^

Információ

Gleb Slobodin - Egy jól ismert és keresett izraeli nemzetközileg elismert reumatológus. A folyamatos klinikai aktivitás tapasztalata meghaladja a harminc évet.

Klinikai szakértője a reumás patológiás terápia területén, és nemcsak az izraeli orvosok, hanem külföldi szakemberek is kérik a hivatalos véleményt.

Az orvos Slobodin számos betegség, például ízületi gyulladás, ízületi gyulladás, myositis, arthropathia, myopathia, valamint szisztémás autoimmun és gyulladásos folyamatok tanulmányozásával és kezelésével foglalkozik.

Gleb Slobodin Ragyogó oktatást kapott. Az Omsk Állami Orvostudományi Intézet végén diplomát szerzett, a Haifában a Technion Egyetem Orvostudományi Karának gyakornoka volt, gyakornok-reumatológus volt az izraeli és amerikai klinikákon.

Jelenleg Gleb Slobodin az orvostudományok professzora, kutatási tevékenységet folytat, különböző reumatikus patológiák kezelésére szolgáló innovatív módszereket vizsgál. Az orvos különös figyelmet fordít a klinikai és laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére az új biológiai termékek létrehozása és bevezetése terén a klinikai gyakorlatba. A professzor munkáinak eredményeit speciális tudományos folyóiratokban írja le. A mai napig több mint nyolc tucatnyi saját cikket és anyagot publikált. 2006-ban szerepel a világ reumatológia területén a legjobb szakemberek listáján. Az izraeli és az amerikai reumatológiai egyesület tagja.

Profil be Researchgate

Oktatás és munkatapasztalat

  • Omsk Állami Orvosi Intézet, Omsk, Oroszország
  • Gyakorlat a belső orvoslás tanszékén a kórházban №10, Omsk, Oroszország
  • Lakóhely a Technion Egyetem Orvostudományi Karán, Haifa, Izrael
  • Gyakorlat a Bnei Zion Kórházban, Haifa, Izrael
  • A reumatológia szakosodása az UT Délnyugati Orvosi Központjában, Dallasban, Texasban

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli Reumatológiai Szövetség
  • Amerikai Rheumatológiai Egyesület
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.