^

Információ

Mickhael Tal - egy híres izraeli radiológiai szakember, aki modern módszereket alkalmaz a varikózisok kezelésére - különösen a nem invazív terápiákat. A vezető izraeli klinika "Assuta" radiológiai osztályának igazgatója. A vaszkuláris patológiák különböző formáit kezeli a legfejlettebb radiológiai technikák alkalmazásával.

Az orvos gyakorlati tevékenysége Tal minimálisan invazív terápiás módszerek használatára irányul azonnali korrekció nélkül. Lézeres érrendszer, rádióhullámterápia, beleértve az ultramodern Clarivein gépet is.

Mickhael Tal - A jeruzsálemi héber egyetem diplomája, Izrael és az Egyesült Államok orvosi központjaiban képzett. Híres innovatív tudós, folyamatosan kutatómunkát, új gyógykezelési módszerek kifejlesztését fejlett orvosi rendszerek és eszközök segítségével.

Például az egyik legújabb és egyedülálló találmány az volt a Clarivein készülék, amellyel a varikózus vénák műtét és fájdalomérzet nélkül gyógyíthatóak. A kezelési eljárás viszonylag rövid, nem igényel érzéstelenítést, és a beteg a kezelés befejezése után azonnal visszatérhet a szokásos életmódhoz. Az új berendezést sikeresen tesztelték a szervezet irodája az orvosi készítmények és orvosi berendezések biztonságának és hatékonyságának ellenőrzésére, és ma már széles körben használják a világ számos klinikájában. Mickhael Tal képzési tevékenységet folytat, gyakorlati műhelyeket folytat egy egyedi eszköz használatáról.

Az orvos Tal előadásokat tart az amerikai Yale Egyetem hallgatóinak, részt vesz a speciális nemzetközi kongresszusokban és kongresszusokban, több mint 40 tudományos anyag szerzője.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Jeruzsálemi Héber Egyetem Orvostudományi Kar, Izrael
  • Gyakorlat a Jeruzsálemi Hadassah Kórházban, Izrael
  • Gyakorlat a Chaim Sheba Orvosi Központban, Tel-a-Shomer, Izrael
  • Radiológia szakosodása a University of Drexel Egyetemen, Philadelphia-ban, USA-ban
  • A Yale Egyetemen, USA-ban, az invazív sugárzás szakirányán

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli Radiológusok Szövetsége
  • Amerikai Radiológiai Társaság
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.