^

Kefir diéta: mindössze 3 nap alatt fogyunk

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Kefir - kiváló eszköz nem csak a fogyásért, hanem a test helyreállításáért is. A Kefir diéta az egyik leghasznosabb és gyors fogyás. A kefir diéta részletei a honlapunkon találhatók.

Miért kefir diéta?

Kefir - elképesztő - képes nyugtatni az idegeket, javítani a vér áramlását és vérét, telítődni a szervezetet kalciummal és ásványi anyagokkal. A kefir összetételében lévő kalciumnak köszönhetően a hajunk, a körmük és a bőrünk egészségesebbé válik, és jobban néz ki.

A Kefir aktiválja a belső szervek és rendszerek működését. A kefirrel megszabadulhat a toxinoktól.

És persze a kefir diéta fő ütőkártyája - gyors és könnyű fogyás.

A kefir diéta lényege

Napközben 1-1,5 liter kefiret iszol, anélkül, hogy bármit is hozzá tudna tenni. Egy nap alatt oszd meg a joghurtot 6 adagra. Kb. 2 óra időközönként 6 fogadás lesz.

A kefir diéta időtartama - 3 nap

Kefír étrend 3 napig

  • Az étkezés első napja - csak kefir (ahogy csak akarja)
  • A diéta 2. Napja - friss gyümölcs - mennyit szeretne, kivéve a banánt és a szőlőt
  • A diéta 3. Napja - csak kefir (ameddig csak akar)

Hogyan válasszuk ki a kefirt?

Friss legyen, csomók és pelyhek nélkül. Ha kimutatható a kefir heterogenitása, azt jelenti, hogy rossz tárolási körülményei voltak. Ha úgy találja magát, hogy ilyen italt fogyaszt, használja más célokra, nem pedig ivásra. Például kozmetikai maszkok esetén. Vagy sütés.

A kefir kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy figyeljünk a hasznosságának időszakára. Ne feledje: hatékony, hatékony fogyás szükséges, csak friss, minőségi ital. A kefir eltarthatósága a címkén olvasható.

Fogyás: a joghurt zsírtartalmának ismerete

Kérdezze meg kezelőorvosát: milyen zsíros diéta ajánlott Önnek? Ha egy személy cukorbetegségben és egyidejűleg betegségben szenved, akkor a kefir zéró zsírtartalmú vagy egy százalékkal fogyasztható. Az a tény, hogy minél alacsonyabb a kefir zsírtartalma, annál hasznosabb kalcium a csontszövetre.

Tekintsük ezt, a tejtermékek vásárlását a jövőben.

Ezenkívül a legalacsonyabb zsírtartalmú kefir hasznos tulajdonsággal rendelkezik a vérnyomás normalizálására.

Ha egy személy egészséges és nem szenved eleget az elhízás ellen, egy kefir diétán kefiret kaphat, valamivel magasabb zsírtartalommal. De legfeljebb 3,2%. Ez a kefir segít megnövelni az immunitást, és a lactobacillus segít a minőségi és aktívan működni a gasztrointesztinális traktusban.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy kefir diéta a kefir bármely százalékával - egy ilyen veszélyes betegség kiváló megelőzésére, mint a dysbiosis.

Kefir diéta: hogyan működik a kefir a gyomorban?

Ki gondolta volna, hogy a joghurt erejétől teljesen eltérő módon befolyásolja a testet. De tényleg. A Kefir gyenge, közepes és erős (mivel a táplálkozási szakemberek a lejárat szempontjából osztályozzák)

A nap folyamán gyenge joghurtot választanak ki, és szén-dioxidot gyűjtenek össze a készítményben. Amikor iszik, az emésztőrendszer aktiválódik, és az étel gyorsabban emészthető.

Az átlagos kefir 2 napon belül szabadul fel, és több szén-dioxidot begyûjt. Normális ütemben szívódik fel, és normalizálja az emésztőrendszert.

Az erőteljes joghurt egy egész 3 napig szabadul fel. Nem ajánlott inni az emberek, akik székrekedésben szenved, mert ez biztosítja a joghurt is köszönhető, hogy a duzzanat a fehérjék összetételét, hogy minél nagyobb a duzzanat, a hosszabb infúziós joghurt.

Igyál joghurtot, lefogy a kefir diéta és egészséges! 

A kefir diéta eredménye

Kevesebb, mint 3-5 kg 

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.