^
A
A
A

Lábos bőr az hasán

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A gyomor bomlékony bőrének problémája évtizedek óta eltúlozódik a női magazinokban és a weboldalakon. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy az ideális lapos orr és sima bőr a gyermek születése után vagy a gyors fogyás - a fantasy birodalmából. És valójában, ez néhányatól származik. De ugyanakkor számos példa mutatja, hogy a lehetetlen is lehetséges, még inkább elhanyagolt helyzetekben. Ha nem sikerült, akkor azt jelenti, hogy helytelenül jár el. Ezen túlmenően hosszabb munkát is be kell állítania: a gyomorra ható puha bőr nagyon kemény munkát végez. A racionális kampányt használva, türelemmel, kitartással, tudással felfegyverkezve, néhány hónap múlva büszkélkedhet az eredményre: egy rugalmas prés sima, szűkített bőrrel.

trusted-source[1], [2]

A bőr felhalmozódásának okai

A flabbiness számos okból megjelenhet, de leggyakrabban az összes hiba - a következők egyike vagy ezek kombinációja:

  • Terhesség. A szoptatás utáni hasnyálmirigy-bőrtudatosság a sok szexuális szexet felborítja. A terhesség alatt sokszor nő az anya méhe, erősen összenyomja és megnyújtja a sajtó izmait. A bőr az izmokkal elveszíti korábbi rugalmasságát, és ha a születés császármetszéssel történt, a probléma súlyosbodott.
  • Az extra font gyors vesztesége. A gyors fogyás során a testsúlycsökkentés lassabban alkalmazkodik a bőrhöz, mint a zsírtartalékok. Ennek eredményeképpen - a gyomor veszteség és flabby bőr a súlycsökkenés után.
  • Elégtelen fizikai aktivitás, amikor az izomzat elhalványul, és az anyagcserét lelassítja.
  • Kiegyensúlyozatlan menü. Szénsavas italok, gyorséttermek, félkész termékek - egy ilyen diéta rossz az alak és a bőr egészségére. Stresszes terhelések, amelyek gyakran erősen vágynak arra, hogy nem a leghasznosabb termékeket fogyasztják. Sajnos, és a korral együtt a bőr is elveszíti rugalmasságát.

Mi van, ha fanyar bőröm van a gyomromban? Természetesen ne kétségbeesj!

A sport az alapja egy gyönyörű hasának

A sajtó helyes és rendszeres betöltése az első és legfontosabb lépés egy gyönyörű daganat felé vezető úton. Nem mindenki tudja, hogy a legnépszerűbb gyakorlatok nem mindig a leghatékonyabbak, és az összes alkalmazott erőfeszítés hatása csak hosszú idő után válik láthatóvá. Valószínűtlen, hogy 20-30 napi csavarodás tökéletes lesz a gyomor számára, és a sokak által szeretett karika csak egy tapasztalt edzős oktatónak nyújt kellemes mosolyt. De a fő erősségek - a bár, a halott, a guggolás - tökéletesen kifejti a hasüreg izomzatát.

Majdnem mindig puha bőr jelenti egy bizonyos zsírréteg jelenlétét, amelyet az edzőterem segít megbirkózni vele. A képzett izmok vizuálisan csökkentik a gyomor térfogatát és visszaadják a bőr rugalmasságát.

Egészséges étrend

A fitnesz edzők nem próbálják elmondani, hogy a testnevelés 10% -a a tréning eredménye, a fennmaradó 90% a táplálkozás. Természetesen ez túlzás, de a talaj alatt van. Az étrend módosítása nélkül nagyon nehéz megfordítani a puha nyelőcsontot. A legfontosabb ellenség telített zsírok és gyors szénhidrátok. A kiegyensúlyozott étrend alapjai változatlanok sok évtizeden át. A menüt E, C, A, B1 (gyümölcsök, bogyós gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, diófélék, szezám), többszörösen telítetlen zsírsavakat (tenger gyümölcseit) tartalmazó termékek telítik. Ha arra gondolsz, hogyan lehet megszabadulni a fagadt bőrtől a gyomrotokon, akkor búcsút kell kapnia néhány ismerős mintáról. Ha a cél eléréséhez vezető úton jár, ebben az időben adjon fel néhány olyan terméket, amelyet a hasznos listában felsorolt. Ebben a sorban minden tejtermék és gyümölcs volt. A tejtermékek megakadályozzák a folyadékot, ami a testet megrázóbbá teszi. A gyümölcs sok cukrot tartalmaz, ami nem segít a fogyásban. Ezen túlmenően az ilyen táplálék kitörést okoz a belekben. Jobb a diétát magas fehérjetartalmú ételekre (alacsony zsírtartalmú hús, hal, tenger gyümölcse), gabonafélék, zöld zöldségekre építeni. Egy kis étkezést naponta 5-6 alkalommal eszik, és a hosszú utat a gyönyörű hasa jelentősen rövidebb lesz. Ha úgy dönt, hogy radikálisabban jár el, és ragaszkodik az alacsony kalóriatartalmú étrendhez, ne felejtse el támogatni a testet komplex vitaminokkal ebben az időszakban.

Kozmetikai ápolás és szalon eljárások

Kozmetikumok - az alapvető intézkedések kellemes kiegészítése, de nem csodaszer. Az agyag hasi és maszkjai segítenek megjavítani a feszített bőr rugalmasságát. A fehér vagy a kék agyag a legalkalmasabb: ezeknek a fajoknak a összetétele jobb, mint mások a feladat ellátásához. Annak érdekében, hogy az eredményt megkaphassa, egy agyaggal ellátott maszkot több hónapig hetente kell végrehajtani. A narancssárga, boróka, neroli vagy édeskömény illóolajok fürdőkhöz használhatók. Ha egy kis illóolajat ad hozzá a jojoba alapolajhoz, a masszázs keveréke készen áll. Ha késztermékeket szeretne készíteni, válassza a linolsav és a hialuronsav, a retinol és a koffein tartalmát.

trusted-source[3], [4], [5]

Szalon eljárások és fizioterápia

Minden erőfeszítést megtesz, és a gyomrára olyan extra bőrt hagyott, ami nem engedhető meg semmiféle képzésnek és kozmetikai eszközöknek? Ezután a szalon eljárások segítenek. Mindazonáltal készülj fel: neked sokat kell fizetned. És menj a szalonba, vagy csak akkor van értelme, ha az összes többi módszer kimerült. A szalon eljárások hatékonyak, de ha figyelmen kívül hagyja az étrendet, akkor hatása rövid életű lesz.

Számos pletyka és legenda van a fizioterápia csodáiról. Ennek része a csodálatos és a szépségszalonok gyártóinak hibáztatása, ami különös érdeklődést kelt a témában. De ezt nemcsak pénzügyi érdekek határozzák meg. A jó fizikoterapeuta szinte mágikusan alakulhat ki a gyomor puha foltos bőrén, de ez rendszeres eljárások hetekig vagy hónapokig tart. Hogyan lehet megszabadulni a hasüregtől a fizioterápia segítségével?
A fizioterápia serkenti az anyagcserét, növeli az energiaköltségeket, felgyorsítja az anyagcserét, és könnyű és élvezetes folyamatgá teszi a fogyást.

Az agyközpontokat stimuláló fizioterápiás módszereket általános hatású módszereknek nevezik. Egy másik csoport a helyi akció módszere. Úgy tervezték, hogy aktiválja az anyagcserét az adipocytákban és a szomszédos sejtekben.

A központi módszereket a hatásmechanizmus szerint osztják el:

  • Metabolikus módszerek (oxigén és ózonfürdő). A vízben a testet mechanikai, hőmérsékleti és kémiai tényezők befolyásolják. Az oxigén buborékok könnyű masszázs, azonnal felemelkednek a vízből, és belépnek a tüdőbe, így a vér aktív oxigénnel telít, és az anyagcsere aktiválódik. Az ózonmolekulák a bőrön keresztül behatolnak a bőr alá. Az ózon vagy oxigén következtében fellépő anyagcserének jelentős gyorsulása elősegíti a zsír gyors lebomlását.
  • Hormon korrekciós módszerek (szénsavas és rodonikus fürdők). A szén-dioxid molekulák könnyen behatolnak a légzőrendszerbe vagy az epidermiszbe, aktiválva a csere sejtekben. Ennek következtében a medulla oblongata központjai stimulálódnak, a szervek oxigénellátása nő, és az edények tágulnak. Rawdon halmozódik fel a zsírszövetekben. Ez serkenti a mellékvese mirigyeket, és ennek következtében a szövet lipolitikus enzimek aktivitása megváltozik. A 10-15 fürdőkúra 3-4 kg-ra növelheti a testsúlycsökkenést, ha alacsony kalóriatartalmú diétával kombinálódik.
  • Vasoaktív módszerek (Charcot zuhanyzós, kör alakú zuhanyzó, víz alatti zuhanymasszázs). A Strui, amely különbözik a hatalomtól, a hőmérséklettől és az iránytól, rövid időn át okozza a bőr deformálódását, és irritálja azokat a receptorokat, amelyek reagálnak a mechanikai hatásokra és a hőmérsékletre. Emiatt nő az vazoaktív peptidek koncentrációja, amelyek hatással vannak az edényekre: észrevehetően növekednek és a bőr pirosra fordul.

A szalonnákban a testsúlycsökkenéshez felajánlott elektroprocesszusok szinte mindegyike, valamint a has, a comb és a test más részei rugalmasabb bőrének rugalmasságát növeli. A myostimuláció, a nyirokelvezetés, a lipolízis sok ember számára ismerős. Itt van az impulzusos áramok alkalmazása, amikor az izomszöveteket egymás után stimulálják, és a mikrofluidák a nyirokcsomókban hatnak.

Az LPG-masszázs fokozza a vérkeringést, elősegíti a sejtek megújulását, megköti a bőrt és csökkenti a zsírréteget. Egyeseknek túl fájdalmasnak tűnhet, és több ülésre lesz szükség.

A nanoperforáció egy lézeres eljárás, amikor a bőrterület mikroszkópos sugárzásnak van kitéve. Ez kiváltja a sejtek öngyógyító folyamatát. Nanoporfrifáció után szükség van a test helyreállítására, de az eredmény lenyűgöző lehet.

E célból pressoterápiát és vákuumterápiát is alkalmaznak.

A fizioterápiás eljárások hatalmas változatossága ellenére ezek közül nincsenek csodálatosak: csak egy diétával és aktív életmóddal kombinálva jó eredményt adnak.

Az abdominoplasztika a legszélsőségesebb. Sebészeti kezelést jelent, amikor egy egyszerű kezelés esetén a sebész eltávolítja a felesleges bőrt. A műtét eredményeképpen egy lapos és egy kis hegben felhalmozódhat a has, amely akkor is eltávolítható. Az ilyen eljárás azonban sok ellenjavallatot tartalmaz. Először be kell szereznie a sebész tanácsát a műtét előrejelzésével, mérlegelnie kell az előnyöket és hátrányokat, és el kell döntenie, hogy a művelet költségeket fizikai, pszichológiai és pénzügyi költségekkel jár-e. Ne felejtsd el, ha nem szüntette meg az okot, akkor a gyomor ismét lógni kezd, és még megismételt abdominoplasztikai művelettel is sokkal nehezebb lesz.

Alternatív receptek

A költséges eljárások a szalonokban vagy a fizioterápiás csomagokban nem elérhetők, de minden nő otthoni alternatív recepteket alkalmazhat, így a hashajtású hasi bőr sokkal tapintatosabbá és rugalmasabbá tehető.

Az egyik népszerű recept az ecet csomagolás. A szokásos asztali ecettel kell raktározni, és el kell vinni a gyümölcsöt. Alkalmas alma vagy szőlő. Egy pohár vízben fel kell oldania 1 evőkanál. A szövetet vagy gézt több rétegbe hajtják, alaposan impregnálják az oldattal és a hasra helyezik. Ezután be kell csomagolni ezt a területet élelmiszer csomagolással, és fel kell tüntetni a termoshockokat vagy a szokásos gyapjú nadrágot, még egy gyapjú kendő is. Egy óra múlva zárja be a munkamenetet egy kontrasztos zuhanyzóval és egy zsíros krémet alkalmazzon. A film megszorozza a használt készítmény hatását, segítve annak felszívódását az epidermiszen keresztül. A szalagok is használnak múmiák, méz, hínár. Kívánatos a meleg meleg zuhanyzóval vagy fürdővel előmelegíteni a bőrt, és legalább egy órával lezárni, és minden héten megismételni az eljárást.

Nehéz találni olyan lányt vagy asszonyt, aki nem ismeri a hagyományos őrölt kávé bőre mágikus hatását . A kávé tonizálja a bőrt, erősíti a vérkeringést, segít a "narancshéj" kezelésében. A bozótos kezeléshez használhatja a kávéházakat tiszta formában, és kombinálható egy tusfürdővel vagy még jobb olívaolajjal. Miután a keveréket a problémás területekre alkalmazta, a bőr óvatosan masszírozza.

Ha az élesztő maszkot hetente 2-3 alkalommal a hasnyálmirigy bőrére alkalmazzák, ez segít az elveszett rugalmasság helyreállításában. Ehhez 20 g száraz élesztőt keverjünk tejben, adjunk hozzá egy kis mézet, és fél óráig hagyjuk a keveréket sütni. Alkalmazása után az elhajló has, és 15-20 perc után, cm a zuhanyzóban.

A növényeken alapuló receptek

Fürdők csontvelővel - kiváló bőrtudományi profilaxis. Sokan már megbizonyosodtak arról, hogy ez a legjobb gyógynövény. 200 g száraz kóstolót 2 liter forró vízzel öntünk, és 20 percen át alacsony melegítéssel főzzük, majd a szűrt húsleveset hozzáadjuk a fürdőbe, és 15-20 perccel nem többször 1-2 alkalommal hetente. 10 eljárás lefolytatása ajánlott.

A gyógynövények tökéletesen tonizálják a bőrt. E célból még egy közönséges zöld tea is alkalmas: számos antioxidánst és kaketeint tartalmaz. Készíthetsz egy csalikat kamillával vagy zsálya, gyömbér vagy kardamom hozzáadásával.

Csökkentse a nyújtást segíteni az aloe juice. Ehhez 100 ml gyümölcslevet ugyanolyan mennyiségű olívaolajjal kell összekeverni, 10 csepp A és A vitamint kell adni. A hűtőszekrényben tárolt készítményt naponta kétszer húzni kell.

A gyomor bénulásának problémájával sok nő szembesül. Ilyen a nők természete: mindig el akarja távolítani a felesleget és eltávolítja az alakot. Meg kell választanod: semmit se csinálj, aggódj a hasától távol van az ideálistól, vagy kezdj el dolgozni egy alakon, ami végül is nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.