^

Nevelés és gondozás 3 éves kor alatti gyermek számára

Alkalmazkodás a gyermek óvodába

A szülők kevés figyelmet fordítanak az óvodához való alkalmazkodás problémájára, sajnos ez igaz. Miért fordul elő a gyermek gyakori megfázás, légúti megbetegedések, rossz hangulat és hangos, hosszú sírás, hisztéria, mielőtt az óvodába megy?

Hogyan taníts egy gyermeket a potra?

Hogyan tanítsak egy gyereket egy potra - ezt a kérdést sok szülő kérdezi. És nem mindig tudják, hogyan kell helyesen válaszolni. Eközben minden gyermek számára a pothoz való hozzászokás szigorúan egyedi, kora, hangulata és fejlődése alapján.

Hogyan lehet elválasztani egy gyermeket az ujjától?

Nem vagy elégedett azzal a ténykedéssel, hogy gyermeke ujját szopja, pedig már 5 éves? És arra gondolsz, hogyan kell elvágni egy gyermeket, hogy szopjon egy ujját? Természetesen ez a szokás néha hasznos az önrendelkezés aktusaként, attól a pillanattól fogva maradt, amikor a gyermek az anya hasában volt. De ha egy gyerek 5-6 évig szopogatja az ujját, akkor a szánalom és a nevetség tárgyává válhat.

Hogyan lehet a gyermeket szögezni?

- Hogyan szedhetjük meg a gyermeket, hogy harapjunk a körmeire? - sok szülő kérdezi meg magának ezt a kérdést... és nem talál választ erre.

Gyermekszoba a fiú számára: hogy ne legyen tévedés a designban?

Hogyan rendezhetnénk el egy gyerekszobát egy fiú számára? Rengeteg lehetőség van, különösen azért, mert sok különleges játékot állítanak elő, ami a gyermekszobában való dekoráció lehet. De a legfontosabb az, hogy ez a szoba - a jövő emberének szobája - nemcsak gyönyörűen tervezett, de funkcionális és környezetbarát is.

Baba szoba egy lány számára: hogyan kell átalakítani a legkisebb szobát?

Hogyan rendezhetnénk meg a gyermekek szobáját egy lány számára, hogy megmutassuk a maximális ízlést, és hogy ebben a szobában a gyerek kényelmes volt?

Hogyan tanítsunk egy gyermeknek, hogy aludjon a kiságyában?

Ahhoz, hogy egy gyereket aludjon a kiságyában, fokozatosságra van szükség. Lehetetlen azonnal meghozni és a babát egy másik szobába küldeni. Sírni fog, a stresszhormonok elpusztítják a neuronokat - az agysejteket, és a baba rosszabbodik és fejlődik.

Hogyan lehet megkülönböztetni a gyermeket a rossz szokásoktól?

Legyünk őszinték: a gyerekeknek sok rossz szokásuk van, az orrukatól kezdve a szögek rágcsálására. Az események mindegyikében lehetnek primitívek, de teljesen higiénikusak és társadalmilag nem üdvözöltek. Éppen ezért mióta korábban elvesztetted a gyerekeket a rossz szokásoktól, annál jobb lesz számukra és mindenki számára.

Hogyan kell elvágni egy gyermeket egy palackból?

Egy nap alatt nem vonhatja ki a gyermeket a palackból. Ez időbe fog telni. Amellett, hogy a gyermeket egy mellbimbóból vagy cumiságból választjuk ki, ezt a folyamatot kissé nyújtsuk, hogy a gyermek ne kapjon hangsúlyt. Ha egy gyermek gyakran mesterséges táplálkozás során palackot használ, akkor azonnal elvegye tőle ezt az ismerős és kedvelt dolog egyszerűen embertelen. Szükségünk van a fokozatosságra.

Hogyan kell elvágni egy gyermeket egy próbabábuból?

Amint a baba megszervezi az első hisztériáját a szupermarketben, mert kedvenc próbabábu otthon maradt, valószínűleg örökre el akarja szedni a babát a dummyből. De hogyan lehet ezt tenni? Hogyan kell elvágni egy gyermeket egy próbabábuból?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.