^
A
A
A

Gyakorlatok a labdával

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Hajlítás fordulattal a labdával

Klasszikus edzés klasszikus sporteszközökkel.

Hajlítás fordulattal

Feküdj a hátadon, és csippentesz egy kis labdát a térdeid alatt. A csípőjének szinte merőlegesnek kell lennie a padlóra. Vedd fel egy másik labdát, és tartsd a csípő előtt, egyenesen a kezed. Most lassan tépje le a fejét és a vállát a padlóról, és fordítsa balra a testet. (A kezedben lévő golyó a bal csípő külső oldalán legyen). Le, majd ismételje meg a mozgást, ezúttal jobbra fordulva.

Hogyan érhetünk el nagyobb eredményt: Próbáljuk meg a kezét a fej mögé nyújtani a mozgás elején - a kezek felső része a fej mellett helyezkedik el. Ezután hajtsa végre a hajlítást, hordja a labdát a fejedre és nyújtsa karjait előtted.

trusted-source[1], [2], [3]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.