^

Információ

Yeguda Schwarz Egy sikeres pulmonológus, mind Izraelben, mind azon túl. Az izraeli klinikán a Pulmonary Centerért felelős, gyakorlati negyven éves tapasztalattal rendelkezik. Konzultációkat és megfigyeléseket végez, előírja és kezeli a kezelést, elfogadja bármely korosztályba tartozó betegeket.

Az orvos Schwarz kezeli és diagnosztizálja a tüdő és a légzőrendszer összes típusát, fejlett és szervmegőrző terápiás technikákat alkalmaz. Olyan kutatási technikákat alkalmaz, mint a digitális fluorográfia, az endobronchialis ultrahangvizsgálat, valamint a jól ismert alacsony hatású eljárások - például sugárzás és extrakorporális kezelés stb.

Más orvosokkal együtt az orvos Schwarz kifejlesztett és tesztelt egy számítógépes navigációs rendszert a bronchoszkópiára, hogy optimalizálja a perifériás tüdőbetegségek diagnózisát.

Yeguda Schwarz - A Argentína Buenos Aires Egyetem Orvostudományi Karának diplomája. Izraelben és az Egyesült Államokban jelentős klinikai központokban dolgozott, katonai orvosként működött, és jelenleg vezető szerepet tölt be az izraeli repülési orvostudományban.

Az orvos Schwarz rendszeresen előadásokat tart Izrael és az Egyesült Államok felsőoktatási intézményeinek hallgatói számára, tudományos monográfiákat és cikkeket ír. Ismert számos, a világ orvosi kongresszusán és kongresszusán bemutatott jelentéséről.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Orvostudományi Kar, Buenos Aires Egyetem, Argentína
  • Gyakorlat az Ichilov Kórházban, Tel Aviv, Izrael
  • Szolgálat az izraeli védelmi erőkben, mint repülési orvostan
  • Doktori tanulmányok a Cincinnati Egyetemen, USA-ban

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli orvosi szövetség
  • Izrael gyermekgyógyászati szövetsége
  • Izraeli pulmonáris szövetség
  • Izraeli Gyermekgyógyászati Szövetség
  • Az invazív bronchológia nemzetközi szövetsége

Kiadványok külföldi orvosi folyóiratokban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.