^

Vishnevsky kenőcs a pattanásokért

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 10.08.2022
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Kenőcs Vishnevsky a pattanások - ez egy klasszikus orvoslása megszüntetése hasonló probléma. Ez a kenőcs széles körű hatású, nagy hatékonyságú, és ezenkívül teljesen ártalmatlan az egészségre.

Vajon Vishnevsky kenőcs segít a pattanásokon?

Vishnevsky kenőcs kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, ezért biztonságosnak és rendkívül hatékonynak tekinthető. A benne található xeroform, kátrány és ricinusolaj segíthet a pattanások megjelenésében, gyorsan és minőségi módon kiküszöböli az összes bőrproblémát.

trusted-source[1]

Jelzések Kenőcs Vishnevsky akne

A Vishnevsky kenőcs sok felhasználási jelzéssel rendelkezik. Leggyakrabban akkor használják, hogy megszüntesse a pattanások, kelések, pattanások különböző fajok, valamint a sebek, hegek, fekélyek és így tovább. Ezen kívül van hatékonyabb terápiás és megelőző tulajdonságait.

trusted-source[2], [3], [4]

Gyógyszerhatástani

Mivel a kombináció egy arányos elem kenőcsök Wisniewski gyógyszert szerez több gyógyászati tulajdonságokkal, mint például fertőtlenítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, regeneráló, podsushivayuschee valamint lágyító és ödéma elleni.

A gyógyszer a következőképpen működik: először a bőr kezd görcsrolajon csillapítani - lágyítja és elősegíti a pórusok kiterjedését. Ennek köszönhetően a kenőcs egyéb komponensei lehetővé teszik a bőr mélyebb rétegeibe való bejutást. Ezután a bőrbe mélyedő xeroform alakul ki, ezáltal semlegesíti a gyulladást, és fertőtleníti a sérülést. Ennek eredményeképpen duzzanat és bőrpír következik be - friss és tiszta lesz. A xerobean hatása a bőr égetését vagy bizsergését okozhatja. Végül megkezdődik a kátrány hatása, amely aktívan stimulálja a bőr receptorát, hogy gyorsan gyógyuljon és gyógyuljon meg.

trusted-source[5], [6]

Adagolás és beadás

A kenőcs megszünteti az aknák bármilyen típusát. Mindenesetre ugyanazon elven használható:

A gyógyszer alkalmazására csak előzetes párologtatott, tiszta bőrre van szükség, mivel nyitott pórusokkal a komponensek behatolhatnak az epidermisz legmélyebb rétegeibe.

Ehhez meg kell tisztítanod az arcodat a sminkről, és zsírozást kell végrehajtani egy olyan tonik használatával, amely nem tartalmaz alkoholt.

Ezután kezelni kell az arcot kenőccsel (a módszer attól függ, hogy milyen pattanások vannak a páciensben). A bőr alatti gyulladásokat gyapotrügyek (spot kezelés) segítségével kezelik, belső - géztömöröm és akne segítségével - maszk használatával.

Végezze el az eljárást az ágy előtt. Az éjszaka folyamán a kenőcs összes elemének ideje befolyásolni a bőrre gyakorolt hatását, aminek következtében a púder a pórusokat kijutja. Öblítse le a gyógyszert reggel, szappannal és meleg folyó vízzel.

A kezelést addig kell ismételni, amíg a pattanások vagy pattanások teljesen eltűnnek a bőrfelületről.

Vishnevsky kenőcs a szubkután pattanásoktól

A Vishnevsky kenőcsének használata a szubkután pattanások eltávolítására meglehetősen egyszerű. Ezt az érintett területre kell alkalmazni, mielőtt a gén kijön, majd folytassa, amíg a fennmaradó seb nem gyógyul. Az utolsó folyamat felgyorsítása érdekében a sérült területet hidrogén-peroxid alkalmazásával szabad feldolgozni.

A bőr alatti akne kenőcs esetében kb. 2 hétig kell alkalmazni. Ez idő alatt a bőr gyulladáson megy keresztül, és a pattanások eltűnnek a mély szubkután rétegekből. Ezenkívül egy teljes tanfolyam segít stabilizálni a zsíranyagcsere folyamatát a bőrön.

A szubkután pattanások kiküszöbölése érdekében ajánlott a gyulladásos helyek (mindegyik külön-külön) kezelése kenőcsbe áztatott pamut törlőkendővel. Ezután tartsa a terméket a bőrön 40 percig, és öblítse le.

trusted-source[11], [12]

Vishnevsky kenőcs a belső akne miatt

A belső akne kiküszöböléséhez naponta legalább kétszer kenőt kell alkalmazni. Ennek a gyakoriságnak köszönhetően a gén gyorsan elhagyja a sebeket - ezért ennek a gyógymódnak az a fő jellemzője, hogy képes "húzni" a pattanásból a bőr felszínén. Így a hatása hasonlít a ihtil kenőcs tulajdonságaihoz, ugyanakkor Vishnevszkijnak szélesebb hatásköre van.

Vishnevsky kenőcs maszkja a pattanásoktól

A Vishnevsky kenőcséből készült különleges maszk hatékonyan kezeli a pattanásokat. Amennyiben az arcon sok bőr alatti pattanások és mitesszerek, ajánlott, hogy a géz maszk, amelyek hasított a szem és az orr és a száj. Kenőcsöt kell alkalmazni erre a gézre, majd helyezzünk el egy maszkot az arcra. Tartsa kb. 2,5 órát.

Terhesség Kenőcs Vishnevsky akne alatt történő alkalmazás

Használhatja Vishnevsky kenőcsét a pattanás kezelésére terhesség alatt orvos engedélyével, bár általában nincs bizonyíték arra, hogy a gyógyszer negatív hatást gyakorolt a várandós anyákra vagy csecsemőikre.

Ellenjavallatok

Ellenjavallt a bõr fokozott érzékenységû kenőccsel.

trusted-source[7], [8]

Mellékhatások Kenőcs Vishnevsky akne

A gyógyszer alkalmazása ilyen mellékhatásokat okozhat:

  • Ha a beteg intoleranciát tapasztal a kenőcs bármely elemével, kezdheti a viszketést - ebben az esetben a gyógyszert haladéktalanul le kell állítani;
  • A ricinusolaj pirosságot és duzzanatot okozhat, mivel befolyása alatt a vér a bőr felszínére áramlik.

A kezelés megkezdése előtt ajánlatos az allergiás reakció ellenőrzésére. Ehhez egy kis kenőcsöt alkalmazzon a hátsó bőrön, és várjon, amíg elkezd működni.

trusted-source[9], [10]

Tárolási feltételek

Kenőcs Vishnevsky megengedte, hogy 8-15 ° C-os hőmérsékleten tartsa a gyerekek számára hozzáférhetetlen helyen.

trusted-source[13], [14]

Szavatossági idő

Kenőcs Vishnevsky a pattanások használata megengedett 5 évig a gyártás időpontjától.

trusted-source[15]

Figyelem!

Az információk észlelésének egyszerűsítése érdekében a gyógyszer "Vishnevsky kenőcs a pattanásokért" gyógyszerre vonatkozó utasítását a gyógyszer orvosi használatára vonatkozó hivatalos utasítások alapján külön formában lefordítják és bemutatják. Használat előtt olvassa el a gyógyszerhez közvetlenül hozzárendelt megjegyzést.

A tájékoztatás tájékoztató jellegű, és nem vezet az öngyógyításhoz. Ennek a gyógyszernek a szükségességét, a kezelés rendjét, módszereit és a gyógyszer adagját kizárólag a kezelőorvos határozza meg. Az öngyógyítás veszélyes az egészségére.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.