^
A
A
A

A plasztikai sebészet csillogása mögött társadalmi hálózatok

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

13 July 2012, 11:31

A Facebook társadalmi hálózata a plasztikai sebészet és a kozmetikai eljárások túlfeszültségének mögött van. Az emberek nem szeretik, hogyan néznek ki a közösségi hálózatokon elhelyezett fotókra.

Facebook, Skype videocsevegés és más modern kommunikációs eszközök révén rendszeresen megjelenítjük saját képeinket vagy videóinkat. És ha korábban összeegyeztünk egy sikertelen orrral vagy ráncokkal, most, hogy több száz és ezer ember látja őket, már nem akarjuk elviselni ezeket a tökéletlenségeket.

Ez megmagyarázza a különböző műanyag műveletek növekvő népszerűségét a felnevelésről az orrplasztikára. Természetesen sokan használják a fotószerkesztőket a személy hiányosságainak orvoslására, de sok mindent nem elég. Szeretnek fiatalnak és vonzónak nézni. Ezért a plasztikai sebészek arzenáljában már léteznek olyan eljárások, mint a FaceTime Facelift (facelift a népszerű videocsevegésre).

„Persze, az emberek nem jönnek kifejezetten rám parancsolt platicheskuyu nevezett művelet FaceTime Facelift, - mondta egy amerikai plasztikai sebész Robert Segal - Azt mondják.” Doki, én nem szeretem, hogy nézek ki, ha a videó csevegést. Az arcomon és a kettős állán puffadt vagyok. "Ebben az esetben új eljárást javasoltam.

Továbbá, a Skype vagy az FaceTime használatakor az emberek gyakran alacsony fejüket döntötték, ami miatt a bőr nem túl kellemes ahhoz, hogy megjelenjen az arcán. Sigal szerint a betegei gyakran mondják: "A tükörben rendszeresen néztem magam és nem vettem észre semmilyen hiányosságot, de amikor Facebook-on vagy videocsevegésen keresztül láttam magam, nyilvánvalóvá vált."

„És ez érthető is - mondta az orvos - .. Ha belenézek a tükörbe, látod tükörképe meg magát néztem képeket a szociális hálózati oldalak, akkor előtted az, hogy hogyan látja a világot Gyakran ez a kép ellentétes ötleteit a leginkább. Magát ".

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.