^

Hátrányai a diéták: hogyan változik az életmód?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Miért tűnik úgy, minél kevesebbet eszünk, annál inkább fogyjuk? Ebben a cikkben, megvitatják a hátrányait a diéta.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Táplálkozás: hála a rokonoknak és barátoknak a kedvességért

Diétát követően bonyolíthatjuk a kapcsolatot az Önhöz közeli emberekkel. Ha ugyanabban az asztalnál ugyanabban az étkezésben étkezik velük, akkor csak ételt vegye figyelembe. Ez a tényező megrontja a hangulatot, és alábecsüli a hangulat skála.

Az emberek állandóan beszélnek a káros hatásait a diéta. Biztosíthatják, hogy hiába kezdtél. A táplálkozás megromolja az egészségét. Lehet, hogy vannak olyanok, akik különös tekintettel a fájdalmára, öntik a különböző ízeket, és biztosítják, hogy tökéletes a figurája.

Az ilyen "segítőknek" köszönhetően a diéta meghibásodásának valószínűsége nő, ami miatt az önbecsülés és a hangulat alábecsülni fog. Garantálják az aláásott morál érzését.

trusted-source[6]

Diéta: viszlát, személyes élet

És a következtetés egyszerű: nincsenek éttermek, romantikus találkozók, beszélnek a diétájáról és az embereknek az ütemezését fenyegető kizárásáról. Ez olyan kényelmes lesz számodra?

A diéta hátrányai továbbra is szerepelhetnek a továbbiakban. Nehéz lesz megtalálni az étrendet, amely igazán vonzó lesz az Ön számára, és megfelel egy kényelmes életmódnak.

Gyakran csak arra kényszerülsz, hogy kizárjon néhány finom ételből és tartsa be a rezsim szigorú betartását, különben megijedtél attól a lehetőségtől, hogy úgy érezzük, hogy az egész eredmény nem következett be.

trusted-source[7]

A zsírok értéke a testben

Hátrányai a diéták: hogyan változik az életmód?

Ha elkezdi követni a zsírt kizáró étrendet - a jóság is kicsi. A zsírok és szénhidrátok olyan termékek, amelyek szükségesek a test létfontosságú funkcióinak megőrzéséhez. A testünk összes sejtje tartalmaz zsírokat, erősítik a membránok erejét. Hogyan lehet őket elhagyni?

Ne hagyja abba a zsírt, ha bármilyen krónikus betegsége van. A zsírok még nem fejeződtek be. Ezek az idegsejtek részei. A zsírok hiánya idegi bomlást és más idegrendszeri következményeket idézhet elő. Sok vitamin erősíti hajunkat és szögünket. Azt gondoljuk, hogy már sejtette, hogy ezek a vitaminok zsírokban is léteznek.

Jó immunitás - az egészség megőrzése

Professzionálisan aláássuk a test mono-diétát. És a szervezetben fellépő zavarok annak a ténynek köszönhetőek, hogy hosszú ideig csak egy termékcsoportot evett, és szinte mindent korlátozott.

Ez hátrányosan befolyásolhatja egészségét általában. Bár még mindig fogy. De a diéták hátrányai jelentősebbek. A táplálék-egészségügyi szakemberek megerősíthetik, hogy a mono-étrendnek való megfelelés az immunitás erős gyengülését eredményezi.

Olyan vizsgálatokat végeztek, amelyek kimutatták, hogy az élelmiszer-bevitel 30% -kal való csökkenése az immunitás éles és visszafordíthatatlan gyengülését eredményezi. A vírusfertőzésekkel való fertőzés valószínűsége nő, ami a táplálék mínuszának is tekinthető.

A fogyás megközelítése ésszerű és mindenképpen konzultáljon orvosával a súlycsökkentő rendszer alkalmazása előtt.

A diéták hátrányai - nem "csak", csak "ellen"

Egyetértés, csodálatos - szigorúan kövesse a súlycsökkentés stratégiáját, vagy egy jó étrendet egy baráttól, és próbálja lefogyni. Még akkor is, ha teljes készleted van az egész napra, és tudod, hogy mi van, reggelizni, vacsorázni és vacsorázni - ez a hazugság mögött valami bonyolultabb. Az ilyen gondolatok egy másik diétával jönnek.

Barátaink, barátaink és ismerőseink is bizalmat adnak nekünk, akik csak megismétlik, hogy elengedhetetlen étrendet ismernek, ami miatt sok kilogrammot veszítettek el. Biztosak benne, hogy ételeik biztosan segítenek nekünk.

Bár a guru étrendje a diéták hátrányairól és az Ön értékes egészségének azonnali károsodásáról szól. Tehát ki van igaza?

trusted-source[8], [9], [10], [11], [12]

Hátrányok a diéták: hogyan kell teljes mértékben élni?

Élhettek a Protasov diéta menetrendje szerint? Vagy kövessétek a hajdina étrendjét, ha meg kell menned a dátummal, dolgozni és normális életmódot vezetni?

Nagyon emlékezett, ha húzza ki a vödröt az étteremben hajdina vagy fogja bizonyítani, hogy a kollégáim az irodában, hogy miért 11 órakor inni kefir helyett élénkítő kávé mályvacukrot.

trusted-source[13], [14], [15], [16]

A szénhidrát diéták elrejtése

Képzeld el, hogy nem szénhidrátos diétát választott. Ez azt jelenti, hogy a szénhidrátokat minimálisra vagy abszolútre kell csökkenteni. Az ilyen diétát nem lehet helyesnek és kiegyensúlyozottnak tekinteni. A szénhidrátok szükségesek a létezéshez, energiát adnak a szervezetnek és erősítik.

A szénhidrátok sok hasznos anyagot tartalmaznak. Hogyan lehet őket elhagyni és egészségesnek és egészségesnek érezni? A szénhidrátok hiánya a hangulatveszteséget, az erőt és a letargiát elveszíti a táplálék egész időtartamára. Ez akkor történik, ha súlyos egészségügyi problémái sincsenek.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.