^

"Válás" a diéta Malysheva - vigyázz a csalók!

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Az étrend menü Malysheva, az "Egészség" program televíziós műsorvezetője, amelynek fejlesztése - véleményezés szerint - hihetetlen sebességgel lefogy, nincs nyilvános hozzáférés. A menü csak hozzávetőleges verziói vannak. Velük együtt bemutatjuk Önt, valamint azt, hogy mit kell félni attól, hogy felajánlotta, hogy pénzt fizet egy ilyen menüért.

Malyshevoy étrend menü: mit szeretne

Reggeli - 08.00

A vízben főtt zabliszt, zsírmentes joghurtot és erjesztett sült tejet vagy joghurtot

Reggeli - 10.00

Apple (2 db), mandarin (2 darab). Válasszon: almát vagy mandarinát.

Ebéd - 12.00

Hal, sült vagy főtt, sertéshús vagy csirkehús, 1 kemény tojás

Délutáni snack - 16.00-17.00

Apple (2 db), mandarin (2 darab). Válasszon: almát vagy mandarinát.

Vacsora - 19.00-ig

Saláta nyers zöldségekből, kefir zéró zsírtartalommal, kemény tojás

Ha ezt az étrendet 4 hétig követi, akkor a testsúlycsökkenés nagyon jelentős lehet - 10-15 kg.

Fontos a fogyásért!

Édes cukrászatot, alkoholt, lisztet (kivéve a fekete vagy rozsos kenyeret), és ne fogyasszon túl. Ezután a szervezet fokozatosan átrendezi a súlycsökkenést, és minden erőfeszítés nélkül elveszíti a felesleges súlyt.

Ezenkívül normalizálják ízlelőbimbóik munkáját, melyeket édességek, sóoldatok és különböző ízesítők használnak az élelmiszerben.

Elena Malysheva azt is javasolja fizikai aktivitást, hogy az élelmiszert megemésztse és jobban felszívja - ez is hozzájárul a fogyáshoz.

Amint láthatja, a tippek és receptek egyszerűek, nem szükséges pénzt elosztani nekik valakinek, aki pénzt szeretne készíteni a veszteségre.

Óvakodj a csalóktól, akik pénzt keresnek egy étrendért

Malysheva étrendje olyan népszerű lett, hogy a gátlástalan emberek azonnal pénzt kerestek rajta. A "válás" lényege, hogy a súlycsökkenés helyén vagy akár a saját Skype vagy ICQ rendszerén keresztül megy, vagy egy új kapcsolattartó vagy valaki az oldalon kínál több kérdést a súlycsökkenésről.

Válaszolsz, majd neked, mintha a Malysheva egyéni étrendjét fejlesztenék. És ahogy mondják, teljesen szabad! A súlycsökkenés ezen egyedi megközelítésének funkciói és menüi megismeréséhez felajánlja, hogy hozzáférési kódot küld a mobiltelefonjáról.

Itt kell lenned az őrződnél, mert amikor elküldi a kódot, akkor jelentős összegeket távolíthat el, és még csak figyelmeztetni sem!

Ne küldjön pénzt étrendre az internetről!

Miután ezt megtette, folyamatosan veszélybe sodorja az e-mailt, a telefont és a Skype-ot, hogy javítania kell étrendjét, új egyedi fejlesztést kell kínálnia stb.

Aktívan elaludtál az egyes étrend-fejlesztéssel kapcsolatos javaslatokkal, az alacsony áron megvásárolt termékek megvásárlásával és így tovább. Ezeknek az üzeneteknek csak egy célja: megfosztani Önt kilogrammtól, de a pénzétől.

Azok a személyek, akik aktívan spamszeműek, a híres táplálkozási szakértők, csillagok és vezetők nevét elrejthetik. A webhely tanúsítványokat és licenceket adhat ki, de annak hitelességének ellenőrzése nagyon nehéz lesz.

Hamis étkezés Malysheva. Hogyan működik?

  • Gyönyörűen megtervezett weboldal tippekkel a fogyásért
  • A "valódi" fotókkal rendelkező diéták szerzői
  • A súlycsökkenés történetei
  • Tesztelje az egyéni étrend fejlesztését Malysheva (vagy valaki másnak)
  • Javaslatok egyéni diéta kifejlesztésére (ez a fő veszély, ezért pénzt keresnek, gyakran figyelmeztetés nélkül)

Kövesse az ésszerű tanácsokat, amelyek ingyenes webhelyeket biztosítanak Önnek, egészségre és súlycsökkenésre specializálódva, időben konzultáljanak az orvosokkal, és ne engedjék meg a csalók trükköket.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.