^

Információ

Avi Ben-Harush - a világ egyik leghíresebb szakértője a nőgyógyászat, a szülészet és a reproduktív orvostudomány területén. Nemzetközi szakértő, diagnosztizálja és kezeli a nőgyógyászati profil bármely betegségét. Számláján - több ezer mesterséges megtermékenyítési eljárás, a sikeres meddőség kezelésének esete. Több mint 25 éve konzultációt folytat a reproduktív diszfunkcióval kapcsolatban, segítve a gyermekkori képességek helyreállítását az onkopatológiai kezelés után.

Elfogadja a világ minden tájáról érkező betegeket, magas színvonalú diagnosztikát és kezelést biztosít - beleértve a komplex sebészeti beavatkozásokat, amelyek célja a természetes női funkció megőrzése.

Gyakorlati gyakorlatában a professzor Ben-Harush különböző IVF technikákat használ, mindig egyéni megközelítést alkalmazva minden páciensre, segítve még a leginkább reménytelen helyzetekben is.

Az orvosi gyakorlat nem az orvos egyetlen tevékenysége. Folyamatosan javítja készségeit, tudományos kutatást végez, szakmai folyóiratokban tudományos munkákat mutat be, előadásokat tart, és részt vesz a diákoknak szóló orvosi tankönyvek készítésében.

Avi Ben-Harush - egy kiváló tanár, aki nem fárasztja a klinikai és tudományos tapasztalat megosztását a nőgyógyászok és a reproduktológusok fiatal generációjával. Rendszeresen workshopokat tart, nemzetközi szinten specializált közösségekből áll, folyamatosan javul a meddőség, az IVF és a nőgyógyászat általános problémáinak tanulmányozása során.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Orvostudományi Kar. Ben-Gurion, Beersheba, Izrael, Orvostudományi doktor (MD)
  • Második tudományos fokozat szülészet és nőgyógyászat területén a Tel Aviv Egyetem Orvostudományi Karán
  • Gyakorlat a mesterséges megtermékenyítés és a reproduktív funkció helyreállítása területén a "Beilinson" kórházban, Petah Tikva, Izrael
  • Szakmai gyakorlat IVF-ben a Montreal-i McGill Egyetemen

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Szülészeti és nőgyógyászati szövetség
  • Izraeli társadalom a termékenység megőrzéséért
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.