^
A
A
A

Hidroperit a szőrtelenítéshez

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.11.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A Hydroperitert jobban használják a haj elszíneződéséhez, mint a teljes eltávolításhoz. Egyetértek azzal, hogy a könnyű, vékony szőrzet kevésbé érzékelhető a bőrön, mint a bruttó és sötét szőrszálak. Hidroperit a szőrtelenítésre, pontosabban a nagymamák által használt "álcázásra", sőt ez a módszer nagyon egyszerű, hozzáférhető és viszonylag biztonságos.

A hidroperit egy karbamid és hidrogén-peroxid vegyület. A peroxid befolyásolja a haj pigmentjeit, és a karbamid ebben a folyamatban segít, "járműként".

Hogyan használják a hidroperitt az elszíneződéshez, a szőrtelenítéshez? Ehhez 15% -os oldatot kell készíteni:

  • Ahhoz, hogy 10 farmakoterápiás tablettát kapjunk, mindössze 3 darabra lesz szükségünk, a fennmaradó rész pótlólagos lesz, mert az eljárás valószínűleg többször meg kell ismételni.
  • Csiszolni 3 tablettát és keverni őket 10 ml főtt vagy tisztított vízzel.
  • Adjunk hozzá 8-10 csepp ammóniát az oldathoz.
  • A keveréket nemkívánatos szőrrel borított területekre kell felhordani egy pamutpárnával, tamponnal.
  • Hagyja teljesen megszáradni, és ismételje meg a műveletet.
  • 20-25 perc elteltével az elegyet meleg vízzel le lehet mosni.
  • A következő eljárást, csakúgy, mint az előzőt, 2 nap múlva kell elvégezni.
  • Ismételjük meg a hydroperit alkalmazását, amíg a kívánt eredményt el nem érjük.

Egyes nőknél a haj nemcsak könnyebb, de vékonyabb is, de lassabban nő. Vannak esetek, amikor a hydroperit túláradja a finom és érzékeny bőrt, ezért a megoldást a kéz hátsó részén (kéz) meg kell vizsgálni. Ha nincs irritáció, vörösség, akkor a javítás a test nagyobb területein használható. Azt is figyelmeztetni kell, hogy a haj felszínének elszíneződése nem megengedett a felsõ ajak felett, a könnyû szõr helyett, a vörösesített bõr és a haj kellemetlen sárga árnyalatot kap.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.