^

Vitaminok a férfiak számára Duovit

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 10.08.2022
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Vitaminok a férfiak számára A Duovit optimális vitamin- és ásványi összetételű, melynek kiválasztása a szervezet szükségletein alapul, aktív életmódot biztosítva.

A sejtek életképességéhez szükségesek a vitaminok és nyomelemek, amelyek részt vesznek az anyagcsere folyamatokban.

Az emberek számára a vitaminok szükségesek az összes szerv és rendszer teljes működéséhez. Ez különösen igaz a gyermekekre, amikor intenzív növekedési folyamatokat figyelnek meg, valamint aktív mentális és fizikai aktivitással.

Az élelmiszerből származó tápanyagok nem megfelelő mennyisége a nem megfelelő étrend, rossz minőségű termékek és a szervek patológiájából eredhet, amelyek nem engedik a vitaminok fiziológiai felszívódását.

A gyengébb mikrotápanyagbevitel eredményeként az ember gyengének érezhető, a munkaképesség csökken, a fáradtság és az apátia a külvilág felé fordul.

A szükséges mennyiségű vitamin és mikroelemek napi bevitele lehetővé teszi számunkra, hogy normalizáljuk az emberi állapotot és megvédjük a szervezetet a szabad gyökök káros hatásaitól.

A legtöbb olyan tápanyag, amelyet a szervezet nem képes szintetizálni, ezért étellel vagy megfelelő táplálék hiányában - vitaminkomplexumokat kell bevinnie. Így az ember jobban ellenáll a stresszes helyzetek, a fizikai és pszichés stressz hatásának.

A Duovit-vitaminok nemzetközi neve Multivitaminok és nyomelemek. Az ATS kódolás szerint a gyógyszer biológiailag aktív adalékanyagokra utal, amelyek hatással vannak az emésztőrendszerre és az anyagcsere folyamatokra. A Duovit a nyomelemekből álló multivitaminok farmakológiai csoportjának egyik összetevője

Bizonyság

A vitamin bevitelét évente többször meg kell tenni, hogy fenntartsák a vitaminok és ásványi anyagok normál összetételét, és biztosítsák a szervezet normális működését.

A Duovit vitaminok férfiak számára történő használatára utaló jelek aktív szellemi és fizikai aktivitás, amikor az ember nagy mennyiségben igényel energiát és energiát.

Ezen túlmenően, állandó munkahelyi stresszel, otthon vagy az iskolában, az embernek szüksége van a vitaminok számára a szervezet támogatására, ami növeli az életerejét.

Az aktív pihenésre vagy sportolásra vágyó férfiaknak is teljes körű étrendre van szükségük, amelyet kiegészíti a Duovit komplexum fogadása is.

A nem megfelelő vagy nem megfelelő táplálkozással a személynek nincs ereje ahhoz, hogy elvégezze a neki megfelelő munkát, különösen idősek, dohányzók és alkoholfogyasztók számára. Ebben az esetben a Duovit segít a szervezetnek megbirkózni a betegséggel és normalizálni a szervek és rendszerek működését.

Különböző okok miatt egyes emberek étrendet követnek vagy félkész termékeket fogyasztanak, ami a vitaminokban és az ásványi anyagoknak a testben történő elégtelen beviteléhez vezet. Nekik szükségszerűen további vitamin-ásványi komplexumot kell venniük ahhoz, hogy energiát biztosítsanak a szervezetnek.

A felhasználásra utaló jelek közé tartoznak a szezonális vitaminhiányok és a tápanyagok megnövekedett elvesztése vagy nem megfelelő emésztés kíséretében fellépő betegségek.

A kibocsátás formája

A Duovit tabletta formájú, bevont. Ez a kibocsátás lehetővé teszi, hogy a napi vitamin- és ásványi anyag mennyiségét vegye be, és ne haladja meg a dózist.

A vitamin-ásványi komplex csomagolása különböző számú tablettát tartalmaz - 30 vagy 60 darab. A tablettákat egy belső injekciós üvegben és egy külső dobozban tárolják.

Így ez a felszabaduló formában biztosítja a napi bevitel a tápanyagok 30 vagy 60 nap. Minden egyes tabletta van bevonva egy héj, amelynek a közepén tartalmazott 800 mg retinol, kolekalciferol 5 mcg, 30 meg biotin, tiamin-nitrát, piridoxin-hidroklorid, és 1,4 mg, E-vitamin 10 mg, 2 mg riboflavin, 1 g cianokobalamin, 18 mg niacin, 200 mcg folsav, 50 mg aszkorbinsav és 5 mg pantoténsav.

A tabletta mikro- és makroelemekből is áll: 450 mg kalcium, vas 14 mg, cink 15 mg, 50 mg magnézium és 150 jig jód. Mindegyik tabletta további összetevőket tartalmaz laktóz, szacharóz, viasz, glicerin és más anyagok formájában.

Érdemes megemlíteni, hogy a kalcium, a jód, a magnézium, a folsav és az A-vitamin tabletta mennyisége meghaladja a férfi test napi szükségletét, de ne aggódjon, az adagokat a szabályoknak megfelelően választják ki.

Az érintéses tabletta kemény, sima felületű, édes és savanyú ízű.

Farmakodinámia

A mikro-, macronutriensek és vitaminok kívülről bejuthatnak a testbe, mivel legtöbbjük képtelen szintézisre. Ebben a tekintetben csak attól függ, hogy mennyire egészséges az organizmus, és hány vitamint biztosít a nap folyamán.

Farmakodinamika vitaminok A Duovit a férfiak számára úgy van kialakítva, hogy a vitaminok és az ásványi anyagok optimális összetétele miatt a szervezet napi adagot kap egy tabletta bevétele után.

Egyes vitaminok, például A és D képesek felhalmozódni, mivel zsírban oldódnak. Azonban a többiek a vízben oldódó csoporthoz tartoznak, ami áttelepíti őket az emberi szervezetben. A vitaminokat, miután elvégezték a funkciójukat, visszavonják, ami állandó felvételt igényel.

Napi 1 tabletta egy hónapra történő bevétele esetén a férfi erőt és energiát tapasztal, a fizikai és szellemi aktivitás helyreáll, a szervek és rendszerek munkája javul.

A speciálisan kiválasztott összetétel miatt alkalmazott farmakodinamika biztosítja a vitaminok metabolikus folyamatokban, oxidációs reakciókban, regenerációban, vizuális pigment szintézisében, a szív és az idegrendszer működésében való részvételét.

Ezenkívül csökken az érfal faláteresztő képessége, a szervezet méregtelenítése, más hasznos vitaminok és ásványi anyagok felszívódása.

Ami az ásványi kompozíció Duovit, ez biztosítja a hormonok szintézisét, az enzimek aktiválásának, a kialakulását és növekedését a csont szerkezetének a fogak, valamint a részvétel fejlesztése a vörösvértestek és működését az idegsejtek és a szívizom.

Farmakokinetikája

A Duovit-vitaminok farmakokinetikáját a legtöbb esetben a víz és a zsírban oldódó csoportba tartozó vitaminok okozzák.

A vízben oldódó vitaminokat, mint például a C, a biotin és a B csoportot gyors felszívódás jellemzi, és napi bevitelre van szükségük, mivel ezek nem képesek felhalmozódni.

A napi szükségletet meghaladó nagy mennyiségek esetén a vitaminok kiválasztódnak a vesék vagy a belekben. Továbbá szükség van ismételt bevitelre élelmiszer- vagy vitaminkomplexekkel.

A zsírban oldódó A és D vitamint tartalmazó farmakokinetika azt mutatja, hogy abszorpciójuk a bélben zsírok jelenlétében történik. Külön kell feltenni az E-vitamint, amely kis mennyiségben felszívódik (az adag 25-85% -a).

Az ilyen típusú vitaminok nagymértékben felhalmozódnak. Ennek következtében nő a túladagolás és a mellékhatások előfordulásának kockázata a májból.

Komplex férfiak számára Duovit

A vitaminok és a nyomelemek optimális kombinációja komplex a Duovit férfiak számára. A kiválasztott mennyiségi és minőségi összetételnek köszönhetően a biológiai adalékanyag lehetővé teszi a férfi szervezet számára a szükséges napi hasznos anyagok mennyiségét.

Időszakos fogadás A Duovit lehetővé teszi a vitaminokban és mikroelemekben az optimális összetételét a testben, ami teljes létfontosságú tevékenységet biztosít.

A Duovit nemcsak nagyszámú vitamint tartalmaz, hanem ásványi anyagokat is, beleértve a mikro- és makroelemeket is. A komplexum tartalmaz tablettákat, mindegyik tartalmazza a szükséges napi mennyiségű vitaminokat és ásványi összetevőket.

Néhány hasznos elem naponta több mint a szükséges. Ne aggódj, a vitaminok és az ásványi anyagok azonban nem okoznak mellékhatásokat, mivel amennyiben szintjük nem kielégítő, szükségük van a szervezetben való kitöltésre.

Használati utasítások

A komplex vitaminkészítmény bevitele különös figyelmet igényel, mivel a férfiak számára a Duovit vitaminokra vonatkozó utasítások jelzik naponta egyszer egy tablettát, és megkapják az összes hasznos elem optimális számát.

A tabletta van beállítva vitaminokat, melyek közül vitamin az, hogy kialakulásához szükséges komplex anyagok szintetizált a szervezetben, amely védi a bőrt, nyálkahártyákat és normalizálja a vizuális funkció.

A kolekalciferol szabályozza a foszfor és a kalcium arányát. Csontrendszeri hiányossága fenyegeti a csontritkulás kialakulását. A tiamin részt vesz a szívműködésben és az idegrendszer aktivitásában.

A férfiak számára a Duovit vitaminokra vonatkozó utasítás azt jelzi, hogy vitaminok és ásványi anyagok komplexét kell alkalmazni a testben lévő hasznos összetevők élettani összetételének biztosítása érdekében.

A riboflavin biztosítja a regeneratív folyamatok aktiválódását, különösen a bőrön. Piridoxin fenntartása érdekében van szükség a szerkezet a fogak, az íny és a csontszövet struktúrák, valamint a cianokobalamin, és a folsav - serkentésére eritrociták képződésében, és funkciója az idegrendszer.

A B-vitaminok felelősek az idegrendszer működéséért, és a tokoferol természetes antioxidáns, megelőzi a vér patológiás koagulációját és elősegíti a perifériás vérkeringést.

A C-vitamin részt vesz az oxidatív, metabolikus reakciókban, aktiválja a hormonok termelését és megakadályozza az erek falainak kóros áteresztőképességét. Ezenkívül növeli az immunvédelmet és csökkenti a gyulladásos folyamatok súlyosságát.

Ami a tabletta ásványait illeti, a mikro- és makroelemek összetétele biztosítja napi bevitelét a szervezetbe. Kalcium szükséges a csontstruktúrák növekedéséhez, impulzív átvitelhez az idegcsíra mentén, az izomrostok csökkentése és a vas felszívódása révén.

A magnézium és a mangán részt vesz az izom- és csontstruktúrák építésében, és a foszfor elengedhetetlen a fogászati egészség és az energia szintézis szempontjából.

A vas megakadályozza a vérszegénység kialakulását, tekintettel arra, hogy képes részt venni az oxigén szállításában a hemoglobinban. Az eritrocitáknak és a vascserének rézre van szükségük, de a cink bizonyos hormonok alkotórésze, például az inzulin, és aktiválja a szövetek regeneratív kapacitását.

Adagolás és adminisztráció

A Vitamin-ásványi komplexum Duovit az alapvető táplálék kiegészítésként vehető igénybe, amely egyensúlyban tartja az ételt és az egészséges táplálékot. Annak ellenére, hogy élvezni kívánják a hasznos élelmiszert, nem mindig lehetséges, hogy valaki minden nap vegye fel az ilyen élelmiszereket, hogy betölthesse a vitaminok és ásványi anyagok napi szükségleteit.

Az alkalmazási módszert és a dózist egyedileg kell kiválasztani, a test tápanyaghiányának, az ember egyidejű kórtanának és egészségi állapotának mértéke alapján.

Diétán megfigyelve az ember leggyakrabban nem kap elegendő vitamint, mikro- és makroelemeket, ami tovább ronthatja az egészségi állapotát.

Napi 1 Duvit tabletta biztosítja a napi tápanyag mennyiségét. Javasoljuk, hogy a Duvit étkezéskor vagy után, vízzel vegye be.

A legtöbb esetben elég hónap ahhoz, hogy visszaállítsa a vitaminok egyensúlyát és a férfiak visszatérését a szokásos tevékenységbe. Optimális minőségi és mennyiségi összetétel A Duovit lehetővé teszi, hogy jobban illeszkedjen a szervezet stresszes helyzetéhez, és könnyebben megmaradjon.

Emellett a vitaminokban, mikroorganizmusokban és makroelemekben egy bizonyos vitamincsoport hiánya a szervezetben fenyegetést jelent a fizikai, pszicho-érzelmi és mentális aktivitás csökkentésére.

trusted-source[1], [2]

Ellenjavallatok

A táplálékkiegészítés megkezdése előtt ismernie kell a Duovit vitaminoknak a férfiaknak történő használatára vonatkozó ellenjavallatokat annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a negatív mellékhatások kialakulása a test szervei és rendszerei számára.

Az ellenjavallatok közül érdemes kiemelni az alap- és kiegészítő adalék összetevőinek fokozott érzékenységét. Az A, E és D hipervitaminózis, mert képesek felhalmozni, mert a vitaminok zsíroldékony formájához tartoznak.

A kontraindikációk közé tartozik a súlyos veseelégtelenség, a kövek jelenléte a húgyutakban, a köszvény, a vörösvérsejtek számának növekedése a vérben, a vénás rendszer betegségének hiperurikémiája.

Tilos a vitamin-ásványi komplex fruktóz intoleranciával, a vas-, réz-, felszívódás-szindróma, a vérben és a vizeletben megnövekedett kalciummennyiség csökkentésével.

Thyreotoxicosis, tuberkulózis, fekélyes elváltozások a nyálkahártya az emésztőrendszer, a sarcoidosis és a krónikus szívelégtelenség, vagy glomerulonephritis szintén nem szabad, hogy Duovit.

Ügyeljünk arra, hogy cukorbetegségben vitaminokat fogyasszunk, mivel a tablettában lévő vitaminok és ásványi anyagok napi dózisa kb. 1 cukrot tartalmaz.

Annak a kockázata, kedvezőtlen események előfordulásának tulajdonítható férfiak májbetegség, akut vesegyulladás, epekövesség, rákos daganatok, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás szakaszban, idioszinkráziás és allergiás betegségek.

Ne szedje a Duvit-t párhuzamosan más multivitamin komplexekkel, hogy elkerülje a felhalmozódás és a túladagolás hatását.

Mellékhatások

Ha követik az adagolásra vonatkozó ajánlásokat, a befogadási gyakoriságot és a kezelés időtartamát, ritkán előfordulhat a férfiak Duovit vitaminainak mellékhatása.

Azonban néha a következő vitamin-ásványi komplex beviteleket regisztrálták. Tehát egy allergiás reakció kialakulását figyelték meg, beleértve az azonnali típusú anafilaxiás sokkot, az angioödémát, a brosúrák görcsét és a csalánkiütést.

Vérkép formáját ölti magas a kalcium szintje, a glükóz, változások a tolerancia, akkor a megnövekedett aktivitása AST, alkalikus foszfatáz és laktát-dehidrogenáz.

Mellékhatások, mivel az idegrendszer megnyilvánulása a fejfájás, a szédülés, a gyors fáradtság, a gyengeség és az álmosság megjelenése.

Lehetséges a vizuális működés károsodása, a vizelet elszíneződése és nagy mennyiségű kalcium megjelenése. Egyszeri vagy többszöri fogadások Duovit figyelhető diszpepsziás tünetek, hányinger, hasi fájdalom szindróma, bél diszfunkció, a fejlesztés a hasmenés vagy székrekedés, hányinger, hányás és poyshenie sósav keletkezését a gyomorban.

Ezen kívül fennáll a veszélye bőrkiütés, viszketés, bőrvörösség, ingerlékenység, fokozott potoobrazovaniya, láz, megváltoztatja az érzékenységi küszöb, zavara a szívritmus és a vese működését. A bőr látható szárazság, repedések a tenyerében és lábában, hajhullás és kiütés formájában seborrhea.

Túladagolás

A legtöbb esetben túladagolás csak akkor észlelhető, ha bizonyos adagolási javaslatokat, a használat időtartamát és a Duovit adagolás gyakoriságát nem tartják be. Általában a biológiailag aktív adalékanyagot viszonylag jól tolerálják, és az alkalmazási szabályok betartása nem okoz túladagolási hatást.

Az egyetlen árnyalat a zsíroldékony vitaminok bevitele, például A és D. Ezek képesek felhalmozódásra, amelyek nagymértékű mellékhatásokat okozhatnak nagy dózisú vitaminok alkalmazása esetén.

Így, amennyiben túlzott D-vitamin bevitel okozhat gyengeség, hányinger, hányás, súlycsökkentés hím, károsodott bélműködés a fejlesztési hasmenés és jelölt görcsök és láz.

Az A-vitamin túladagolása fejfájás, szédülés, émelygés, hányás, alvászavar, görcsös szindróma és a fényérzékenység küszöbének csökkenésével jön létre.

Az E-vitamin nagy dózisban indukálhat fejfájás, fáradtság, csökkent a teljesítmény, émelygés, izomgyengeség, kettős látás, és creatinuria és zavar az emésztőrendszer.

Ha a fenti klinikai tünetek bármelyike felmerül, ajánlatos lemondani a biológiailag aktív adalékanyag további bevitelét, és orvoshoz kell fordulni a vizsgálat és a dózis módosításához.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Abban az esetben, ha a biológiailag aktív adalék mellett más gyógyszereket is szedni kell, akkor ajánlott megismerkedni a hatásmechanizmussal és a mellékreakciók kockázatával az első közös fogadás előtt.

Kombinált felhasználásuk eredményeként olyan káros hatások alakulhatnak ki, amelyek veszélyeztetik az emberi egészséget. Ezért tilos a Duovit vitaminok interakciója a férfiaknak az antibakteriális szerek más gyógyszerekkel, például tetraciklinekkel.

Ezenkívül nem ajánlott a vitamin-ásványi komplex együttes alkalmazása savkötő készítményekben. A párhuzamos vételükön csökken a Duovit felszívódása.

Azonban érdemes megemlíteni, ha szükséges, közös használatra, 3 órás intervallummal kell szembenézni, hogy a farmakokinetikai tulajdonságok ne versenyezzenek.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az A-vitamin zsírban oldódik és képes felhalmozódni, a Duovit-ot más gyógyszerekkel, például retinollal kell óvatosan átvinni. Közös alkalmazásuk esetén módosítani kell az adagolás dózisát, időtartamát és gyakoriságát.

Nem javasolt a véralvadási rendszert befolyásoló egyéb gyógyszerek, így az antikoagulánsok kölcsönhatása. A Duovit összetétele E-vitamint tartalmaz, amely antikoagulánsokkal kombinálva provokálhatja a vérzés kialakulását.

A C-vitamin, mint a vitamin-ásványi komplex komponense, nem szabad szulfanilamid-készítménnyel együtt venni a kristályosodás megjelenésének elkerülése érdekében. Ezenkívül a piridoxin csökkentheti a levodopa terápiás hatását.

A riboflavin nem kívánatos párhuzamos antibakteriális szerekkel történő alkalmazásra, mivel az utóbbi hatékonysága csökken. Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a negatív utánpótlások megjelenése, a gyógyszer és a Duovit között 3 órás szünetet kell tartani.

Tárolási feltételek

A biológiailag aktív adalék valamennyi terápiás tulajdonságának megőrzése érdekében bizonyos tárolási körülményeket be kell tartani.

Ez azt jelenti, hogy fenntartjuk az optimális hőmérsékleti rendszert, a páratartalmat, valamint a Duovit csomagolás helyének megvilágítását.

Tehát a szobahőmérséklet nem haladhatja meg a 25 fokot, és a közvetlen napfénnyel távol kell lennie a gyógyászati tulajdonságok biológiai tulajdonságainak elvesztésének elkerülése érdekében.

Figyelembe kell venni a Duovit vitaminok tárolási körülményeit a férfiak számára, mivel a biológiailag aktív adalékanyag képes megváltoztatni szerkezetét a környezeti tényezők negatív hatása alatt. Ennek eredményeképpen a Duovit farmakokinetikai és farmakodinámiás hatása megváltozik.

A "elrontott" Duovit bevétele során a szervezet reagálhat a mellékhatások megjelenésével vagy a mérgezés klinikai tüneteivel.

Emellett szem előtt kell tartani, hogy a gyermekek hozzáférése a Duovit-hoz nem megengedett, annak ellenére, hogy vitaminok és ásványi anyagok. Nagyszámú tablettát szedett a túladagolás és a mellékhatások tünetei is.

Lejárat dátuma

A biológiailag aktív adalékanyagok és gyógyszerek előállítása során fel kell tüntetni a gyártás időpontját és a vitamin- és ásványi komplexum utolsó bevitelének időpontját.

A vitaminok és ásványi anyagok eltarthatósága 3 év. Ezen idő alatt a biológiailag aktív adalék megtartja terápiás tulajdonságait és biztosítja a kívánt terápiás hatást.

Annak biztosítása érdekében, hogy a Duovit teljes időtartama alatt ne veszítse el képességét, figyelembe kell venni a tárolására vonatkozó ajánlásokat, beleértve bizonyos hőmérsékleti szabályzást, páratartalmat és megvilágítást is.

Ha az eltarthatósági idő alatt a biológiai adalékanyagot az injekciós üvegen kívül tárolták, vagy az atmoszférikus tényezők káros hatással voltak rá, a Duovit tabletták megváltoztathatják szerkezetüket. A jövőben a farmakokinetikai és farmakodinámiás folyamatokat megsértik, ami a biológiai kiegészítés megkezdése után veszélyezteti a mellékhatások megjelenését.

ár

Meg kell érteni, hogy a Duovit magában foglalja a vitaminokat, mikro- és makroelemeket, amelyeknek köszönhetően a szervezet minden nap napi adagot kap. A vitaminok egy hónapra történő bevétele esetén fokozódik az immunvédelem szintje, ami hozzájárul a szervezet fertőző ágensekkel szembeni ellenállásához.

Az ár a csomag mennyiségétől függően változik. Tehát a csomag 30 palackot tartalmazó palackot tartalmazhat. A költségek ez a berendezés körülbelül 115-125 UAH. A csomagolás 30 napos vételig történik.

Meg kell jegyezni, hogy az árak átlagosak, mivel az értékesítési várossal és a gyógyszereket értékesítő gyógyszertárral és a biológiailag aktív adalékokkal függenek.

Ha az embernek hosszabb ideig kell vitaminokat bevinnie, akkor ésszerűbb egy nagy csomagot vásárolni a Duovit-tól. A csomag 60 palackot tartalmazó palackot tartalmaz. Ez a csomag két hónapos terápiás felvételi eljárásra készült. Az ár a vitaminok Duovit a férfiak ezt a kötet ingadozása körül 170-190 UAH. Azonban érdemes szünetet tartani a felvétel első és második hónapja között, hogy elkerülje a túladagolás kialakulását és a táplálékkiegészítő mellékhatásainak megjelenését.

Vélemények a Duovit vitaminokra a férfiak számára

A Duovit tabletta gyermekkorban - 10 éves kortól, terhesség idején, valamint a gyakori stresszes helyzetben lévő nők és férfiak esetében - nincs ereje és energiája.

Mindegyik ilyen esetben a gyártó felvette a vitaminok és ásványi anyagok egy csoportját, amelyek lehetővé teszik a szervezet napi szükségletének pótlását vitaminokban, mikro- és makroelemekben.

Tehát a Duovit vitaminokat a férfiak számára a legtöbb esetben egy pozitív oldalról teszik. Köszönjük nekik, hogy egy ember sokkal jobban érzi magát, és azt mutatja, hogy az erő és az energia teljes életre kelt.

A vitamin bevitel racionális a tavaszi avitaminózis időszakában, nagy pszicho-érzelmi és fizikai erőfeszítéssel és idős korban is.

A Duovit egy hónapon keresztül, amely lehetővé teszi a csontszerkezet megerősítését, javítja a bőr állapotát, az emésztőrendszert és a test egészét.

Negatív visszajelzések csak a vitamin bevitelére utaló allergiás reakciók megjelenése kapcsán hallhatók. Ez ritkán fordul elő, de a Duovit szedése előtt minden személynek ismernie kell az étrendkiegészítő ellenjavallatait és mellékhatásait.

A férfiak Vitaminjai tökéletesen illeszkednek a férfiak fele felé az érzelmi és fizikai erőfeszítések során. Ezenkívül a biológiai kiegészítés növeli a szervezet immunvédelmét, ami megakadályozza, hogy fertőzött legyen, különösen télen. A vitaminok, mikro- és makroelemek összetételének normalizálásának köszönhetően fokozódik a hangulat, az életerő és a szilárdság megjelenése a teljes munkaidőben.

Figyelem!

Az információk észlelésének egyszerűsítése érdekében a gyógyszer "Vitaminok a férfiak számára Duovit" gyógyszerre vonatkozó utasítását a gyógyszer orvosi használatára vonatkozó hivatalos utasítások alapján külön formában lefordítják és bemutatják. Használat előtt olvassa el a gyógyszerhez közvetlenül hozzárendelt megjegyzést.

A tájékoztatás tájékoztató jellegű, és nem vezet az öngyógyításhoz. Ennek a gyógyszernek a szükségességét, a kezelés rendjét, módszereit és a gyógyszer adagját kizárólag a kezelőorvos határozza meg. Az öngyógyítás veszélyes az egészségére.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.