^

A test tisztítása Ostrovsky szerint

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Mindenféle módszer közül a test tisztítása Ostrovsky szerint az utóbbi időben egyre népszerűbb. A szerző ajánlásait könyvekben írja le. Hivatalos orvosok és néhány beteg szerint a technika ellentmondásos. Mások úgy vélik, hogy egy gyógyítónak nevezett személy tanácsai és receptjei, valamint a hálózat egyéb tekintélyes címei segítettek nekik. Indokolt-e az internetes betegek bizalma V. Ostrovsky tanításában?

A test megtisztítása a természet ajándékaival

Vitalij Ostrovsky az egészséges életmód aktív hirdetője, összhangban a természettel és törvényei szerint. Ami különösen fontos a stressz, az alultápláltság, a szellemiség hiányában. A gyógynövénygyógyász és gyógyító azt állítja, hogy minden betegség a nem megfelelő ételek fogyasztásának következménye, az egyházi böjtre, az imádságokra és a jó cselekedetekre összpontosít, a bibliai próféták és bölcsek példáját követve. Végül is a valódi böjt nemcsak a nyers zöldségek és a keserű gyógynövények használatából áll, hanem e cselekedetek kombinációjában is, elvezetve az embert a gonosztól, biztosítva a lelki és fizikai harmóniát.

A szerző könyvét "A test megtisztítása a természet ajándékaival" nevezte. Ez útmutató az öngyógyításhoz - a természet ajándékai és az emberi test belső tartalékai segítségével. A testtisztítási módszer megalkotója Ostrovsky szerint azt állítja, hogy mindenki vérében minden kórokozó elleni gyógyszer megtalálható. Mindenkinek az a feladata, hogy „létrehozzon” egy ilyen vért magának, hogy az megvédje a testet minden parazitától, növelje az immunitást és eltávolítsa az emberi élet támogatását gátló mérgeket.

V. Ostrovsky új módszereket kínál a női és férfi patológiák kezelésére, különös tekintettel a szóda-üröm alkalmazására, a különféle szervek kényelmes kezelésére finomítatlan zab ezüstöt tartalmazó főzetével. Ismertetik a kényes témáról szóló információkat - a férgekről és az azok elleni küzdelemről, a gyógyítás módszereivel és példáival. Nem szükséges jól ismert gyógymódot használni - tökmag; jobb inni egy magokból és zablevesből készített koktélt.

V. Ostrovsky látszólag ismert dolgokról beszél - az egészséges táplálkozásról, amely segít mindenféle probléma kiküszöbölésében. 10 szerzői jogi képlet célja a kérdések megválaszolása, számos betegség megelőzése.

Testtisztító receptek

A könyv a test, az egyes szervek és rendszerek megtisztításának receptjeit, a különféle betegségek kezelési és táplálkozási módszereit tartalmazza. Egy egész szakasz foglalkozik a termékek kompatibilitásával a kémiai szerkezettől és a savasságtól függően, tippeket kínál a külön táplálkozáshoz. Különösen nem ajánlott egy étkezés bevitele:

  • szénhidrát és savas;
  • fehérjék szénhidrátokkal;
  • zsírok fehérjékkel;
  • keményítő és cukor;
  • görögdinnye, dinnye a többi termékkel;
  • tej.

A gyógyító az orrlyukak és orrmelléküregek öblítését javasolja nemcsak orrmelléküreg-gyulladás és influenza, hanem stroke és onkológia esetén is. Az étkezés a tisztítás során kizárólag nyers zöldség. A könyv szerzője napi menüt javasol a krónikus kórképekről. Lépésről lépésre leírja a belek tisztítására szolgáló eljárást szóda-üröm beöntéssel. A szerző szerint megszünteti a parazitákat, táplálja és megújítja a beleket, és kiüríti az epehólyagot.

A könyv a fokhagyma, az aranygyökér, a celandin, a torma felhasználásának módszereit tartalmazza súlyos betegségek, köztük a tuberkulózis, a májrák kezelésére. A parazitákat tartja az egészségi állapot fő okának, sőt azokat a betegségeket is, amelyeket teljesen más tényezők okoznak.

V. Ostrovszkij weboldala azonban figyelmeztetést tett közzé, miszerint minden információt tájékoztatási célokból nyújtanak, és a videókban jelzett gyakorlatokat és recepteket az orvosával konzultálva kell alkalmazni, aki ismeri problémáit és figyelemmel kíséri egészségét.

Vélemények

A szerző válaszai hálát fejeznek ki azoknak az embereknek, akik követik a tanácsát, és Ostrovsky szerint tisztítják a testet. Szeretném hinni, hogy valóban segítettek nekik furcsa tanácsok és receptek, a böjt és az imádság mellett, amelyek természetesen mindig megerősítik az igazi orvosok erőfeszítéseit.

Az "ENSZ Akadémia tagja" azonban nem minden internetes látogatóban bízik abban, hogy videót forgat az otthoni konyhában. Az interneten értékesített könyvek magas ára is meglepő. Sokan nyíltan sarlatánnak, írástudatlan és felelőtlen személynek nevezik, aki saját vállalkozást vállalt, és nincs joga ilyen tanácsokat adni.

Az alternatív gyógyászatnak joga van lenni, és V. Ostrovsky szavai szerint kétségtelenül van egy szem igazság. A kritikus helyzetben lévő emberek pedig készen állnak arra, hogy bekopogjanak minden ajtón, különösen, ha a probléma az egészséget érinti. Miután meghallgatta más emberek visszajelzéseit és tanácsait, mindenkinek személyesen kell meghoznia a döntést az orvos kiválasztásáról és a kezelés módjáról.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.