^

Egészség

Az allergiák típusai és tünetei

Bronchitis bronchiális asztmában

Amikor egy kombinációja két betegség a légzőrendszer - egy gyulladás a hörgők nyálkahártyájában fertőző kórokozóját (bronchitis) és a lumen szűkülése során szenzibilizáló (asztma) - bronchitis lehet asztmája.

Az allergia hőmérséklete

Lehetséges az allergia hőmérséklete? És ha igen, akkor mi az oka a hőmérséklet-indikátorok növekedésének, mert az allergia nem fertőző gyulladás, hanem a szervezet immunválasztja.

Paradicsom allergia

Napjainkban az élelmiszerallergia a világ leggyakoribb betegsége. Van egy olyan gondolat, hogy a paradicsom allergiája annak a ténynek köszönhető, hogy vörös pigmentet tartalmaznak, ami az ilyen reakció kialakulásának oka az emberekben.

Allergiás diatezis

Ez a test alkotmányos jellemzője, amely kedvezőtlen tényezők hatására a betegség kialakulásához vezethet.

Diatézis felnőttekben

A híres amerikai orvosi szótár Stedmana (Stedman's Medical Dictionary) meghatározza a diatezist (diátézist), mint az organizmus örökletes hajlamát a betegségre, betegségcsoportra, allergiákra és más rendellenességekre.

Anafilaxiás sokk

Az anafilaxiás sokk élesen fejlődő folyamat. Ez nagy veszélyt jelent az emberi életre, és halálhoz vezethet.

Áfonya allergia

Lehetséges-e bármilyen áfonya fogyasztása, vagy korlátozza annak használatát, hogy ne provokálja a szervezet reakcióját?

Allergiás foltok

Az allergiás foltok jelzik a szervezet reakcióját egy bizonyos inger hatására. Tekintsük a bőrkiütések okait, az allergiás foltok típusát, a diagnózis módszereit, valamint a kezelést és a prognózist.

Allergia a hialuronsavhoz

Mielőtt megfontolná ezt a kérdést, érdemes kitalálni, hogy mi az "anyag". Így a hialuronsav a poliszacharidok számához tartozik, ez a kötő-, ideg- és epitheliális szövetek része.

Allergia kemoterápia után

Az allergiás reakciók különböző tünetekben fejeződnek ki, amelyek a megnyilvánulás fokának köszönhetően nagyon könnyűek és még a beteg is észrevétlenek, nagyon súlyosak, ami végzetes kimenetelt eredményez a beteg számára.  

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.