^

Mi a női óvszer és hogyan kell használni?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A női óvszer az egyik legújabb fogamzásgátló, bár ez nem egy nagyon olcsó megoldás. Ezt Themisnek vagy óvszernek nevezik. Ha egy ember nem akar beszélni a védelem eszközeiről, és a férfi óvszerének gondolatát hisztérikusvá teszi, akkor vigyázhat magára és vásárolhat egy női óvszert.

Mikor és miért találták fel a női óvszert?

Ahol feltalálták a női óvszert, nem ismert. Csak az ismert, hogy ez az egyszerű, de hatékony jogorvoslat 1990-ben került feltalálásra, és csak 3 év után jelent meg a világpiacon. Az első, aki ezt használja, az Egyesült Államok volt. A nők óvszerét rosszul értékesítették, amíg azt nem az erőszak okozta nemkívánatos terhesség elleni kiváló eszközként helyezték el. Ekkor kezdték el a nők megvásárolni, különösen, ha az AIDS-ről szóló információk az egész világon elterjedtek.

A női óvszer is elkezdett változni: az afrikai nők erőszakkal szembeni védelme érdekében a Sonnet Ehlers feltalálója fogakkal modellt mutatott. RAPEX-nek hívták. Amint a bántalmazó elkövette az első súrlódást, a pénisze azonnal a tövisek fölött futott az áldozat hüvelyébe, és megsérült. Miközben a nemi erőszakos fájdalomcsillapító volt, az áldozat azonnal felhívta a rendőrséget és a mentőt.

A szokásos női óvszer kiváló eszköz a szexuális úton terjedő betegségek ellen. AIDS és nemkívánatos terhesség. Megbízhatósága nem alacsonyabb, mint a férfi óvszer, és 99,2% -os garancia - a meglévő fogamzásgátlók legnagyobb aránya. Először a női óvszereket poliuretánból készítették, majd vékonyabbá és tartósabbá tették a latexet. Nem szagtalanak, mint a poliuretán, sőt, valamivel vékonyabbak, mint a férfiak, ami lehetővé teszi, hogy egy nő és egy férfi jobban érezze egymást.

Hogyan kell használni a női óvszert?

A Themis vagy a női óvszer könnyen használható, de először gyakorolni kell. Ez egy átlátszó, latexből vagy poliuretánból készült cső, amelynek átmérője kb. 8 cm, és 18 cm hosszúságot ér el. Az egyik ilyen gyűrű, mint egy tampon, finoman behelyezhető a hüvelybe, és a Themisoma második gyűrűje a hüvely bejáratánál marad. A nemkívánatos terhesség elleni védelem érdekében fontos, hogy a femidet helyesen illesszék be a hüvelybe. Az első gyűrűnek mindig a méhnyak mellett kell lennie, a gerinccsont mögött. Amikor egy lány eltávolítja az óvszert a hüvelyből, többször meg kell kapcsolnia a külső gyűrűtől. Tehát a sperma belsejében marad, és nem lesz veszélye a nemkívánatos terhességnek és fertőzéseknek.

Az óvszer eltávolítása a hüvelyből nem azonnal - és ez a varázsa. Lehet feküdni, pihenni, és ha a szexuális kapcsolat már nem tervezett, akkor 10 óra múlva egy Themis-lel is kiválaszthatja. Ez megkülönbözteti a női óvszert a hímtől, amelyet azonnal eltávolítanak. Nem lehet túl messzire menni: egyszerre használja a női és a férfi óvszereket is, mert károsíthatják egymást. Igen, és nem kellemes érzés.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8]

A női óvszer előnyei

A tömegük. Ezért az ENSZ AIDS-bizottsága olyan aktívan támogatja ezt a témát, hogy megvédje a nőket a fertőzések és a nemkívánatos terhességek ellen. A női óvszer jó, mert a hüvelybe előre be lehet szerelni, néhány órával a közösülés előtt, mint a kapcsolatok romantikájának megtartása. A férfi óvszert ki kell nyomtatni, és be kell helyezni egy szerelmi játék folyamatába, és ez némileg csökkenti mindkettő biztosítékát. Lehetséges. Ezért sok férfi és nő nem izgatja a férfi óvszereket.

A női óvszert úgy tervezték, hogy hozzájáruljon a csikló jobb stimulálásához, ami növeli a nő izgathatóságát. Ez különösen jó a gyenge és közepes szexuális temperamentumú nők esetében, ami nem olyan könnyű „elindítani”.

A női óvszer nagyon jó, mert a férfi péniszének bármilyen állapotában használható - még akkor is, ha nem meredek.

A nők óvszerét úgy tervezték, hogy egy nő külső nemi szerveire kiterjedjen, ami megvédi őt.

A környezetbarát anyagok miatt, amelyekből a női óvszer készül, minden nő, még allergia is használható. Nincsenek ellenjavallatok. Az egyetlen módosítás: azok, akik allergiásak a latexre, egy poliuretán óvszert kell vásárolniuk, és fordítva: hogy a poliuretán nem fogadja el, hagyja választani a latex termékeket.

trusted-source[9], [10], [11]

Van-e hátránya a női óvszernek?

  • Természetesen, mint minden termék. A hím óvszerhez képest a nő sokkal drágább. Az ár 2-tól 6 euróig terjed.
  • A poliuretán óvszereknek nem túl kellemes illata van, különösen, ha eltávolítják. De gyorsan elpárolog.
  • A női óvszerek nem nagyon alkalmasak a gyenge hüvelyi izmokkal rendelkezőkre. Ebben az állapotban kieshet.
  • Lehetetlen egy kenőanyagot egy női óvszerrel együtt használni, és különösen veszélyes a petrolatum használata. Az ólomvízzel együtt óvszergumi lazul és megpuhul. Aztán a legváratlanabb és nem tervezett pillanatban az óvszer eltörhet.

Ha valóban szükség van kenőanyagra, akkor női óvszereket vásárolhat kenőanyaggal.

trusted-source[12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.