^

A terhesség figyelmen kívül hagyása spontán megszakítás, mielőtt elérné a 28 hetes időszakot. Ha ez később történik, a nőgyógyászok diagnosztizálják a koraszülést.

Vetélés gyakran nyilvánul megszűnése a fejlődés és a magzati halált időtartamra 8-18 héten keresztül, mivel ebben az időszakban a legfontosabb a kialakulását a belső szervek a gyermek és az embriót leginkább fogékonyak a különböző negatív hatásokat.

Amikor a terhesség leáll, a nők mintegy 15% -a ismételten szembesülhet ezzel a patológiával. És ha ez kétszer is történt - a nők legalább 35% -a esik a kockázati zónába.

Azok a nők, akiknek a vetélése 20 hetes kor előtt jelent meg, semmisnek minősülnek.

Népszerű cikkek ebben a szakaszban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.