^

Egészség

Izmok (izomrendszer)

Hogyan erősítsük meg a méh izmoltatását, gimnasztikát, labdákat

Méh - jelentése párosítatlan test a női reproduktív rendszer, amely simaizom-struktúrák található a kismedencei üreg közötti a húgyhólyag és a végbél, felelős a szaporodási funkció, a női test és a menstruációs ciklus.

A gége izmai

A gégenysegek funkcionálisan olyan izmokra oszlanak, amelyek a glottis énekszalagjait, kiterjesztőit és szűkítőit húzzák. A gége minden izmai, a keresztirányú anterális kivételével, párosodtak.

A nyelv izmai

A nyelv izomzatai között, párosítva, csíkozva, megkülönböztetik saját izmaikat és izmaikat, kezdve a csont csontjaitól (vázizmok). A nyelv natív izmai kezdődnek és végződnek a nyelv belsejében, és a csontvázak csontja kezdődik.

A láb izmai

A lábazat csontjaihoz kapcsolódó elülső, hátsó és oldalsó csoportok részét képező borjúizmok mellett a lábfejnek saját (rövid) izmai is vannak. Ezek az izmok kezdődnek és a láb csontvázán belül helyezkednek el, összetett anatómiai és topográfiai és funkcionális kapcsolatokkal rendelkeznek azoknak a lábizmoknak az inakkal, amelyeknek kapcsolódási pontjai a láb csontjaiban vannak.

Az alsó lábak izmai

Az alsó végtag izomzatai, mint az alsó végtag más izmai, jól fejlettek, amelyet az emberi test emelkedése, statikus és dinamikája kapcsán végzett funkció határoz meg. A csontok, az intermuscularis septa és a fasciae hatalmas kezdetének köszönhetően a lábszár izmainak a térd, a boka ízületei és a lábcsuklói hatnak.

Nagy adduktor izom

A nagy duzzadó izom (m.adductor magnus) vastag, háromszög alakú. Kezdik az ásás dombtetőn, az ischium ága és a közönséges csont alsó ágán. A durva vonal középső szájához rögzítve. A rövid és hosszú vezető izmok mögött található. Mögötte az ín, a félmembrán izma és a bicepsz femoris hosszú feje.

Hosszú és rövid mellékvese izmok

Közelítő longus izom (m.adductor longus) van egy háromszög alakú, középen helyezkedik el, és lefelé a fésű izmok, előlappal adductor brevis izom és a felső gerenda közelítő magnus izom.

Frontális izom

A misztikus izom (m.pectineus) rövid, lapos, a köldökzsinór felső és felső ágán kezdődik.

Vékony izom

A finom izom (M. Gracilis) lapos, hosszú, és felületesen helyezkedik el a comb középső felületén.

Félembrán izom

Semimembranus izom (m.semimembranosus) kezdődik az ischium lapos, hosszú ín. Az íntábla tovább folytatódik, és a disztális irányban megdőlt, a comb közepén az izom hasába kerül.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.