^

Lipo-6 fogyás: hogyan kell szedni, mellékhatásokat, véleményeket és eredményeket

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 10.08.2022
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A rugalmas, karcsú test, gyönyörű megkönnyebbüléssel minden olyan srác vagy lány szeretett álma, akinek a figurája messze nem ideális. Igen, csak az izmok szivattyúzása sokkal könnyebb, mint megszabadulni az extra fontoktól. A testmozgás nélküli táplálkozás, ha segít a testtömeg csökkentésében, negatívan befolyásolja a bőr rugalmasságát. És az a vágy, hogy az ellenkező szex csodálatának részévé váljunk, arra kényszerül bennünket, hogy egyre több újabb és újabb módszert keressünk az elhízás elleni küzdelemben, még akkor is, ha erre nem alkalmasak, mint a Lipo-6 zsírégető.

trusted-source[1], [2], [3]

Jelzések Lipo-6 a fogyásért

Nem számít, mennyire hatékonyak a tömegjavításhoz használt népszerű étrendek, nincs mód arra, hogy gyorsan hatást gyakoroljanak rájuk. Itt is szükség van a teljes körű emberek arra, hogy különböző módon keressék meg a táplálkozás működésének megerősítését a zsírok és szénhidrátok megfelelő adagolásán és korlátozásán alapulva.

A probléma megoldásához jó módja az edzőteremben való gyakorlati képzés. Így lehúzhatja az extra fontokat és az izmokat, hogy szivattyúzzon, így a test valóban szép. Igen, csak újra, két vagy három kampány az edzőteremben itt nem tehet, és az állandó edzés nem mindenki tud. A türelem nem elég, de az eredmény nem siet, hogy megmutassa magát.

A fejfájás tördelése az edzésteremben nagyon sok hasznosat hallhat. Például, zsírégető „Lipo-6” típusú, hogy jön, mivel lehetetlen azok számára, akik szeretnék, hogy az izomépítés, és megszabadulni a „betétek” zsír fogyni, és a fajta változást a kép.

A "zsírégetők" megnevezés azt jelzi, hogy ezek a gyógyszerek alkalmasak a zsírégetésre, azaz energiává alakítja át, amely, mint ismert, nem oldódik meg az oldalakon. Úgy tűnik, hogy mire van szükség azok számára, akik gyorsan és kényelmesen fogyni akarnak? Mindazonáltal nem minden egyszerű.

Eredetileg a zsírok szintetikus "gyilkosai" kifejlesztésre kerültek sportkörökben való használatra. Ez az úgynevezett energia, így a sportolók tartósabbá teszik, és rövid idő alatt lehetővé teszik a szükséges izomtömeget. Később vonzotta őket a nem hivatásos sportolók és az emberek, akik a tornatermekek képzésén keresztül követték alakjukat.

Az a tény, hogy a zsírégető zsírok használata csökkenti a súlyt, nagy érdeklődésre számot tartó érdeklődésre és hajlandóságra törekszik. És akkor ott van az amerikai cég Nutrex, szakosodott létrehozása a modern változatai sporttáplálkozás és elhízás elleni szerek, kifejlesztett egy ilyen erős kiegészítők, mint „Lipo-6”, hogy meghódítsa a hatékonyság szempontjából zsírégetés, és átalakítja azt energiája sok rajongó az egészséges életmód.

Ezek a jelzések használatra, mint a kezelés az elhízás és annak következményei, a „Lipo-6”, persze nem, de a „szárítás” a test és a fogyás egy integrált megközelítés a problémát a túlsúly, ő lesz nagyon hasznos. De még itt is meg kell értenünk, hogy nem gyakorolja zsírégetők nem működik olyan jól, ha nem ragaszkodik a diétát, akkor hatásuk jött le, hogy „nem” után azonnal le kell állítani a gyógyszert.

trusted-source[4], [5]

Kiadási űrlap

Zsírégető „Lipo-6” fogyás, és a test szép terep még mindig tartozik a kategóriában a sport táplálkozás, ami azt jelenti, hogy lehet kapni, hogy a speciális sport üzletekben vagy online vásárlási oldalakon a sport irányába.

Az eladáskor "Lipo-6" kiegészítők találhatók 120 vagy 240 db kétrétegű zselatin kapszulát tartalmazó edényekben, amelyek meglehetősen érdekes összetételűek. Úgy tűnik, maguk a kapszulák tele vannak vízzel, ami valójában nem így van.

A kapszulák tartalma kétféleképpen osztható meg: egy folyékony komponens, amely magában foglalja a nagy sebességű anyagokat és olyan komponenseket, amelyek később működnek. Ennek köszönhetően a "Lipo-6" vétel kettős hatással bír: a zsír energiára való átalakulása és a fordított folyamat leállítása. De egy kicsit később fogunk beszélni erről, de most már alaposan tanulmányozzuk a kapszulák kizárólagos összetételét.

Tény, hogy a hozzávalók a kiegészítők nem egyedülálló, a szokásos. Mindezeket a komponenseket már korábban a sporttáplálékban használták más cégek, de senki sem képzelte el, hogy az összetevőket egyesítse az erősebb és gyorsabb hatás elérése érdekében. Ebben az esetben a keletkező hatóanyag általában egészségre ártalmasnak tekinthető.

A fejlesztők tovább mentek, és kiadták a "Lipo-6" nevű bioadditívák egész sorát. Ezek a gyógyszerek kissé eltérhetnek a készítmény összetételétől és a használati utasításoktól (figyelembe véve a szexuális jellemzőket). Ennek ellenére néhány fontos összetevő jelen van a termékcsalád minden kiegészítésében a sporttáplálkozás kategóriájából. Nézzük részletesebben.

A csodálatos kapszula legfontosabb része a koffein. Ennek az összetevőnek a hatása sok kávébarát számára ismerős. A reggeli részeg élénkítő ital egész nap energiát ad. És mindez egy "koffein" nevű alkaloidnak köszönhetően, amely stimulálja az idegrendszert. Hála neki, az állóképessége nő és az adrenalin szintézise nő. Ez viszont hosszú távon örömmel és fáradhatatlanul működik együtt, ami azt jelenti, hogy a zsírraktárak csökkentése gyorsabb.

A kapszulák egy másik fontos eleme a szinefrin. Ez növényi eredetű anyag keserű narancsokból. A hatása hasonló az efedrinhez, amelyet korábban a sporttáplálékban alkalmaztak, amit később betiltottak a mellékhatások nagy száma miatt. Ez a komponens, amely a béta-2-adrenerg receptorokra hat, nemcsak csökkenti az étvágyat és erőt ad, hanem növeli a hőteljesítményt, és a hő mellett a kilogramm túlsúlya is eltűnik.

Az adrenalin és a norepinefrin termelésének ösztönzése, amely elősegíti a zsírsejtek felosztását és energizálásukat, a szinefrin segít a zsírégetésnek anélkül, hogy elvesztené az izomtömeget.

A zsírégető "Lipo-6" zsírégető harmadik fontos összetevője a súlycsökkenés és a sport fokozott állóképessége érdekében a yohimbine. Ez egy növényi anyag, amely afrodiziákumnak számít.

Tevékenysége a zsírsejtek bizonyos tulajdonságain alapul. Ezek a sejtek kétféle receptort kapnak, amelyeknek ellentétes hatása van. A béta-receptorok elősegítik a zsír lebontását és szintjének növelése az adrenalin, de az alfa-receptorok, éppen ellenkezőleg, olyan kompenzációs mechanizmus, próbálják tartani az egyensúlyt az energia és nem fordítja zsír sorvadásos.

Ha az alfa-receptorok részben ki vannak kapcsolva, és ez a yohimbine fő célja, a zsírégetés intenzívebb lesz. És ha figyelembe vesszük, hogy ugyanabban az időben által stimulált noradrenalin, a folyamat az elválás súlyfelesleggel történik valójában 2-szer gyorsabb kötődést béta-receptorok fokozzák lipolízis (a zsír lebontását).

Ezenkívül a afrodiziákum stimuláló hatást gyakorol az idegrendszerre, ugyanúgy, mint a koffein, ami erőt és hangulatot ad az ember számára még ennél is többet.

Ahogy további komponenseket, optimalizálja a pajzsmirigy, amely felelős a anyagcsere a test, a gyógyszer a készítményben jelenlévő természetes összetevők, azaz az guggulsterone (tiramin, hordenine, metilfeniletilamin és béta-feniletilamin). Ezek az összetevők stimulálják a pajzsmirigyhormonok, a zsíranyagcsere szabályozásáért felelős hormonokat.

Jelen van az étrend-kiegészítőkben és a nootróp DMAE-ben (a kozmonautika során a Szovjetunióban használják). Az ilyen félelmetes név ellenére ez az összetevő csak javítja az agy munkáját: optimalizálja a memóriát, a figyelmet és a test általános állapotát is. A jelenléte azért szükséges, mert a táplálkozás és a test fizikai igénybevétele stresszt jelent, és stressz "megöli" az izomszövetet még nyugalmi állapotban is, nem is beszélve a terhelésről. A nootrópok csökkentik a stressz-tényezők hatását a szervezetre és javítják a hangulatot, ösztönzik az embert új magasságok elérésére.

A Lipo-6 zsírégető kiegészítő segédeszközei szintén nem jelentenek veszélyt az emberre. Illóolaj szezámmag és a konjugált linolsav stabilizálására eredményét átmenetek a zsír energiává, zselatin, mint a kapszula alkotó aminosavak L-karnitin, amely felgyorsítja a folyamatot a fogyás, csak hozzájárul a gyors és viszonylag biztonságos fogyás. A BAA egészének biztonsága a különböző anyagok koncentrációjának pontos számításából adódik, oly módon, hogy minimalizálja az egyes összetevők lehetséges mellékhatásait.

Különböző zsírégetők "Lipo-6"

A "Lipo 6" zsírégetőt több éven keresztül (2005 és 2012 között) a fogyás és testmozgás legjobb termékének tekintették. Nyilvánvaló, hogy a Nutrex társaság, amely ilyen magas pozíciót szerzett a sporttáplálkozás és a fogyás termékei terén, nem korlátozható egyetlen ilyen termékre. Idővel megjelent egy egész "Lipo-6" sor, amely lehetővé teszi az Ön igényeinek és kívánságainak megfelelő kiegészítő kiválasztását.

Mivel a sport-és testépítésben részt vevők közül a leggyakoribb erőszakos stimulánsok, mint a "Lipo-6", a "Lipo-6 fekete" kiegészítők voltak. Összetételében:

 • szinefrint az anyagcsere javítására és a termogenezis fokozására,
 • yohimbine lipolitikus hatással,
 • koffein száraz kivonat formájában, ami növeli az anyagcserét és a stimulációt,
 • növényi alkaloid akác rigidula a zsírsejtek fő ellensége - adrenalin,
 • guggulsteronok a zsírok energia átalakítására,
 • Gordenin a lipolízis stimulálásához,
 • tiramin az adrenalinszintézis stimulálásához,
 • Forskolin, amely a guggulsteronokhoz hasonlóan a pajzsmirigy működésének javítására szolgál.

Ne felejtsd el a termelőket és a nőket. Végtére is, bárki, mivel nem különösebben figyelik az alakját. A gyógyszer szokásos férfi variánsainak elfogadása nőknek nem ajánlott, mivel jelentős mennyiségű koffein és különböző stimulánsok, amelyek a testmozgáshoz és a testsúlycsökkentéshez szükségesek, károsíthatják a női testet.

A "Lipo-6 Black Neres"  egy zsírégető, amelyet kifejezetten egy nő testéhez igazítanak, figyelembe véve fiziológiai jellemzőit. A fő hangsúly az anyagcsere javítására és az étvágy csökkentésére, valamint az energiapotenciál a hátsó égőbe kerül. De ez nem jelenti azt, hogy a női bioadditív rosszabb, mint a férfi. Számos, különböző nemű sportolók szerint ez a fajta zsírégető nem csak rosszabb, hanem bizonyos mértékig még meghaladja a "Lipo-6" férfi változatát.

Az étrend-kiegészítő részeként ismerős összetevők vannak:

 • koffein (2 kapszula 300 g hatóanyagot tartalmaz, és sikeresen felváltja a 3 csésze élénkítő természetes kávét) az anyagcserét és az aktív zsírégetést,
 • synephrine és yohimbine az étvágy elnyomására és a zsír tárolásának megakadályozására,
 • Forskolin a pajzsmirigy hormon szekréciójának stimulálásához a pajzsmirigy hormonokért, amelyek felelősek a zsírégetésért.

Ezenkívül a vállalat hozzáadta az egyedülálló termékeket és alkatrészeket, amelyek létfontosságúak a női test számára:

 • kalcium a neuromuszkuláris rendszer jól koordinált működéséhez és az immunitás fenntartásához,
 • D-vitamin biztosítja a szükséges kalciumkoncentrációt,
 • a B12-vitamin - a fehérje és a kreatinszintézis stimulálószere, biztosítja a vörösvérsejtek termelését,
 • A folsav normalizálja az emésztőrendszer működését és a hematopoiesis folyamatát,

A zsírégető  NR Lipo-6 folyadékkúpok, melyeket a műanyag edény fehér színe és a fedél piros színe jellemez, univerzális eszköz a nők és férfiak számára, akik aggódnak a túlsúly problémájával kapcsolatban. Helyi és általános zsírégető hatással bír.

Ez az interneten elérhető bioadditív egy másik, Lipo-6 liqui-caps név alatt található, legfeljebb húrként  , ami a legjobb jelzés a célra.

Az étrend-kiegészítők részeként ismerős összetevőket találunk: a koffein vízmentes formája, a szinefrin, a szintetikus guggulsteronok, a yohimbine és a bioperin. Ez utóbbi komponens javítja a készítmény többi részének asszimilációját. Segédkomponensként növényi cellulóz, poliszorbát, glicerin és víz.

Egyébként a "Lipo-6 fekete", "Lipo-6 fekete ultrakoncentrátum", "Lipo-6 X", "Lipo-6 karnitin" és a "Lipo-6"

"Lipo-6 iks"  egy univerzális bioadditív egy fehér üvegben, egy hatalmas X névvel. A leginkább agresszív zsírégetőnek számít a szervezetben a gyógyszeripar által termelt összes közül, annak ellenére, hogy ez volt a népszerű táplálékkiegészítő első változata.

Összetételében a következőket találjuk: szinefrin, yohimbine, alkaloid akác rehydula, koffein, guggulsteronok, glicerin és víz az aktív zsírégetéshez szükséges koncentrációkban. Minden összetevő mérsékelt mennyiségben, elegendő ahhoz, hogy hatékonyan küzdjön a felesleges súlyt a központi idegrendszer túlzott ingerlése nélkül.

„Lipo-karnitin 6 '  - kiegészítés jelentősen növeli az állóképességet, és kedvező hatással van a szív és az erek bevezetése miatt az aminosav L-karnitin.

Segít:

 • csökkenti a stresszhez kapcsolódó stresszt a testen és az élelmiszer-korlátozásban,
 • a zsírok aktív égetése és energiává való átalakulásuk következtében az izomglikogén fogyasztásának és a tejsav felhalmozódásának csökkentése, ami növeli az izmok munkaképességét,
 • energikusan stimulálja a szív- és érrendszer működését, megakadályozza a trombózist,
 • normalizálja az aminosavak, szteroid hormonok, zsírsavak, koleszterin termelését, valamint zsírsavak és szénhidrátok oxidációjának folyamatát (energiatermelés)
 • növeli az immunitást.

A termék csak növényi összetevőkből áll és 1490 mg L-karnitint tartalmaz 2 kapszulában (1 adag).

"Lipo-6 fekete ultra koncentrátum"  - erőteljes fegyver a zsír ellen. Jellemzője szerint a táplálékkiegészítő hatóanyagainak koncentrációja elég magas. A készítmény összetétele és bizonyos speciális összetevők, amelyek tisztítják a testet, és nem teszik lehetővé számukra, hogy ellenálljon a zsírégető használatának, mint más hasonló termékek hosszú távú használata esetén. Ebben az esetben a bioadditívumok ajánlott egyszeri adagja 1 kapszulára korlátozódik (legfeljebb 2 kapszula naponta).

Kiegészítők Összetétel: szinefrin, koffein, teobromin nyújtásával kombinált hármas hatás átalakítása zsírt energiává és növeli az állóképességet, yohimbin a rayvolstsinom hatékony elégetése zsírok (!).

Van ebben a fajban zsírégető és egy női változata „Lipo-6 Blackjack Nurse visszatartott”. Ez a teobromin helyébe METHYLHEXANEAMINE (kivonat a növényi Geranium) javítja a hangulatot és állóképesség, hanem rauvolstsina hozzáadunk 35 dijód-L-tironin (analóg T2 pajzsmirigy hormon felelős a zsírok feldolgozását). A női étrend-kiegészítők összetételében folsav és B12-vitamin található.

Univerzális kiegészítő  „Lipo-6 korlátlan»  különbözik a fent ismertetett gyógyszerek, amelyek miatt a készítmény Guggulsteron eltávolítjuk és hozzáadjuk tironin (aktív pajzsmirigy hormon), így a készítmény sokkal biztonságosabb. A hatóanyagot az összetevők megnövekedett dózisa jellemzi.

A "Lipo-6 Rx" zsírégetőben a koffein helyett egy teacrin található. A gyömbér gyökere is hozzá van adva. A gyógyszer segít a túlélés során a fogyatékosság minden nehézségénél, amikor súlycsökkenést tapasztal. A gyártó azt állítja, hogy a bioadditívák ezen lehetősége még az alacsony fizikai aktivitású emberek számára is hasznos lehet.

"Lipo-6 STIM-FREE"  serkentők nélküli bioadditív (nincs koffein, synephrine és yohimbine). A hatóanyag fő összetevői a guggulsteronok és az L-karnitin. Nincs stimuláló hatása a központi idegrendszerre, de zsírral, nem rosszabb, mint mások.

trusted-source[6], [7], [8]

Gyógyszerhatástani

A Lipo-6 zsírégető különböző változatainak összetételének tanulmányozása során meg lehetett érteni, hogy a hatóanyag hatásmechanizmusa a termogenezis stimulálására és a zsírok gyorsuló égetését elősegítő vágyakozásra irányul.

A termogenezis a szervezet azon képességét jelenti, hogy hőt termel különböző rendszerei és szervei munkájához. A hő viszont az energia származéka, és a szervezet energiafogyasztást kapott az elfogyasztott élelmiszerektől és a zsírraktáraktól. Szükséges a zsírok és szénhidrátok fogyasztásának korlátozása, és a szervezet azonnal átveszi a zsírsejteket, és elhalasztja a "fekete" napot.

A lelkiállapot és a hangulat növekedésével a "Lipo-6" nem engedi, hogy gyorsan fáradjon, és a mozgás mindig a termogenezissel társul. Többet költöz - több hőkibocsátás, ami azt jelenti, hogy a túlsúly gyorsabban megy.

 Néha előfordulhat, hogy a "Lipo-6" bevétele után a súly nem áll fenn, vagy kisebb változásokon ment keresztül. És itt meg kell értened, hogy a zsír elhagyja, és nem az izomtömeget. A zsír és izom súlya nem azonos, így a derék 2-3 cm-es csökkentése nem valószínű, hogy észrevehető a mérlegen. És a sportban lévő izomtömeg növekedni fog, ami kompenzálja a testzsír zsírégetési folyamatában elvesztett súlyt. Az ilyen változások úgy tűnnek, mintha egy gyönyörű izomzat lenne, és az egész figurát egy bizonyos varázslat adta volna.

Továbbá, „Lipo-6„csökkenti a szükség van az élelmiszer, csökken az éhségérzetet, aktiválja anyagcserét, gyorsuló metabolisticheskie eljárások eltávolítják a felesleges folyadékot a szervezetből, amely a hatás a”szárítás" a testsúly csökkentésére és megakadályozza, hogy a zsír felhalmozódását tömeget.

A zsírégető "Lipo-6" zsírégető hatásának nagy hatékonyságú és tartós hatása a súlycsökkenés és az állóképesség növekedése miatt többkomponensű összetételnek köszönhető, amely egyes összetevők kiegészítik és erősítik mások hatását.

trusted-source[9], [10], [11], [12], [13], [14]

Farmakokinetikája

Érdeklődésként egy többlépcsős rendszer a test különböző összetevőire. Ezt egy új technológia - egy szokatlan kettős kapszula bevezetése biztosítja. Először a folyékony komponenst elfogyasztjuk, majd a bóluszokban koncentrált komponenseket fokozatosan felszabadítjuk, a hasítási folyamatot, amely lassabban halad, és tartós hatást fejt ki.

A táplálékkiegészítők bevitelét azonnal hatalmas energiaáramlás kísérte, zsírsavak képződésével a zsírsejtekből. A zsírégető "Lipo-6" zsírégető további hatása a testsúlycsökkentésre irányul annak biztosítására, hogy a zsírsavak ne térjenek vissza eredeti állapotukhoz, hanem teljesen energiafogyasztásban részesüljenek.

A hatóanyag összetétele olyan komponenseket tartalmaz, amelyek javítják a pajzsmirigy működését, és ennek megfelelően az anyagcserét. Ez segít csökkenteni a súlyt mind a sport, mind a későbbi időszakokban.

Meg kell érteni, hogy a zsírégető "Lipo-6" nem teljes körű gyógyszer. Ez egy biológiailag aktív adalék, melynek hatása a test különböző sajátosságai által korrigálható. Ugyanakkor a Lipo-6 sorozat különféle adalékainak gazdag összetétele egészséges, erős szívvel rendelkező személy számára készült. A "Lipo-6" szívre gyakorolt negatív hatása a koffein, a synephrin és a yohimbin jelenlétéhez kapcsolódik, ami aritmiákat és artériás nyomást okozhat.

trusted-source[15], [16], [17], [18], [19], [20], [21]

Adagolás és beadás

A kábítószer vagy táplálékkiegészítők felvétele előtt feltétlenül tanulmányozni kell az utasításokat, nem csak az ellenjavallatok és mellékhatások pontjaiban, hanem a gyógyszer hatékony és biztonságos dózisának feltüntetésével is. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüljük ezt a kellemetlen jelenséget, mint túladagolást.

Vannak bizonyos szabályok a Lipo-6 kiegészítők felvételére, amelyekkel számolni kell, sportolni vagy fogyni egy zsírégetővel. Ismét emlékszünk arra, hogy a kapszulák utolsó részét 6 órával kell lefekvés előtt lefoglalni, ami lehetővé teszi, hogy a test egész éjjel pihenjen.

A kapszulákat legfeljebb 2 egymást követő hónapban kell bevenni. Ezt követően legalább egy hét szünet kötelező.

Reggel délután és este a bioadditív csak az élelmiszerek fogadásából származik. A gyártók azzal érvelnek, hogy a legjobb hatás elérése érdekében a kapszulát fél órával az étkezés előtt kell bevinni, elegendő mennyiségű folyadékkal, amely nem tartalmaz alkoholt.

A kapszulák első részét reggel kell bevenni. A pihentető szervezet hajlamosabb arra, hogy búcsúzzon a kilogrammokra, és intenzíven égesse a zsírt. A második adagot ebéd előtt kell venni, a harmadik pedig (ha szükséges) legalább 6 órával lefekvés előtt.

Sok forrásból megtalálható, hogy a gyógyszer ajánlott egyszeri adagja vagy 1 adag 2 kapszula. De a különböző típusú zsírégetők utasításaiban láthatók különbségek a gyógyszer adagolásának megközelítésében.

A "Lipo-6" nőknek szóló utasítás azt állítja, hogy a legjobb eredményeket napi 3 kapszulával lehet elérni. És reggel csak 1 kapszulát kell venni, és ebédelni - 2. Az első és második kapszula közötti ideális időköz 4-6 óra.

A maximális dózis nem haladhatja meg a 6 kapszulát, feltéve, hogy naponta háromszor kétszer kerülnek beadagolásra.

A "Lipo-6 fekete" férfiak esetében ugyanazokat az adagokat jelzik a használati utasításban, mint a kábítószer női változatához. És mégis meg kell vizsgálnod a jólétedet. Ha 3 kapszula bevétele után kellemetlen érzés és kellemetlen érzés van, az adagot 2 kapszulára kell csökkenteni. Ugyanaz a minimális dózis ajánlott a gyógyszer alkalmazásának kezdetén (az első 2-3 napban).

A "Lipo-6 X" ajánlott napi 2 kapszulával kezdeni (2 előzetes). 2 nap múlva az adagot napi 3 kapszulára növeljük. Az ötödik napon megpróbálhatja megnövelni a dózist 4 kapszulára, 2 db. Reggel és délután (vagy közelebb az estéhez).

A "Lipo-6 karnitin" 2 kapszulát kap a edzés előtt. A pihenés napjaiban kapszulákat bármikor kaphatsz étkezés előtt, de jobb, ha reggel.

A "Lipo-6 ultra koncentrátum" fokozott serkentő dózisokkal ajánlott, hogy napi 2 kapszulát (2 adag) vegyen be.

Bármi legyen is a "Lipo-6" zsírégető választott változata a súlycsökkenés miatt biztonsági okokból, nem ajánlott meghaladni az utasításokban megadott maximális megengedett értékeket. És a jó közérzet romlása esetén gondolni kell a dózis csökkentésére, vagy az adott jel zsírégetőinek zsírégetőinek teljes elutasítására.

trusted-source[26], [27]

Terhesség Lipo-6 a fogyásért alatt történő alkalmazás

A terhesség megszakadásának és a "Lipo-6" egyes aktív összetevőinek magzatra gyakorolt negatív hatásának megelőzése érdekében tartózkodni kell a zsírégető étrend-kiegészítők - energiától a terhesség alatt. Az anyatejben lévő aktív összetevők esetleges lenyelése miatt nem ajánlott zsírégetőt szoptatni.

Ellenjavallatok

Mint láthatja, a Lipo-6 kiegészítés, ellentétben a gyártó ígéreteivel, nem annyira biztonságos. A recepció ideje alatt az egészséges emberek néha különféle tüneteket tapasztalnak a rossz közérzet és bizonyos kellemetlenségek miatt. És mi a helyzet azokkal a betegekkel, akiknek betegsége van, köztük egy nagy tömeg szenved a szívritmus és a magas vérnyomás rendellenességei miatt. Ez a kategória a lakossági vétel zsírégetők "Lipo-6" a fogyás szigorúan tilos. Még a könnyű zsírégetés lehetőségei is erős stimulánsok nélkül nem használhatók anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulni.

A yoshimbine-alapú zsírégetők növelhetik az inzulinszintet. Ez a pozitív hatás reményt adhat a cukorbetegek súlycsökkenésére, akiknek egyik oka az elhízás. Másrészről azonban ezek a betegek gyakran szívproblémákkal (főleg magas vérnyomással) szenvednek. A cukorbetegségben előforduló hipertóniás betegségek szövődményeinek elkerülése érdekében jobb, ha a "Lipo-6" és hasonló bioadditívumok segítségével extra fontokkal kezelünk.

A gyógyszer veszélyt jelenthet a beteg vesére, mivel ezt elsősorban a szerv hozza létre.

A fent említett étrend-kiegészítőket 21 évesnél fiatalabb fiúk és lányok, valamint az ivók nem alkalmazhatják. Ha valaki intoleranciával reagál a táplálékkiegészítés bizonyos összetevőire, akkor újra el kell hagyni.

trusted-source[22], [23], [24], [25]

Mellékhatások Lipo-6 a fogyásért

Az a tény, hogy a zsírégető "Lipo-6" ellenjavallt (bár van néhány), szintén mellékhatásai vannak. A "Lipo-6" súlycsökkenés mellékhatásai mind a rossz egészségi állapotú emberek, mind a teljesen egészséges sportemberek esetében megfigyelhetők.

Érdemes ismét emlékeztetni arra, hogy a gyógyszer észrevehető nyomásváltozásokat okozhat, ami hátrányosan befolyásolja bármely személy egészségét. A gyenge szívű emberek panaszkodhatnak az erőszakos szívverésről.

A koffein és a yhimbin stimuláló hatása a felvétel első napjaiban szédülést és fejfájást okozhat. Egy személy izgatottnak érzi magát, ami sokakat érez, aggódnak.

A yohimbine hatása a vércukorszintre és a nyomásra olyan tünetek megjelenését eredményezi, mint az apátia, a végtagok remegése, ésszerűtlen hidegrázás, dyspnoe.

A gyártók nem javasolják a Lipo-6 kapszulák használatát későbbi időpontban, mert a túlzottan izgatott állapot nem engedi el az embert elaludni vagy rémálmokat okozni. By the way, álmatlanság a "Lipo-6" - egy meglehetősen gyakori jelenség. Végtére is, az utasítás szerint a kapszulákat naponta 2-3 alkalommal kell bevenni, itt vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy az étrendi kiegészítést az utóbbi időben este kell lefeküdniük. Tény, hogy ezt legfeljebb 6 órával kell lefekvés előtt lebonyolnia.

Overdose

A túladagolás, amely akkor fordul elő, ha az ajánlott szintet meghaladó dózisú kiegészítők alkalmazása túlzott adagolást, zavarokat okozhat az alvásban és az emésztésben. Erre a helyzetre erős nyomásesések következnek be, amelyek szó szerint lecsapják az embereket a lábáról, hányingert, a test egész testében.

Leggyakrabban túladagolást észlelhetünk azok között, akik gyorsan fogynak, vagy olyan izmokat pumpálnak, amelyek nem értik, hogy az adag növelése nem fogja gyorsítani az eredményt, de sok mellékhatást okoz.

trusted-source[28], [29], [30]

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

A zsírégető "Lipo-6" a testsúlycsökkentéshez és a sporthoz tartozik a bioadditívumok, a termo-generátorok kategóriájában, de nem kapcsolódnak más, a termogenezist befolyásoló gyógyszerekhez. Elfogadhatatlan, hogy egyidejűleg kétféle zsírégetőt vegyen be, azzal a veszéllyel, hogy megzavarja az anyagcserét a szervezetben.

De a "Lipo-6" kalória-blokkolók és az olyan hasznos anyagok, mint az Omega-3-savak és az L-karnitin vétele csak a szervezet számára hasznos, és megpróbálja megszabadulni a zsíros ballaszttól.

A testsúlycsökkenés szakértői azt is javasolják, hogy a fenti összetevőket kombinálják, kiegészítve azokat aminosavakkal és fehérjékkel, amelyek kedvezően hatnak az izmokra. A "Lipo-6" -val párhuzamosan megengedett a vitaminok és a vitamin-ásványi komplexek bevitele, amelyek segítenek a fogyókúra korlátozásának kompenzálására.

De a "Lipo-6" és az alkoholt a szó szerinti értelemben nem kompatibilis termékeknek tekintik, mert aktív zsíros égőben jelen vannak. Az alkohol fogyasztása nemcsak lelassíthatja a zsírégetés folyamatát, hanem számos mellékhatást is okozhat a szív- és érrendszeri és a központi idegrendszer működésében.

trusted-source[31]

Tárolási feltételek

Mivel a „Lipo-6” pusztán egy biológiailag aktív étrend-kiegészítő, amely nem igényel különleges tárolást, elegendő, hogy mentse szobahőmérsékleten, nedvességtől védett és közvetlen napfény. „Lipo-6” semmi köze a gyermekjátékok és a gyermekeknek szánt termékek, így tartsa kiegészítők szüksége van egy helyre, ahol hozzáférés kíváncsi kisgyermekek zárva.

trusted-source[32], [33]

Szavatossági idő

A Lipo-6 zsírégető élettartama 24 hónap, melynek során megőrzi tulajdonságait és viszonylag biztonságos.

Az a kérdés, hogy elfogadható-e a lejárt "Lipo-6", a válasz az egyik: tudod, de nem. Az ilyen hatóanyagok hatékonysága jóval alacsonyabb, mint a normál periódusú bioadditívumoké, és az emésztőrendszer munkájához kapcsolódó mellékhatások sokkal kisebbek. Megpróbál pénzt megtakarítani ilyen módon (kár, hogy eldobd, mert az öröm nem olcsó), helyrehozhatatlan kárt okozhat az egészségednek, és drágább, mint bármely pénz.

trusted-source[34]

A "Lipo-6"

Tapasztalt, bebizonyosodik, hogy a motoros aktivitás hiányában és a megfelelő táplálkozás feltételeinek figyelmen kívül hagyásával a "Lipo-6" befogadása hatástalan vagy teljesen haszontalan. Végül is e márka zsírégetõit nem véletlenül olyan összetevõkkel egészítik ki, amelyek az embert aktív mozgásra késztetik, amelybõl az ember élvezi (a táplálékkiegészítés másik hasznos hatása).

Ami a diétát illeti, fontos, hogy nem csak maguk a termékek, hanem az étrend is. A frakcionális táplálék (napi 4-6 alkalommal) segíti az anyagcserét a hatékonyabb zsírégetés érdekében, mivel ilyen körülmények között a szervezet nem látja az észét, hogy "tartalékban" tartja a zsírt.

A zsírégető "Lipo-6" zsírégetés a testsúlycsökkentéshez elegendő ahhoz, hogy ragaszkodjon egy alacsony szénhidráttartalmú táplálékhoz. Így, az első héten ajánlott a termékek elosztására úgy, hogy reggel a test kap mintegy 50% komplex szénhidrátok (elsősorban gabonafélék: hajdina, zabpehely, rizs és a tészta termékek durumbúza nem több, mint 2,5 g per 1 kg testsúly fő). Az ebéd aránya a komplex szénhidrátok és a fehérje (sovány hal, sajt, hús) kell lennie 50 50. A este, lehetőleg enni fehérje termék. Az édességek helyett gyümölcsöt eszünk. A húsételeket zöldségekkel egészítik ki.

A fogyás második hetében a szénhidrátok mennyisége csökken. Legfeljebb 1,5 g / 1 kg súlyt kell fogyasztani. De a fehérjetermékek enni egy kicsit többet.

A harmadik héten az elfogyasztott szénhidrátok mennyisége közel 1 gramm 1 kg testsúlyhoz képest. A szénhidrátok, köztük a gyümölcsök, főleg reggel fogyasztanak. A mókusban nem nagyon korlátozzuk magunkat. De a zsírokkal óvatosnak kell lenned. Legfeljebb 1 g / 1 kg testtömegre lehet fogyasztani, csak diófélék, növényi olajok, lenmagok és "Omega-3" étrend-kiegészítők formájában.

A jövőben betarthatja a 3. Hét normáit, de ezenkívül vitamin-ásványi komplexumokat is igénybe vehet. Ha kellemetlen érzés és rossz közérzet tapasztalható, a szénhidrátok szintje visszatérhet a 2. Hét határáig. Az ételeket kívánják főzni egy párért, a zöldségeket és a húsokat főzni és sütni, de nem szabad sütni.

Eredeti vagy hamis?

Tekintettel arra, hogy a zsírégető diéta „Lipo-6” öröm nem olcsó, de megszerezni azt sokan az interneten, akut kérdés hitelességének kínált termékek a helyszínek, ellenőrizze az engedély, mert ebben az esetben ez nagyon nehéz.

A kérdés, hogy miként lehet megkülönböztetni az eredeti "Lipo-6" -t a hamisítványtól, nemrég vált különösen népszerűvé, mert az elmúlt hónapokban előállított kiegészítők megjelenése bizonyos változásokon ment keresztül.

Így a "Lipo-6 X" előzetesen fehér tégelyekben készült. Most az eredeti egy világosszürke csomagban jelent meg. A "fekete-fehér fekete" fekete és fekete-fehér "fekete-fehér" fekete és piros színű felirat volt, de az utóbbi időben olyan dobozok találhatók, amelyeken tónusos tónusú színek szerepelnek.

Mindezek a változások nyomon követhetők, ha a gyártó honlapjára lépnek. Ha a megvásárolt termék megjelenésében különbözik a bioadditívumok bejelentett régi és új változatától, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy ez egy olcsó hamisítvány, amely nem befolyásolja az eredetit.

A nemzetközi verziók is eltérhetnek az exportált termékektől, és ez a gyártó honlapján is tisztázható.

A kapszulák színének eltérése szintén riasztó lehet. A fekete tégely és kapszulák általában fekete, (fehér betűkkel és csíkok), a fehér vagy szürke tégelyek általában fehéres, áttetsző kapszulák (néha sárgás árnyalat vagy fél szürke).

Kockázatának elkerülése érdekében, hogy vásárolni hamisított áruk, meg kell vásárolni „Lipo-6”, vagy a honlapján a cég Nutrex, vagy jóváhagyott cégek (pl sporttáplálkozás üzletek, ahol minden árut kell egy engedélyt, ami látható a saját szemével).

Vélemények a zsírégető "Lipo-6"

Nagyon nehéz elhitetni a zsírégetők és egyéb termékek fogyás nélküli hatékonyságát, anélkül, hogy megismerkednének azokkal a valódi véleményekkel, akik fogyni és eredményeket értek el. Az ilyen "ismerősök" azonban gyakran további kérdéseket hagynak fel, és nem járulnak hozzá az adott zsírégető vásárlásának célszerűségéhez.

Tehát a "Lipo-6" sorozatból származó termékek esetében. A lényeg az, hogy a zsírégető „Lipo-6”, mint minden kiegészítő, különböző emberek eltérő módon hatnak, és valaki fogyni meglehetősen hónap folyamán, és a másik nem kap eredményt 2 hónapon belül, vagy több elkölthető már 2 vagy több edényben zsírégető eszközt.

Viktor, 40, megpróbálta a Lipo-6-ot, örült az eredménynek, annak ellenére, hogy a mellékhatások előfordulása a bejutás első napjaiban és a testmozgás elégtelen fizikai aktivitása miatt alacsony volt. Azt is megjegyezte, hogy nem szükséges a dózis növelése az eredmény felgyorsítására, mivel ez azzal jár, hogy fokozza a szervezet nem kívánatos reakcióit.

De a 30 éves Maxim, a tornatermi gyakornok, ellentmondásos kijelentéseket tesz közzé a bioadditívekről azok körében, akik vele vannak. Sok ember észreveszi az erős lázat a "Lipo-6" szedésétől, így néhány beteg mégis beteg lett. És ő sem vette észre semmilyen változást sem az érzésekben, sem az eredményekben, bár elfogadta a maximális adagot.

Talán minden hiba a gyógyszer helytelen dózisának, a test bizonyos jellemzőjének, vagy csak egy negatív hozzáállásnak a használata a termék rövid használatával.

Sok nő kétségbe vonja a Lipo-6-ot, hisz abban, hogy étrendjével és elegendő fizikai erőfeszítéssel zsírégető nélkül fogyaszthat.

De a 28 éves Elena megállapítja, hogy túlélte a bizonytalanság az érzelmi állapot kapó betegek „Lipo-6”, akkor 3 héttel később el ilyen eredményeket (elvesztette 1 méret), amelyet nem tudott elérni más módszerekkel és eszközökkel. Ugyanakkor a testsúly tovább csökkent, még a táplálékkiegészítők bevitelének megállítása és a kevésbé merev étrend váltásakor is.

Az orvosok a zsírégető "Lipo-6" zsírégetőre vonatkozó megjegyzései általában pozitívak. Egyetértenek abban, hogy ilyen összetétel mellett a bioadditívnek elő kell segítenie az aktív zsírégetést. De vegye figyelembe, hogy valóban lenyűgöző és tartós eredmények elérése érdekében a zsírégető bevételét magas fizikai aktivitás és étkezés, valamint ellenjavallatok hiányában kell végrehajtani.

Figyelem!

Az információk észlelésének egyszerűsítése érdekében a gyógyszer "Lipo-6 fogyás: hogyan kell szedni, mellékhatásokat, véleményeket és eredményeket" gyógyszerre vonatkozó utasítását a gyógyszer orvosi használatára vonatkozó hivatalos utasítások alapján külön formában lefordítják és bemutatják. Használat előtt olvassa el a gyógyszerhez közvetlenül hozzárendelt megjegyzést.

A tájékoztatás tájékoztató jellegű, és nem vezet az öngyógyításhoz. Ennek a gyógyszernek a szükségességét, a kezelés rendjét, módszereit és a gyógyszer adagját kizárólag a kezelőorvos határozza meg. Az öngyógyítás veszélyes az egészségére.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.