^

Kutyák

Fogak kutyákban

A fogak ásványi lerakódása nagy problémát jelent a háziállatok számára. Ezenkívül a tartár...

Kutyák él az ember évezredek óta, és évszázadok óta hűségesen szolgálja őt, őrizte a hazai és állomány mentettek a romok hó a hegyekben, és segít a vak körül mozog. És sok egyén számára a kutyák közeli barátokká válnak, gyakran az egyetlenek.

A kutyák csodálatos állatok. A felnőtt kutyák intellektuális képességei lehetővé teszik számukra, hogy megértsék több mint 150 különböző parancsot, mozgást és még a tulajdonos arckifejezéseit is. Egy kutyus illat segíti őt olyan finoman érezni a világot, és meglátni a szagok prizmán keresztül, amit egy ember be kell vallania: ebben a kutyában tökéletesebb, mint mi. Az orrban a kutya 300 millió szaglóreceptorral rendelkezik, és az ember 50-szer kisebb. És a kutya agya, amely a szagokat elemzi, 40-szer nagyobb az emberénél.

Népszerű cikkek ebben a szakaszban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.