^

Diet Protasova: minden héten menü

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Ebben a kiadványban megkönnyítjük a súlycsökkentés munkáját azáltal, hogy minden héten ütemezzük az étlap étrendjét Kim Protasov, egy izraeli táplálkozási szakember számára. És mi is átgondoljuk a Protasov étrendjét

Mennyire zökkenőmentesen menni étkezés Protasov?

Nagyon fontos ez a diéta, maga Protasov szerint, hogy felszabadítsa a testet pszichológiai és élettani szomjúságú édes ételekre, különösen - cukorral.

Ennek elérése érdekében stressz nélkül a szervezet, nagyon fontos, hogy enni sok gyümölcsöt, amely helyettesít édes liszt ételeket.

Protasov tápláléka: 1. Hét

Naponta - legfeljebb a hőkezelés nélküli zöldség, a keményítő és cukor nélküli fermentált tejtermékek a kompozícióban. Különösen sovány a túró - hasznos kalcium.

A napi tojás hirtelen főtt és 3 édes és savanyú alma megengedett.

Protasov étrendje: 2. Hét

Ugyanazt eszed meg, mint a Protasov ételeinek első hetében. Az elmúlt időszakban (7 nap), ha nem térsz el az étrendtől, már szinte nem akarsz édességet, káros kolbászt és egyéb élvezeteket.

Folytassa ugyanazt a diétát egy hétig. By the way, fogyás már elment.

Protasov étrendje: 3. Hét

Már megszokta a sült, zsíros, füstölt és édes lisztet. Ez kiváló. Most adjunk hozzá egy kicsit sült az előző diéta zöldségekkel, gyümölcsökkel és főtt tojással. A grillen található hal vagy baromfi a finom és tápláló étrend kiegészítője.

De helyette fel kell áldoznia egy kis mennyiségű savanyú tejterméket - joghurtot és sajtot.

Protasov étrendje: 4-5. Hét

Ugyanazt eszed, mint az első és a második héten. Ebben az időben, ha nem térte el a Protasov élelmiszer-rendszertől, a súlya hirtelen csökken. Meglepő emberek, akik közelebb ismerik Önt, nincs korlátja - a kilogramm elvesztése ebben a diétaidőben nagyon súlyos.

Protasov azt is javasolja, hogy ne adjanak fel italokat, hogy a testet ne szárítsa meg. Folyékony, zöld tea, kávé - mind a cukor nélküli italok -, mind az ásványvíz gáz nélkül nagyon alkalmasak az Ön számára. A napi folyékony részek teljes mennyiségének legalább 2 literesnek kell lennie.

Most tényleg elvesztetted a súlyát, és jelentősen! Ugyanakkor megtisztították a toxinok testét és a felesleges folyadékot. Most, sok erőfeszítés után, nem fogsz hirtelen megemelkedni? Ezért a Protasov étrendet simán, lassan kell hagyni a következő 5 hét során. Ezt a következő kiadványban elmondjuk.

Húzzon könnyedén!

A Protasov-diéta termékek fontos árnyalatok

Beszéljünk a húsról, ami tiltott termék a Protasov diéta során az első 14 napban. Nem lehet egyetérteni abban, hogy a sovány hús nagyszámú állati zsírt tartalmaz, amit Protasov étele tilt (még akkor is, ha nincs látható zsír ezen a húson).

Igaz, a kivétel a hal és baromfi - kevés zsír van. A diétás Protasova-ról szóló áttekintések szerint az első 5-7 napban, mert egy kicsit monoton diétát üldögél.

A diétás Protasova szerint a legfontosabb gyümölcsök alma. Természetesen nem mindegyikük oly gyakran használhatja őket. Például a gasztrointesztinális traktus bizonyos betegségei miatt az emberek nem mindig esznek almát, mert irritálhatják a gyomornyálkahártyát, vagy fermentálhatják a szervezetben.

De! Az alma nagyon édes, és tartalmaz egy tisztességes mennyiségű glükózt, ami nem ajánlott a diétával Protasov. Jobb savas fajta kiválasztása az alma esetében, a dietetikus szerint.

Emiatt az alma a leginkább reggel használható. Ezután a szervezet jobban meg fogja érteni őket, és a cukrokból nyert energia el fogja érni a létfontosságú erőket, nem pedig a zsíros lerakódásokat.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.