^

Hajdina diéta: mi a lényeg?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Hajdina diéta fogyás - a legegyszerűbb, hatékony és biztonságos étkezési lehetőség. Ez a mono-étrendre utal. Ez azt jelenti, hogy csak egy termékre van szüksége - hajdina a fogyásért. És egy másik vágy a súlycsökkentésre.

Mi a lényege a hajdina étrendnek?

Néhány napig nem eszel semmit, csak a hajdina, vízben főtt vagy áztatott. Lehet só nélkül.

Hogyan főzni hajdina?

Vegyünk 250 gramm hajdinát (vagy egy pohár csúszdával), és öntsük át meredek forrású vizet az éjszakára. A kefir is áztatható. Ügyeljen arra, hogy egy fedővel lefedje, hogy a hajdina pároljon. Reggel látni fogja, hogy a hajdina dagadt és készen áll arra, hogy segítsen a súlyos fogyás szentségében .

Ez a rész egyszerre nem eszik. Ezért üzletszerű módon dobja el, 4 részre osztva. Használjon egy darabot a saját javára, és három másik elrejtse a hűtőszekrényben.

A só, cukor és egyéb fűszeres hajdina nélkülözhetetlen friss, ízléstelen és általában ritka foltok. De ez jó ár és egészség árát jelenti.

A hajdina diéta időtartama

7-8 nap

trusted-source[1], [2], [3]

Eredmény

Súlycsökkenés 3-ról 8 kg-ra 7 nap alatt. A hajdina hasznos tulajdonságainak köszönhetően a hajdina étrendje során extra kiloát, a bőr, a haj és a körmök állapotát javítja, és a testet méreganyagoktól megtisztítják. Azonban, mivel a szénhidrátok a hajdina diófélék fogyni nem azonnal, de fokozatosan.

Mi olyan hasznos hajdina diéta?

A hajdina diéta minden bizonnyal telített Önnek a testhez hasznosítható anyagokkal. Nevezetesen:

 • cink
 • kálium
 • vas
 • foszfor
 • kobalt
 • jód
 • réz
 • bór
 • cink
 • Folsav
 • A B csoportba tartozó vitaminok
 • A PP csoport vitaminai
 • flavonoid
 • Ruthin

Az utóbbi két anyag, amelyet a tudósok a hajdina-magvakban nemrég fedeztek fel, segíti az embert abban, hogy harcoljon olyan veszélyes betegségekkel, mint a rák. És mégis - furcsa módon - köszönhetően a hajdina, nő a folyadék aktivitása a testben. Ez különösen kiváló vizelethajtó, melynek köszönhetően a hajdina étrendje során sok a felesleges nedvesség, ami súlyt ad az emberi testnek.

Azt szeretnénk, ha a hajdina mono-étrendnek köszönhetően fogyni lehet, anélkül, hogy kellemetlen érzés lenne. És hagyd, hogy a karcsú figura legyen a jutalma a saját egészségedért folytatott küzdelemben!

Hajdina Mono Chips

 1. Éreket érezhet, így a hajdina tiszta vízzel mosható. Kívánt 20 perccel azután, hogy megette ezt a zabkert, hogy ne zavarja az emésztési folyamatot.
 2. Ön szenvedhet attól a ténytől, hogy a termék úgy tűnik, neked insipid és íztelen. Igen, a kellemetlen érzés egy másik hátránya a hajdina diéta fogyás. Azonban ebben az esetben vannak hajdina étrend adalékokkal.
 3. Gyengeséget és szédülést tapasztalhat, mert a méreganyagok elhagyják a testet, és ezt mindig hasonló körülmények kísérik.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.