^
A
A
A

A férfi potencia minősége a vér típusától függ

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

15 March 2017, 09:00

Török tudományos szakértők, az Ordu Egyetem képviselői azt állítják, hogy az ember vérének csoporttagsága befolyásolhatja hatalmát.

A tudósok által végzett számos kísérlet kimutatta, hogy az első vércsoportba tartozó férfiak ritkábban panaszkodnak a rossz erekcióról.

Érdekes, hogy a statisztikák szerint az első csoport tulajdonosai a bolygón lévő férfiak több mint 40% -át teszik ki. Ezért a világon a férfiak több mint fele hajlamos lehet az impotencia kialakulására.

A török szakemberek által végzett kísérletet 350 különböző, különböző életkorú, a potenciálisan panaszkodó férfiak vettek részt. A résztvevők átlagos életkora 30-50 év volt, de legfeljebb hatvan év. Miután az összes résztvevő véreket adományozott az elemzéshez, azt találták, hogy közülük gyakorlatilag nincsenek tulajdonosai az első vércsoportnak, mégis a fennmaradó csoportok megközelítőleg egyenlő arányban vannak.

Természetesen a kísérletet azonnal kemény kritikának vetették alá, mind a médiában, mind az orvosi szakemberek körében, akik ebben az irányban dolgoznak. A csak háromszáz ember teszteléséből kapott információk elemzése nélkül lehetetlen igazán és teljesen igaz következtetéseket levonni. Mindazonáltal a legtöbb tudós elismerte, hogy a kapott adatok szintén jelentős jelentőséggel bírnak a statisztika területén: lehetetlen teljes mértékben megerősíteni az ilyen tények egybeesését.

A mai napig nem ismert, hogy a tanulmány eredményeit a tudományos kritikusok elismerték-e, és hivatalosan publikálták-e őket szakértői tudományos folyóiratokban.

Oroszország Prof. Dr. Lev Shcheglov, amely kérdésekkel foglalkozik a pszichológia és a szexualitás sok éven át, azt mondta, hogy a nyilatkozatot a kapcsolatot vércsoport és a férfi szexuális teljesítmény nem felel meg a valóságnak „Szexológiai mint tudomány nem rendelkezik minden olyan információt, egy ilyen kapcsolat. Valószínűleg értelmetlen adatokkal foglalkozunk, és megkíséreljük az érzést egyenlő helyre tenni. Ha ilyen vizsgálatot folytatnak, akkor a résztvevőket nem kaotikusan, de határozottan kell kiválasztani. " Ráadásul a professzor hozzátette, hogy ironikusan hivatkozik ilyen kijelentésekre, és legalábbis "abszurdnak" tartja őket.

Már számos tanulmányt készítettünk e témában. Például azt találták, hogy a férfi populáció legalább tíz százaléka előbb vagy utóbb merevedési zavarokkal küzd. És az egyének számára, akik a 40 éves korlátot legyőzik, az ilyen jogsértéseket minden harmadik esetben rögzítik.

Amint az orvosok maguk mondják magukat, a közös gyógyszerek, amelyeknek az a célja, hogy javítsák a merevedési funkciót, nem minden ember segít. Talán ez annak a ténynek köszönhető, hogy a káros hatások okai különbözőek lehetnek: leggyakrabban rossz szokásokról, elhízásról, cukorbetegségről, szív- és érrendszeri betegségekről szólnak.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.