^

Egészség

Láb

Lábgörcsök: okai

Lábgörcs akkor jelentkezik, amikor egy vázizom önkéntelenül összehúzódik és maximális feszültséget fejt ki hirtelen, gyakran nagyon fájdalmas, de rövid ideig tartó görcs formájában.

Éjszakai lábgörcsök: mit kell tenni, hogyan kell kezelni?

Az éjszakai borjúgörcsök magas gyakorisága ellenére nem teljesen világos, hogy egyesek miért görcsölnek, mások pedig nem.

Lábgörcs éjjel nőknél, férfiaknál és gyermekeknél

Az éjszakai lábgörcsök különböző életkorúak, eltérő alkatúak és különböző panaszokkal jelentkezhetnek. Leggyakrabban a rohamok rövid távúak, és a normális vérkeringés helyreállítása után eltűnnek.

Miért görcsös a lábizmok, és mit kell tenni?

Sok ember ismeri a lábizmok akaratlan összehúzódásának állapotát, ami lehetetlenné teszi helyzetének megváltoztatását, egy lépést, és súlyos akut fájdalmat okoz. Ismert egy népszerű módszer is arra, hogy kiszabaduljanak ebből a helyzetből - egy tűvel szúrja be.

Miért látta a lábad barna foltokat?

Valójában kevesen gondolkodnak azon a tényen, hogy a bőrön olyan apró megnyilvánulások jelennek meg, amelyek arra utalnak, hogy szükségünk van arra, hogy figyeljünk a testedre.

Barna foltok a férfiak, nők és gyermekek lábán

A lábak gyakran tükrözik a különböző állapotokat, amelyek alapján következtetéseket vonhat le a szervezet egészségéről. Normális esetben a lábakon lévő bőrnek világosnak és bársonyosnak kell lennie. Ha a szervezetben bármilyen patológia van, akkor változatos lehet. 

Piros és rózsaszín, pelyhes, csípős foltok a lábakon: okai, kezelése

Bőr - az első védelmi vonal a test a kedvezőtlen külső ingerek, hanem tükrözi a belső problémákat.

A lábujjak zsibbadása: okok, kezelés

Előfordul, hogy hosszú ideig, kényelmetlen pózban hajlított lábakkal, egy személy kezd kellemetlen érzést érezni a lábujj végtagjában és zsibbadásában, és néha a lábak egészében. Ez annak köszönhető, hogy a láb edényeit befogják.

A lábak zsibbadása

A lábak zsibbadása - a kellemetlen érzés, amely az érzékenység megsértéséből ered. Gyakran ez az érzés kíséri égő, bizsergés, hidegrázás, és hűvös érzés a végtagokban. Ez a tünet abban az esetben jelentkezik, ha az idegimpulzusok áthaladásának problémája az agyban van, az alsó végtagok hajlékonyságának megsértése.

A jobb láb dermedése

Egy személy hosszú távú jelenléte néha olyan kellemetlen érzést okoz, mint a végtag zsibbadása. Ne felejtse el legalább azt, hogy mi történik, ha hosszú ideig ülsz "lábát gyalog", anélkül, hogy megváltoztatnád a lábadat vagy egy lábat hajítanád.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.