^

Egészség

Nőgyógyászati megbetegedések (nőgyógyászat)

A rigó kezelése menstruáció előtt, alatt és után

Sok nő számára valódi probléma a rigó a menstruáció előtt, alatt és után. Találjuk ki, hogyan kell ezt kezelni, és mindig rigó.

Rigó a menstruáció előtt, alatt és után

Ma sok nő panaszkodik, hogy aggódik a rigó miatt a menstruáció előtt, alatt és után. Ez normális vagy kóros? Még a tapasztalt szakembereknek sincs egyértelmű válaszuk erre a kérdésre.

Kettős méh

A kettős méh nagyon ritka veleszületett rendellenesség. A nemi szerv rendellenességéről beszélünk, amely fejlődése során párosul a Müller-csatornák embriogenetikus nemfúziójának eredményeként.

Anovulációs menstruációs ciklus nőknél

Ovulációs szakasz hiányában a nő menstruációs ciklusában anovulációs ciklusként definiálják. Az ICD-10-ben az N97.0 kód a nők anovulációjával járó meddőséggel rendelkezik.

Méh hypoplasia

A "méh hipoplazia" kifejezést az orvosok olyan esetekben használják, amikor ennek a szervnek elégtelen fejlődése van: a méh testének mérete csökken a normál életkorhoz és a fiziológiai normákhoz képest

Nabotricus mirigy ciszták: hogyan kell kezelni?

A ciszták bonyolult és visszatérő lefolyásával komplex terápiát alkalmaznak. Kezdetben a nabot ciszták gyógyszeres kezelését végzik, a gyógyszereket a patológia összetettségétől függően írják fel.

Alternatív gyógymódok a rigó ellen

A rigó olyan betegség, amely az immunitás csökkenésére és az urogenitális traktus normális mikrobiocenózisának megzavarására reagálva alakul ki. Vannak más típusú rigók, például a szájüreg rigója, az újszülöttek rigója.

Placentális polip endometrium

Az orvosi statisztikák szerint a nők körülbelül 10% -a szembesül ezzel a problémával.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.