^

Egészség

Vállak, kezek

Fájdalom kezelése a csuklócsuklóban

A csuklócsukló fájdalmának kezelése attól függ, hogy mi okozta a fájdalmat. Ezért nincs olyan általánosan elfogadott módszer, amellyel fájdalmat lehet eltávolítani minden egyes kényelmetlenség esetén a kéz ízületeiben.

A csuklócsukló fájdalma

A csuklócsuklás fájdalma nem ritka jelenség, bár számos oka van, a traumától kezdve a krónikus szisztémás betegségekig.

Fájdalom a jobb vállán

A fájdalom a jobb vállán időről időre zavarhatja az embert, és nagyon gyakran sok oka van a megjelenésének. A fájdalom fő és domináns oka önmagában nem mindig könnyű meghatározni, ezért a betegek az ismeretlen etiológiájú fájdalmas érzéseket jellemzik.

Fájdalom a hónalj alatt

A hónalj alatt jelentkező fájdalom különböző okok miatt jelentkezhet. És a fájdalom is más: állandó - időszakos, akut - hülye, erős - gyenge, húzza - vágás, nyafogás - éles és így tovább.

Fájdalom az alkarizmokban

Gyakorlatilag az alkar minden szövetszerkezetében, beleértve a periosteumot is, számos érzékeny receptor van, vagyis az alkar izomzatában jelentkező fájdalom bármilyen tényezőt okozhat, amely a test ezen részéhez kapcsolódik.

Fájdalom a trapézis izomban

A trapézis izom fájdalma az egyik leggyakoribb fájdalomérzékenység, ebben a zónában leggyakrabban túlfeszültség áll fenn.

Fájdalom az alkarban

Néha az életben történik, hogy a fájdalom ne adjon semmit a gondolkodásra, csak arról. Az alkar fájdalmas lehet. Hirtelen söpörhet a hirtelen mozgás pillanatában, hosszú ideig lerázhatja a test egyik oldalát, egészen nyafoghat, nem tud aludni.

Fájdalom a kar izmokban

A vázizomzat felső részéhez kapcsolódó egyik leggyakoribb fájdalomtünet a váll izmainak fájdalmai. A fájdalmas érzések összefügghetnek a csontszövet gyulladásával, ízületeivel, de gyakrabban közvetlenül a periartikuláris struktúrák - ínszalagok, izmok, inak patológiája okozzák.

Fájdalom az ujjhegyeken

Néha, amikor rutinszerű feladatokat végez, gondoskodik vagy pihenj, tapasztalja a fájdalmat a keze ügyében? Hogyan reagálhat, ha ez a fájdalom időszakosan visszatér? Mi az a bizonyíték az ilyen fájdalmas pillanatokra? Mi a teendő és hogyan kell kezelni?

Fájdalom a jobb kezében

A jobb kézben lévő fájdalmat a klinikai gyakorlatban gyakran jobboldali brachialgia-nak (a görög szavakból - karmolás - váll és algos - fájdalom) nevezik. Ez egy gyakori panasz, amely a fájdalmat okozó alapbetegség számos megnyilvánulása.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.