^

A harmadik vércsoport étrendje: hogyan kell megfelelően fogyni

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Azok a személyek, akiknek egy harmadik vércsoportja könnyedén elviselheti étvágyát, és állandó életmódot biztosítanak számára. És mindezek köszönhetően figyelemre méltó tulajdonsága, hogy jól alkalmazkodik az étrend minden változásához és az idegrendszer jól kiigazított munkájához. Hogyan fogyj helyesen, ha van egy harmadik vércsoportod?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

A harmadik vércsoport képviselői tulajdonságai

Miért olyan jó ellenállású emberek a harmadik vércsoporttal? Mivel az elmélet szerint a származási vércsoportok, ahogy az a könyv Peter D'Adamo, az emberek a harmadik csoport - egy tipikus nomádok, akik arra kényszerültek, hogy gyorsan reagálni bármilyen klímaváltozás és az élelmiszer.

Talán ezért az idegrendszer stabilitása és ereje átkerült rájuk gének. A harmadik vércsoport képviselőinek azonban nem szabad kiegyensúlyozni étrendjüket, mert különben megzavarhatják a külföldi baktériumok és vírusok ellenállását.

A harmadik vércsoporttal rendelkezők étrendjének szükségszerűen különböznie kell a sokféleségben, különben növelheti a cukorbetegség kockázatát. Továbbá szenvednek a szklerózis multiplex és a krónikus fáradtság szindróma, amely jellemző a munkamániásokra, és akiknek a harmadik vércsoportja a normális életben eltérő.

Sport és diéta a harmadik vércsoport számára

A diétával kombinált sport nagyon hatásosan befolyásolja a fogyás folyamatát. Az úszás, futás, kerékpározás nagyon segít a véráramlás sebességének visszaállításában és az anyagcserében (felgyorsítja).

Milyen ételeket tilos a harmadik vércsoporttal rendelkezők számára?

  • kukorica
  • Hajdina és pékáru
  • földimogyoró
  • Búza és az abból készült termékek
  • cukor
  • Zsírok a növényi olajokból
  • szezámmag

Ezek a termékek hozzájárulnak a harmadik vércsoportba tartozó személyek zsíros lerakódásához, mivel a tulajdonság az inzulin termelésének gátlását és ezáltal lelassítja az anyagcserét.

A búza és az abból származó termékek (különösen a zabkása) nagyon negatív hatással vannak az anyagcsere folyamatokra. Vagyis a búzából származó ételek hozzájárulnak a zsírlerakódások megjelenéséhez a szervezetben.

Nagyon fontos, hogy egy harmadik vércsoporttal rendelkezők sportoljanak, kizárják a tiltott ételeket a menüből, és étkezéseik mennyiségét túlfogyasztás nélkül korlátozzák. Szóval mindig vékony és gyönyörű leszel.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.