^

Az első vércsoport étrendje: hogyan kell megfelelően fogyni

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Az emberek - "vadászok", akik rendelkeznek az első vércsoporttal, bizonyos betegségekben szenvednek. Szüksége van egy ötletre, hogy milyen problémákat tapasztalnak a vadászok, ha étrendet választott az első vércsoport számára.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Mi az étrend az első vércsoport számára

Azok a személyek, akik rendszeresen vadásztak a játékért, rosszul alkalmazkodnak a menük megváltoztatásához. Konzervatívok lehetnek. Miért küzdenek a szokásaikkal, ha a beszélgetés az élelemről szól, akkor miért ezek a nehézségek? Szeretsz enni finom ételeket? Ez csodálatos. Ne tagadja meg magának az örömöt.

Ha kényszeríted a szervezetedet arra, hogy enni, amit elutasít - az immunitás "csalódást okoz". Ki szeretné, összefüggésben a változás a hatalom, akkor is küzd a különböző betegségek, nehézségek elrontotta a hangulatot, félnek, hogy mi fog történni, hogy zavarja a holnap, és milyen az orvos kell kezelnie?

Egzotikus ország - "zérus" mentesség

Képzelje el, hogy hagyta pihenni egy egzotikus országban, vagy olyan helyen, ahol az éghajlatnak nincs szokásos hasonlósága az élőhelyével. Az ételnek más a szaga, az ízeket a főzési módszerek és a konyha különbségei miatt nehéz felismerni. Ebben az esetben ne féljetek, ha a szervezetnek nehézségek merülnek fel evés közben.

Ha a változások még mindig előfordulnak, az immunrendszer időnként aktívabban reagál. Néha még saját szervezetén is képes cselekedni. Létezik irritáció vagy allergiás reakció azokról a dolgokról, amelyek összeütközésbe kerülnek a testünk régóta megállapított észlelési normáival.

trusted-source[6], [7], [8], [9], [10], [11]

Pihenjen gyakrabban boldogsággal

A folyamatok cseréje eléggé aktív volt - néha a természetre (tó vagy erdő). Testünk néha hasznos őszinte "zabuchka", hogy aktív legyen.

A sport, akkor csak pozitív eredményt hoz. A futás vagy a síelés, az aerobik, a fitnesz, az úszás csak plusz a súlycsökkenés útján.

A tudósok és a táplálkozási szakemberek tanulmányai azt mutatják, hogy a vadászok gyakran szednek az ízületi betegségekben, megnövekedett savas környezetben szenvednek a gyomorban és rossz vérösszehúzhatósággal. By the way, a megnövekedett savasság akár fekélyhez is vezethet.

K-vitamin, mondjuk élesztőt "bye"

Annak érdekében, hogy a problémát rossz véralvadási képességgel oldja meg, növelje a K-vitamin szintjét az étrendben. A K-vitamin megfelelő mennyiségben van jelen húsban, tojásban, májban, zöldségben, salátában és algában. Annak érdekében, hogy az étkezés a leghatékonyabb legyen - kizárni az élesztőelemeket a menüből, ne esznek élesztőtermékeket.

Az aszpirin erősen oxidálódik

Ha úgy dönt, hogy egy második aszpirin-tablettát vett be - emlékszel, a vér hígítja, ami miatt a vér nagyon rosszul koagulálódik.

Az oxidáció minimalizálása érdekében vegye fel az előnyben részesített termékek listájába azokat, amelyek neutralizálják a savasságot, és "negálják" a negatív következményeket. Ha nem, gasztritisz vagy fekély fenyegeti. Kétséges, hogy szeretne ilyen nem csábító betegségek tulajdonosa.

Könnyedén elbúcsúzhat a túlsúlytól, ha figyelembe vesz néhány igazi dolgot, és átvizsgálja az ételeiket.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16]

Az első vércsoport menete - "súly" könnyű szóvá válik

Kezdetben kizárja a menüből a hüvelyesek, a búza, a kukorica termékek és a lencsék. Ezek a termékek az inzulin nagyon lassú termeléséhez vezetnek, ezért különféle anyagok hasadásának folyamata nagyon lassúvá válik.

Megtanulják mondani "nem" Brüsszel és a karfiol, a fehér káposzta ebből a pillanatban is az ellenségetek. E termékek miatt a pajzsmirigyhormonok gyengén termelnek. Ezt követően a test metabolizmusa nem nyújt minőségi hatást, és nagyon lassú lesz.

Növelje a jód áramlását a szervezetbe a "jobb" termékek használatával. A tenger gyümölcsei és a zöldségek hozzájárulnak a jód fejlődéséhez és javítják a pajzsmirigy működését, mindenki számára előnyös.

Még akkor is, ha nem akarod fogyni, még mindig ne adjon fel jódozott sót és egyéb, jódot tartalmazó termékeket. Ha megpróbál mindent helyesen csinálni - az anyagcsere gyorsul.

A retek, a daikon és a retek egyenletes mennyiségben keverednek a sárgarépalével, ez elősegíti a pajzsmirigy működését.

Alatt diétázás köteles dolgozni ki, hogy senki sem fog. Az aktív sportágaknál a testsúly sokkal gyorsabban csökken, mint bármilyen étrend.

Az első vércsoport étrendje az akaratot csak az akaraterővel hozza az életbe, minden diétát olyan emberek számára tervezik, akik csak a legjobbat hiszik. És ez az Ön számára, az optimisták és az abszolút győztesek számára, mindent el kívánunk kezdeni, amit elkezdesz. Itt az ideje a változásnak, ezúttal most!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.