^

Aptos szálak az arcfelújításhoz

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 17.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Nem titok, hogy az életkor, a bőr, beleértve az arcot, elveszíti rugalmasságát, rugalmasságát. Először is, sekély utánzó ráncok jelennek meg, akkor válnak hangsúlyosabbá, az ovális homályos, az arckifejezés szomorú és unalmas. És bármennyire is helyes és időszerű gondoskodás rá, ezek a jelenségek elkerülhetetlenek. A kozmetológiai és plasztikai sebészet modern módszerei és technológiái azonban elegendő receptet tartalmaznak ahhoz, hogy meghosszabbítsák az ifjúságot, a frissességet, késleltessék az öregedés jeleit. Ezek közé tartozik az arcfelvarrás, és az egyik típus az Aptos szálak, amelyeket szikélezés nélküli szigorításhoz, korrekcióhoz terveztek. Ezt a módszert 1996-ban szabadalmaztatták, és sikeresen alkalmazták a világ 50 országában.

Az eljárás indikációi

Milyen változások általában az ifjúsági szakaszról az érett korra való áttérést jelzik? Általában ez a mulasztás a felső szemhéj, a hálózat a finom vonalak a szem körül, táskák alattuk terv vonalak a homlokon, a lelógó szemöldök, száj sarkai, csökkenő élességet kontúrok arccsont, a kötet a szövet, a megjelenése arc aszimmetria. Mindezek az öregedés jeleit, és indikációk a face-lift Aptos szálak, amelyek speciális varrat hoztak a különböző rétegek a bőr. Az eljárást 30-65 évesek használhatják, de még mindig hatékonyabb, mint 50 év.

trusted-source[1]

Készítmény

Az eljárás nem igényel különleges előkészítést. Az egyetlen követelmény az, hogy ne enni 2 órával azelőtt, ne szeszes italokat és ne igyon sok folyadékot.

trusted-source[2], [3], [4]

Technika facelift Aptos

A szálaknak a szubkután szövetbe történő bevezetését futófelület vagy megerősítésnek nevezzük. Az eljáráshoz többféle szál használható:

 • polipropilén nerassyasyvayuschiesya - mind sima felületűek, mind pedig hornyok vannak felszerelve, sekélyesen, a szubkután zsír szintjén. Ez a módszer nem veszélyes a vérerek, az izmok számára, megőrzi a természetes arckifejezést. Hatékony mély ráncokkal, ráncok a bőrön, ovális ovális. 5 évig érvényes;
 • felszívódó bioniti - alkalmas az öregedés első jeleire, ezek a bemetszésekkel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a szövetek biztonságos rögzítését, akcióik 2 évig tartanak;
 • nem felszívódó műtéttel - kimondott öregedéssel, 50-55 év után használják.

Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, de általános érzéstelenítés is alkalmazható, ha a beteg így kívánja. A megvalósításának technikája több szakaszból áll:

 • az arc antiszeptikus fertőtlenítése;
 • jelölés a szálak bevezetésének területein;
 • érzéstelenítés
 • Bevezetés a zsírrétegbe speciális üreges kanül jelölésénél;
 • cérna bevezetése;
 • a kanül eltávolítása;
 • a menethelyzet szabályozása, rögzítés;
 • tippek eltávolítása.

A teljes megerősítési eljárás legfeljebb 45 percet vesz igénybe, amely után a beteg visszatérhet a normális életbe.

Ellenjavallatok az eljáráshoz

Idõs korban a bõr túlságosan megereszkedõ lehet, ebben az esetben az Aptos szálainak kihúzása nem hozhat igazi eredményt. Az elhízással járó betegek nem fogják elérni a kívánt eredményt, ezért még a zsírleszívás folyamatát kell alkalmazniuk. Az abszolút ellenjavallatok a megerősítése az arc terhesség, a jelenléte tumorok, alacsony alvadási, keloidos hegek, terhességi, szoptatás a gyermek, különböző fertőző betegségek, a cukorbetegség.

trusted-source[5], [6], [7]

Az eljárás utáni következmények

Az eljárás után lehetnek kötőjelek és zúzódások, amelyek egy-két hétig tartanak. Az anesztézia allergiája lehetséges. Ha a sebész tapasztalatlansága és a szálak rossz helyzete megszakad az arc szimmetriájának. Általánosságban elmondható, hogy az Aptos filamentumok használatával történő felnevelés biztonságos és szelíd, ezért más következmények és szövődmények nem követik a szakemberek összes ajánlását.

trusted-source[8], [9], [10], [11], [12]

Az eljárás után gondoskodni

A hét alatt tartózkodnia kell az aktív arckifejezésektől, ne masszírozza az arcot, ne használjon kozmetikai eljárásokat. Egyéb intézkedések az arcápolás és a rehabilitáció után az eljárás magában foglalja a tilalom a látogatás a szauna, szauna, szolárium, úszómedence, strand, tornaterme a következő 7-10 nap. Csak a hátán aludhat, ne viseljen kötszereket a szemeden.

Vélemények

A vélemények szerint sok nő különböző módokon fordult meg, hogy legyőzzék az idősödésben rejlő változásokat, de az Aptos filamentumok segítségével történő felnevelést az egyik hatékony tényező jegyzi meg. Megosztják azzal, hogy az eljárás keretet hoz létre, szigorítja a bőrt, ami óriási megfiatalító hatással bír. Igaz, fenn kell tartani a rehabilitációs időszakot, amikor bizonyos tilalmak vannak, és az arc nem a legjobb módja: duzzadt és puffadt. De további megjelenése átmeneti nehézségeket és anyagköltségeket, világos kontúrokat, eleganciát, frissességet, a varratok hiányát és a beavatkozások egyéb bizonyítékait jelentheti. És még egy tipp a nők számára, hogy jó klinikussal válasszon, tanúsítvánnyal és tapasztalt kozmetológussal.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.