^

Információ

Az orvos Avi Hefec az egyik vezető és tapasztalt izraeli szakember a torok, a száj, a nyál- és a parotidmirigyek, a nyak, a pajzsmirigy és a mellékpajzsmirigy jóindulatú és rosszindulatú daganatai kezelésében és műtétében.

A Tel Aviv Egyetem (Izrael) Orvostudományi Kar diplomája; Az otolaryngológiai gyakorlatot elvégezte, majd az Egyesült Államokban képzett.

Az Assuta Orvosi Központ szakosodott klinikájának alapítói közé tartozik a fej- és nyaki betegségekben szenvedő betegek számára. Most vezeti az Assuta Orvosi Központok Fej- és Nyaksebészeti Tanszékét.

Dr. Hefetsem több mint 70 tudományos folyóiratot tett közzé orvosi folyóiratokban, részt vesz nemzetközi konferenciákon, amelyekben specializálódott, a Tel Aviv Egyetem Orvostudományi Karán tanít, tanácsot ad az izraeli szövetségnek a rák elleni küzdelemben. Tagja az izraeli otolaryngológusok szövetségének, az Amerikai Fej- és Nyaki Sebészek Társaságának (AHNS), valamint az izraeli vezető- és nyaksebészeti szövetség elnöke.

Héberül és angolul beszél.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Tel Aviv Egyetem, Orvostudományi Kar, Izrael
  • Izlandi Kaplan Kórház Otolaryngology Osztályán
  • A Sloan-Kettering Rákkutató Központ Onkológiai Központjának főiskolai és nyaki műtéti gyakorlata New Yorkban, USA-ban
  • Az Oklahoma Egyetemi Kórházban, az USA-ban, a fő- és nyaki onkológiai sebészetben folytatott szakmai gyakorlat

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli Otolaryngology Egyesület
  • Amerikai Fej- és Nyaki Sebészek Szövetsége
  • A fej- és nyaki sebészet nemzetközi szervezetének elnöke
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.