^

Óvodások

Ez a 3-7 éves gyermek korcsoportja, azaz a korai gyermekektől az oktatás kezdetéig. A gyermekek fejlődésének óvodai kora a legfontosabb a fiziológia és a pszichológia szempontjából.

Ekkor a gyermekek gyorsabban nőnek, különösen a kezek és a lábak, és az átlagos súlygyarapodás átlagosan két kilogramm. Az immunrendszer erősebbé válik.

Ezekben az években az óvók óriási készségeket elsajátítanak, megszerzik és megszilárdítják az etikai normákat és a társadalmi viselkedést. És a készségek és a személyes tulajdonságok az óvodás fő tevékenységeinek - a játék és a kreativitás - folyamatában alakulnak ki.

Osztályok egy alaliás gyerekkel

A motoros alaliában - expresszív beszédzavarban - szenvedő gyermekeknél a logopédiai órák a beszédfunkció aktiválását célozzák, és célja a hangok felismerésének, megfelelő reprodukálásának és kommunikációs felhasználásának megtanítása.

Az iskoláskor előtti gyermekek megerõsítése: elvek, eszközök, típusok, módszerek

A keményedés az egyik legrégebbi módszer, de nagyon hatékony.

A szülők és a gyermekek: hogyan érjük el a kölcsönös megértést?

A szülők és a gyermekek gyakran teljesen különbözőek, gyakran vannak veszekedések a családban, mert egyesek nem értenek másokat. Hogyan érhetünk el kölcsönös megértést a szülők és a gyermekek között?

Sportszakaszok gyerekeknek: fiúk - foci, lányok - torna

Gyakran a szülők nem tudják, melyik sportszakaszt adják a gyermekeiknek. Meg fogjuk mondani a két legnépszerűbb közülük - a labdarúgás és a ritmikus gimnasztika. Az első jó fiúknak, a második pedig a lányoknak.

Hogyan kell tanítani egy gyermeket számolni?

A gyermekek számának megtanulása valóságos eredmény a gyerekeknek. Sok szülő csodálkozik azon, hogyan kell tanítani egy gyermeket számolni? Ebben az esetben van egy olyan egész rendszer, amelyet a szülőknek be kell tartaniuk ahhoz, hogy a tanulási folyamat gyors és örömteli legyen.

Mi lehet a gyermek 4 év alatt?

A gyermek aktívan növekszik. És most 4 éves. Észrevetted, hogy a 4 éves gyereked egyre függetlenebbé és magabiztosabbá válik? Ha nem, ezt a következő évben kívánjuk. És mi legyen a gyermek 4 év alatt?

Mi legyen a gyermek 3 év alatt?

A pszichológusok hároméves és a következő évek „mágikus korának” nevezik - részben azért, mert most, mint a varázslat, a gyermeked végül megtanulta hallgatni Önt, és részben azért, mert ez a gyermekének leggyorsabb fejlődésének ideje. Mi legyen a gyermek 3 év alatt?

Hogyan segíthet a gyermeke megmutatni képességeit?

Még akkor is, ha gyermeke a lovat helyett egy macskát vonzza, nem foszthatja meg a kreativitás örömét. Annak érdekében, hogy a gyermek teljes mértékben meg tudja mutatni képességeit, ösztönöznie kell a kreativitásra. Ebben a leckében a legfontosabb dolog nem a vonalak pontossága és a kép valóságossága, hanem a gyermek öröme az általa végzett dolgokból: rajzol, penészgombákból, kötöttekből vagy írásokból.

10 módja a házasság felbontása után a gyermekkel való kapcsolatok megerősítésére

Ha nemrég elvált, és a gyermeket sértőnek találja, akkor hiányolja a szülőt, aki most külön él, a gyermekével folytatott kommunikáció feszültvé válhat. Ha elidegenítés van közötted, akkor számos hatékony módja van a javításnak. Erősítheti a kapcsolatot a gyermekével, mint ez.

Hogyan viselkedni kell egy gyorsan elhízott gyermeknél?

Ahhoz, hogy megértsük, meleg van az Ön számára a gyermek, vagy sem, akkor már akkor is, ha 2 - 2,5 év lesz. Ebben a korban szószerint, vagyis szavakat mutató érzéseit és reakcióit mutatja. És akkor nagyon fontos megmondani a gyermeknek, hogy mi a reakció helyes, és ami árt neki és másoknak. Miért van egy gyereked, és mi a teendő?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.