^

Ételek a MONTINYAK számára: az előnyök és hátrányok

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A könyv híres írója, egy francia állampolgárság és egy táplálkozási szakember, 1987-ben publikálta első könyvét. Nevét Michel Montignac nevezte. Ez a ragyogó francia táplálkozási szakember biztosan elősegíti a súlycsökkenés eszméit a tömegekhez eddig. Tehát tiszteljük, beszéljünk a táplálkozásról ma Montignacban.

trusted-source[1]

Étkezés Montignacban - mi ez?

Étkezés Montignacban

Michel Montignac nagyon ügyesen ötvözi a termékek kompatibilitásának elvét. Étele csak néhány kivétel a szokásos termékeihez - a cukrot kivéve (kivéve barna), fehér lisztet, szódát, lisztet (fehér) és fehér rizst. Engedélyezhető a tészta, a finomítatlan gabonafélék, a kenyér (gabona) és a szénhidrátot tartalmazó egyéb élelmiszerek.

Csak ne tévedj, ne használd együtt szénhidrát termékeket, ami inkább a zsíros ételekre vonatkozik, mivel az inzulin felszabadul és zsírlerakódások fokozatosan felhalmozódnak. Akkor kell választani, ül az asztalnál, akkor használja ezt az időt fehérjék vagy szénhidrátok. Vagy talán úgy döntesz, hogy a zsírt kombináljuk a szénhidrátokkal.

Különösen gyümölcsöt eszik, könnyen emészthető a szervezetben. A főétel előtt fél órával kell megenni.

trusted-source[2]

Menj az étrendre Montignacban

Először is, ha követi az étrendet, minimalizálja a szénhidrátok és zsírok bevitelét. A diétánál jelen kell lennie, de kis mennyiségben. 1-től 3 hónapig kell ülni a gabonafélék, csirke bőr nélkül, sovány hús és sok gyümölcs.

Tehát ha követi az étkezés második fázisát, súlya nem tér vissza, mindent használ, kivéve a fentieket. A termékeket intelligens módon kell kombinálni.

Az evés előnyei Montignacban

Az evés előnyei Montignacban

  1. Sok vitamin kerül be a szervezetbe gyümölcsökkel, húsokkal vagy más termékekkel - ez jó hír.
  2. Az éhség hiánya, mert önmagadat választod, és a kínált termékek nagyon táplálóak.
  3. Egyél, ha akarod, édességeket vagy süteményeket. Ne bánj vele.
  4. Montignac műveiben különféle ételeket jelez, amelyeket étkezés közben megfőzhet.
  5. E táplálkozás után a korábban elvesztett súly nem tér vissza, ha visszatér a szokásos életmódra.

A Montignac evés hátrányai

  • Az elkészített, telítetlen, az edény különböző alkatrészeivel nem feltétlenül felel meg Önnek, mert összetevőik egymással össze vannak kapcsolva. Jobb, ha minden egyes terméket külön-külön.
  • Ugyanilyen nagy erőfeszítéseket teszel a megfelelő forró edények elkészítésére.

trusted-source[3]

Figyeljen oda

A Montignac táplálkozása sokaknak örülni fog, mert ezt az étrendet ajánljuk olyan embereknek, akik fogyásra és egészséges életmódra vágynak. Bon appetit!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.