenesség az agyműködés - egy testet Bioelektromos rendszer összeomlik, ezáltal csökkentve az elektromos stabilitás, és van egy támadást, amely megnyilvánulhat a formájában a kis rohamok, és mint egy erős görcsös görcsök.

Allergiák kutyáknál

Az állatok allergia okai, valamint az emberek allergiás etiológiája még mindig nem rendelkeznek közös tudományosan igazolt bázissal.

Cellulit és bőr tályog a kutyákban

A cellulitisz fertőző folyamatot jelent a bőr és a bőr alatti zsírszövetek között ...

Kognitív diszfunkciós szindróma a kutyáknál

Egy ilyen állapot, amelyet néha egy régi kutya szindrómának neveznek, egy újonnan elismert betegség, amely hasonló az Alzheimer-kórhoz hasonlóan az emberekben ...

Krónikus hörghurut kutyákban

Ez a betegség mindkét nemre középkorú kutyát érinti. Akut gyulladásos reakció jellemzi ...

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.