^

Termálvíz

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 10.08.2022
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A termálvíz a bőrápolás egyik eszköze. A mai napig gyakran használják kozmetológia. A leggyakoribb termék egy permet. Igaz, nem minden ember megérti a jogorvoslat célját. Az a tény, hogy ez egy igazi természetes tonik a bőr számára. Tiszta, a nyomás és a magas hőmérsékletek különleges hatásának köszönhetően.

Struktúra

Sok sót és ásványi anyagot tartalmaz. Vannak, akik összehasonlítják a termálvizet ásványvízzel. Valóban nincs értelme ebben. A nyersanyagok közötti egyetlen hasonlóság az, hogy mindkettőt természetes forrásokból nyerik ki.

A termálvíz szerkezete sokkal könnyebb, mint az ásványvíz. Nem tartalmaz ugyanazt az ásványi anyagtöbbletet összetételében, ezért nem tudja megnyugtatni a bőrt. Kémiai összetétele jelentősen eltér a sók, ásványi anyagok és nyomelemek koncentrációjában. Mindez az extrakció forrásától függ.

A túlságosan megszáradt bőr ápolására a víz hipertóniája tökéletesen illeszkedik. Ő tökéletesen harcol olajos bőrrel. Ha izotóniás vízről beszélünk, egyetemes tulajdonságokkal rendelkezik, és szinte mindenki számára alkalmas.

Összetételének köszönhetően az anyag képes mélyen behatolni a bőrbe. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy stimuláljuk az anyagcsere folyamatait a szövetekben, és ezáltal provokáljuk a megújulást.

trusted-source[1], [2], [3]

Haszon

A termálvíz előnyei hihetetlenek. Az a tény, hogy minden eszköznek van saját pluszja és mínusz. De ez a termék gyakorlatilag nincs hátrányai. Ezért érdemes azonnal megkezdeni a hasznos tulajdonságainak megfontolását.

A termálvíz megnyugtathatja a bőrt. A krémet vagy a maszkot táplálja. Így a hatás jelentősen megnő. Ez az eszköz mindig is nélkülözhetetlenné vált az év bármely szakában, különösen nyáron. Ha a forróság kívül van, a bőrnek nincs elegendő nedvesség. Alkalmazhatja a terméket a sminkre. Ugyanakkor nem lesz "szivárgás".

Gyakran hozzáadódik sok krémhez és lotionhoz. Könnyedén nő száraz maszkok. A remedy allergiás reakciója minimális. Ezt a terméket érzékeny bőrre is használják. A vízben kizárólag természetes összetevők.

Meg kell jegyezni, hogy az ágens javítja a bőr állapotát. Nem tud komoly problémákat kezelni. A termálvizet kiegészítő bőrápolási termékként lehet használni.

trusted-source[4]

Tulajdonságok

A nyersanyagforrástól függően beszélhetünk tulajdonságairól. Az a kérdés, hogy a termálvíz lehet sós, kénsavas, kalciumos, nátriumtartalmú vagy sókészlet és mikrocellák fenntartása.

A víz telített nátrium-kloriddal, bromiddal és jóddal hasznos a bőr számára, különösen érzékeny. Ásványi anyagok növelhetik a bőr rugalmasságát és meghosszabbítják az ifjúságát. Nem csak spray-ként és egyéb kozmetikai termékekként használják. Vannak olyan források, ahol az emberek külön fürdőként vehetnek részt.

A termálvíz összetételében számos hasznos anyagot tartalmaz. Alkalmazzuk lehetőleg reggel, miután az arc és a test zuhanyzója. A nap folyamán nedvesíti a bőrt közvetlenül a smink tetején.

Termális víz az arc számára

Ez lehetővé teszi, hogy megtartsa arcát kiváló formában, tartsa meg a sminket és táplálja a bőrt a szükséges ásványokkal és nyomelemekkel.

A termálvíznek köszönhetően a bőr feljavítja a bőrt, mielőtt használná a sminket (reggeli toniként alkalmazható), vagy a smink rögzítésére. Alapjában véve az arc termálvízét kis puffancsokkal kiszereljük, miközben kis mennyiségű vizet permetezünk a bőrre, amely elegendő a bőr nedvességének megőrzéséhez, de nem mossa le a sminket.

A termálvíz spray nagyon kényelmes szállítására - frissíteni magát az autóban, vagy az irodában a munkanap folyamán. A gyakorlati tapasztalatok alapján a bőr rugalmas és segít fenntartani a nap folyamán. Ez egyszerűen lehetetlen alábecsülni a jogorvoslat tulajdonságait. A mai napig sikerült megtalálnia csodálóit, és nagyon népszerű.

Termálvíz a hajhoz

Ez a szerszám képes a vékonyvágás elleni küzdelemre számos tápláló olajjal.

Ez a "gyógyszer" mindenütt alkalmazható a hajra. A használat során nincs ellenjavallat. A termálvíz valóban képes eltávolítani a tippek megjelenését. És ez nem vizuális hatás. Tehát sok olaj egyszerűen csak az egészséges hajszál megjelenítését hozza létre, de a termék öblítése után minden rendben van.

A termálvíz behatol a sérült hajba, táplálja és helyreállítja. Ez az eszköz állandó változója. Használhatja anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Mert nem okozhat kárt a hajnak. Természetesen, ha egy személynek érzékeny fejbőrje van, akkor ki kell választania a speciális vizet.

Termálvíz a test számára

A test melegvizes terméke a bőr ápolására és hidratálására szolgál. A nyári időszakban a bőr túlságosan megszárad. Száraz szél, közvetlen napfény - mindez negatívan hat a bőr egészére.

Ebben az időben gondosan figyelemmel kell kísérnie a bőrt és folyamatosan hidratálja őket. Természetesen lazítószerek és más eszközök segítségével is igénybe vehetők. De meg kell érteni, hogy sok időt vesz igénybe, hogy áztassa a bőrt. A termálvíz azonnal behatol a bőrbe. Sőt, alkalmazása után, akkor ruhát és bátran menjen ki az utcára. Ez az eszköz kétségtelen plusz.

A száraz bőr normál és érzékeny. Ezért minden lány választhat egy eszközt a saját kedvéhez és saját szükségleteinek megfelelően.

Termálvíz száraz bőrre

A száraz bőrre szánt termálvíz megfelelően hidratálhatja. Tehát sok ember szenved a bőr szárazságában. A jelenség elleni küzdelem nem mindig könnyű. Sok krém és lotion egy percnyi hatással bír. Egyszerűen fogalmazva, a következő nap a remedy alkalmazása után a bőr ugyanolyan száraz lesz.

Ebben az esetben a felsőbbrendűség közvetlenül a termálvízben látható. Tartós hatása van, és a bőr rendben van. Ez a megoldás nem átmeneti. Ezért biztonságosan használhatja a bőr javítására.

Kiválasztásakor érdemes megkezdeni a személyes preferenciákat. Az egyetemes jogorvoslatnak számos lehetősége van. Ezért a választás előtt meg kell ismerkednie egy adott termék összetételével. Ha egy személy a szárazságon kívül állandóan irritálódik is, felelősségteljesebb választ kell tennie.

Hogyan cserélje ki a termálvizet?

Tudja, hogyan kell helyettesíteni a termálvizet? Valójában ez alkalmas a hagyományos ásványvízhez. A termálvíz a termálvízből származó víz, amelyet a szükséges ásványok és nyomelemek tisztítanak és gazdagítanak.

Az ásványvízzel szembeni fő különbség az, hogy az utóbbi sokkal több sót, vasat, rézt és egyéb olyan elemeket tartalmaz, amelyekre a test nem igényel ilyen mennyiségben. De nem minden nő ásványvízzel mossa meg arcát. És általában ez nem kozmetikai. Az ilyen befolyás könnyen károsíthatja a sminket.

A termálvíz megfigyelésére lehetetlen. Sőt, egyszerűen lehetetlen felkészülni otthon. Az irritáció eltávolítása a bőrtől elegendő a szokásos ásványvíz használatához. Válasszon ki egy minimális mennyiségű sóval, mert képes a bőr kiszáradására. Ha szénsavas víz van, több óráig nyitva kell hagyni, hogy a széndioxid felszabaduljon. Ezután az ásványvíz ugyanúgy használható, mint a termálvíz, szórópisztollyal egy megfelelő palackból permetezve.

Ellenjavallatok felhasználásra

Ha ez a termálvíz, amely az arc és a test bőrét hidratálja, akkor azt nem szabad túlérzékenység jelenlétében használni. Ilyen esetekben van egy bizonyos típusú ilyen eszköz.

Ha beszélünk a termálvíz forrásairól és a fürdőzésről, itt van néhány egyéb ellenjavallat. Tehát a helyreállításhoz ezt a módszert nem lehet alkalmazni a betegség akut szakaszában. A tilalom TB és thrombophlebitis.

A bőrbetegségben szenvedők, különösen a gomba, a fertőzések és a gyulladások nem használhatják ezt a helyreállítási módszert. A 3-as magas vérnyomás, 2-3 fokos ischaemia és a fürdőkhöz való egyéni intolerancia, nem használhatók pontosan. Végtére is kellemetlen kellemetlenség merülhet fel.

trusted-source[5], [6], [7], [8], [9]

Költsége

Az ár a gyártó cégtől és a termék megvásárlásának helyétől függően változhat. Szinte lehetetlen ezt a kérdést egyértelműen megválaszolni. Végtére is nagymértékben függ a termálvíz megvásárlásának és milyen formában.

Ha ez a kozmetikai formájában spray, úgy tervezték, hogy hidratálja a bőrt, és megszünteti a kellemetlen irritációt, akkor az ár ingadozik 80 hrivnya. Amikor a krém és a krém, az árkategória valamivel magasabb, és körülbelül 100 hrivnya. Megfizethetőbb a sampon, akkor a tulajdonosának 50-70 hrivnya kerül.

Érdemes megjegyezni, hogy a fenti számokat átlagolták. Mert nagyon olcsó lehetőségek a termálvíz, amelynek költsége nem haladja meg a UAH 50. Vannak drága kozmetikai készítmények, amelyek árkategóriája meghaladja a 200 hrivnya.

Nagyon attól függ, hogy hol vásárolta meg a terméket. Tehát egy szaküzletben sokkal olcsóbb, mint egy gyógyszertárban. Természetesen a költségeket a tulajdonságok befolyásolják.

trusted-source[10], [11], [12], [13]

Vélemények

A termálvízre vonatkozó vélemények mind pozitívak, mind negatívak lehetnek. Az a tény, hogy sok mindent magától, a kozmetikai márkától és a várt eredménytől függ.

De ha általánosságban ezt a kérdést vesszük alapul, akkor alapvetően a termálvíz pozitív visszacsatolással rendelkezik. Magának az eszköznek számos pozitív tulajdonsága van. Számos bőrproblémát tud legyőzni. Ez lehet mind a gyulladás, mind a pikkelysömör-tünetek kiküszöbölése. Ez utóbbi csak a gyógyszer megfelelő választékával lehetséges, komplex terápiával együtt.

A termálvíz csodálatos eszköz. Bármely bőrhöz tökéletes. Ezért a negatív visszacsatolás nem egyszerűen lehet. Mindenesetre sokkal több elégedett ember van. Szükséges tehát kipróbálni az eszközt, és saját következtetéseket levonni. Mivel a termálvíz valóban képes arra, hogy megmentse az embert a bőr problémájával. Igen, és választani, nem kell valaki visszajelzései alapján, hanem a saját tapasztalatából.

Figyelem!

Az információk észlelésének egyszerűsítése érdekében a gyógyszer "Termálvíz" gyógyszerre vonatkozó utasítását a gyógyszer orvosi használatára vonatkozó hivatalos utasítások alapján külön formában lefordítják és bemutatják. Használat előtt olvassa el a gyógyszerhez közvetlenül hozzárendelt megjegyzést.

A tájékoztatás tájékoztató jellegű, és nem vezet az öngyógyításhoz. Ennek a gyógyszernek a szükségességét, a kezelés rendjét, módszereit és a gyógyszer adagját kizárólag a kezelőorvos határozza meg. Az öngyógyítás veszélyes az egészségére.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.