^

Információ

Itamar Bozer Fejlett izraeli ortopéd sebész, világszerte ismert szakértő a váll-, csípő- és térdízület traumás sérüléseinek kezelésében. Gyakorlatában aktívan alkalmazza a konzervatív terápiás módszereket, ultrahang-vezérlés segítségével, intraartikulárisan minimálisan invazív beavatkozásokat és injekciókat alkalmaz a gyógyszerekkel. Sikeresen gyógyítja a szakmai sporttevékenységek során kapott sérüléseket.

Itamar Bozer magában foglalja a kezelés modern modern technológiáit, beleértve a sebészeti tervet is. Orvosi gyakorlatának tapasztalata meghaladja a 15 évet: ebben az időszakban az orvos több mint ezer komplex arthroszkópos beavatkozást végzett a térd, váll és csípőízület területén.

Az orvos Bozer egy magasan képzett szakember, szakmai gyakorlaton ment keresztül, és az ismert izraeli és amerikai orvosi központokban továbbfejlesztette képzettségét. Ma az izraeli orvostudományi és sebészeti osztály vezető szakértője.

Itamar Bozer nem csak a klinikai gyakorlatra korlátozódik: megjegyezzük, hogy rendszeresen részt vesz a csípőízület betegségeinek kezelésében, valamint mindenféle biológiai és kémiai munkában végzett tudományos kísérletekben. Az orvos több, mint két tucat tudományos anyagot és egy egész fejezetet írt az „Ortopédiai orvostudomány” szaklapban, amely a comb anatómiai és biomechanikai jellemzőit tárgyalja.

Bozer szisztematikusan részt vesz a világ orvosi kongresszusaiban és ortopédiai és traumatológiai irányok konferenciáiban. Az Észak-amerikai Hip Arthroszkópiai Egyesület tanára.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Tanuljon az egyetemen. Ben-Gurion a Negevban, Beersheba, Izrael
  • Ortopédiai szakosodás a kórházban. Chaim Sheba, Tel-a-Shomer, Izrael
  • Gyakorlat: Hillel Yaffe Clinic, Hadera, Izrael
  • Gyakorlat a klinikai ortopédiában a Stanford Egyetemen, Kalifornia, USA

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli orvosi szövetség
  • Izraeli ortopédiai szövetség
  • Amerikai Ortopédiai Orvosi Orvostudományi Társaság (AOSSM)
  • Észak-Amerikai Arthroszkópiai Egyesület (AANA)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.